Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Akıl Fikir Aranıyorrrrrr

BaşlatanDqnerTarih01/05/2012 22:39:49Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler dilerim.ben özel bir firmada gıda,temizlik ve kırtasiye ürünleri tedarik ediyorum bir nevi satış ve pazarlama . birçok firmaya e-mail, telefonla görüşme ve yüz yüze görüşmelerim oluyor. bu kadar çok görüşme yaptığım müşterilerime daha farklı bir iş olanağı yaratma düşüncesindeyim ve kazanç elde etmek istiyorum. neler yapabilirim aklıma gelen organizasyon olayı firmaların biliyorsunuz motivasyonu arttırmaları için karting paintball gibi aktiviteler oluyor bunları sunabilirim fakat benim böyle bir yerim yok nasıl yapılır ne yapılır bir fikrimde yok bu konuyla ilgili görüşünüzü almak istiyorum. bunlar dışında hem bunlara satışta yapmak istiyorum daha farklı neler satabilirim acaba bay ve bayan her yaştan neredeyse birçok insanla görüşüyorum bunun gibi. çalıştığım firmalar gerçekten sağlam ve kaliteli firmalar tedarikçi firmalar oldukta yoğun olduğu için hem farklılaşmak adına bir fikir istiyorum hem de bunlara daha farklı neler satabilirim düşüncesindeyim biraz belki karışık anlattım ama beni anlayacağınızdan hiç şüphem yok en kısa zamanda sizden güzel fikirlerini beklemekteyim. Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye166 yazı
hem ücretsiz,hem de free akıl,fikir aranıyor başlığı daha uygun olurdu, yeryüzündeki en değerli şeyleri bedelsiz elde etmeye kalkışmak ta bir tür girişimcilik yöntemidir,üstelik maliyeti sıfır'a yakın olduğu için çok sık başvurulan bir yöntemdir,
yapmak istediğiniz farklı iş konusunda,çok şey yapabileceğinizi söyleyebilirim ancak sayısal anlamda faklı kesimlerden çok sayıda kişi ve kurumla iletişim içerisinde olmanız günümüz koşullarında tek başına bir şey ifade etmez,günümüzde bedelini ödediğinizde, istediğiniz kişi,gurup,sektör ya da her hangi bir etnik kesimin adres,telefon,e-posta,çalıştığı bankalar,çeklerinin yazılıp yazılmadığı v.b. bilgileri adresinize teslim ediyorlar..,
önerinizi tersyüz edersek,seçkin,kaliteli müşteri kitlenizi kısmen koniks'de paylaşım beklediğiniz arkadaşlarla paylaşın,sizin satmadığınız ürünlerin bir kısmını arkadaşlarınız satsın,ya da birlikte satmayı önerin ki gerçek anlamıyla bir paylaşımdan söz edebilelim...alınacak,gücenecek bir şey yok çünkü bir suçlama değil,yalnızca bir öneri...kolay gelsin..,
dünyaköy'lü mahlukus

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye306 yazı
reklamlarını yapabilirsiniz... web sitesi işlerini, radyo reklamlarını, afiş broşür işlerini, kolanyalı mendil gibi reklam baskılarını alabilirsiniz.. bu konuda anlaşabileceğiniz yüzlerce firma bulabilirsiniz...

sonrasında promosyon yapmak isteyenler için logolarının ve Türk bayrağının olduğu masa üstü bayrak setlerinden yapabilirsiniz... kapı önüne büyük su bidonuyla duran büyük bayraklardan yapabilirsiniz.. iş kıyafetlerini satabilirsiniz... yazlık kıyafet yönetmeliğine geçiyor artık firmalar işinize yarayabilir...

sonrasında yemekçiler le anlaşıp yemekte satabilirsiniz... aylık personel başı şu kadar fiyat diyerek iyi fiyat sunar iseniz olabilecek şeyler..

bu örnekler çoğaltılabilir... sizin işinize yarayacağını düşündüğüm fikirler bunlar...

başarılar dilerim..
Ömer SEVEN
Olur böyle şeyler.

http://omerseven.com -Şahsi bloğum.
http://kopem.org - Özel eğitimlerle kişileri yardımcı olduğumuz KOPEM
http://innope.com - İnnope Yazılım ve Ar-Ge Merkezi
Lojistik Girişimim http://kargoa.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı

ilginize çok teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye108 yazı
çalıştığın firmaların hangi sektörlerde faaliyet gösterdiğini belirtirsen daha yapıcı fikirler gelebilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye11 yazı
herkes daldan dala atlama peşinde.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye217 yazı
ben de şuan ticaret le uğraşıyorum işim olmasına rağmen bende farklı işler peşinde koştum.tabi onların peşinde koşunca ana işi geri bıraktık zamanla ne oldu ek iş olmadı nerdeyse ana iş te gidiyordu.şuan sadece ana işim üzerinde yoğunlaşmış durumdayım tabi ki daha başarılı oluyorum.
bu konuları biraz araştırdım tabi bu genelde türkiye de bu olgu çok yaygın ama yanlış avrupa ki insanlar bir iş yapıyor onu sonuna kadar ***ürüyor ve başarılı oluyor
bizim gibi daldan dala atlamıyorlar.
bir gün fabrikatörle tanıştım adam 25 yıldır makine imalatı yapıyormuş dedi ki oğlum ben 20 yıldır bütün makine çeşitlerini ben yapamcam diye diye battık çıktık derken 20 yıl geçti olmadı bir türlü am şu an sadece bir çeşit makine yapıyorum dünya ya satıyorum hakikaten referanlarını gösterdi nerdeyse 40-50 ülkeye aynı makineyi satıyor du
yani bir işe devam sonu na kadar devamm
ferit_teğin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye94 yazı
damat ferit çok doğru söylemişsin.
Girişim başarının imzasıdır...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Yeni Üye2 yazı
arkadasım sana ek kazanc kapısı sen bana firma bağla website+yazılım+ eğitim danısmanlığı (ör;satış+pazarlama+reklam+kurumsal tüm eğitimler)
190303

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye30 yazı
sn. damatferi5634 söylediklerine aynıyle katılıyorum. bu her sektör ve mensupları için geçerlidir diye düşünüyorum. bu tanımlamaya çalışanlarıda dahil ediyorum. -ne iş yaparsın? sorusuna her işi yaparım veya ne iş olsa yaparım cevabı yerine -ben ....... işini yapıyorum demek çok daha mantıklı. dolayısıyla uzmanlaşmak, yeterli hale gelmek, donanımlı olmak, ehil olmak , sebat etmek, kanaat etmek başarmak için (ben dahil) herkes için geçerlidir.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye59 yazı
Arkadaşların dediği gibi kendi işinde gelişmeye bakmalısınız. bize biraz kendi işinizden bahsederseniz bizde size nasıl geliştirebilirsiniz diye fikir suna biliriz. zaten gıda, temizlik malzemesi kırtasiye geniş bir alan. siz biraz işinizden bahsediniz tartışma ona göre şekillenir

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye29 yazı
niye sen
naklın sana yetmiyormu?

Yerleşim / DigerMeslek Di?er