Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kırgızistanda İş Yapmak İstiyorum

Başlatanhayatiayaz99Tarih09/03/2008 16:02:37Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
degerli kırgız dostlarım ülkenizde iş yapmak istiyorum eski ülkücülerdenim ve cok dertlle ugraştık başımıza gelmyen kalmadı ata yurdunda neler yapabilirim bana gercekten rehberlik yapacak bir kardeşe ihtiyacım var
orda bişkekte arkadaşlarım var bana buraya gel burda cok iş var diyorlar ama kosovada bosndada oldugu gibi olur diye endişelerim var bir dostla arkadaşla dini bütün milliyetci kardeşlerin yardımlarını bekliyorum
sevgi saygılarımı yolluyorum ordaki tüm kardeşlerimize
saglık sıhhat ve afiyet allahtan helal rızk ve kazanc
temenni ediyorum
hayatiayaz99@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye1 yazı
Ben orta asyada okuyup halen aynı bolgede iş yapan eskı dedıgın o ulkuculerdenım.sensen ol sakınha ideolojik bir mecaraya kalkısma.ayakların yere bassın.Pazara girmeden evvel cok ıyı ıncele.yaşar

Yerleşim Kazakistan / AktobeMeslek Yöneticilik
Yeni Üye12 yazı
ulkucu, ideolojik mecara, ne demek istenildi bunlarla aciklarsaniz sevinirim
hayatiayaz99`a ozel.
sermaye varsa burda cok is yapilir. ama "yuz defa duymaktan bir defa gormek iyidir" diye bir atasozumuz var ve ben cok dogru olduguna kesinlikle inaniyom ve gelip gezmeden bir is yapmaya kalkismak gozler kapali halde araba surmeye benzer diye dusunuyom.
kolay gelsin
Bütün dünya O'na inansa
Birlik olsa
Hayat BAYRAM olsa...

Yerleşim Kyrgyzistan / BishkekMeslek Ticaret
Yeni Üye27 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hayatiayaz99
degerli kırgız dostlarım ülkenizde iş yapmak istiyorum eski ülkücülerdenim ve cok dertlle ugraştık başımıza gelmyen kalmadı ata yurdunda neler yapabilirim bana gercekten rehberlik yapacak bir kardeşe ihtiyacım var
orda bişkekte arkadaşlarım var bana buraya gel burda cok iş var diyorlar ama kosovada bosndada oldugu gibi olur diye endişelerim var bir dostla arkadaşla dini bütün milliyetci kardeşlerin yardımlarını bekliyorum
sevgi saygılarımı yolluyorum ordaki tüm kardeşlerimize
saglık sıhhat ve afiyet allahtan helal rızk ve kazanc
temenni ediyorum
hayatiayaz99@hotmail.com

Merhabalar.Efendim görüşünüz hakkında bilgisi olan ve samimiyseniz duygularınızı anlamakta bulunan Kırgızistanlı öğrenciyim.Elimden geldiği kadar yardım ederim. Turan@Ulubey.com
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye31 yazı
SLM arkadaş iş yapmadan önce o raları gez ,nasıl ve ne tür iş yapacagına sonra kara ver . sonra pişman olma...

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye24 yazı
merhaba arkadaşlar,devrimde bişkek teydim devrimden sonra da ordaydım 3 ay önce geldim,bilgi isteyen arkadaşlar.ilhanmuhammedi@hotmail.com dan bana ulaşabilirler.
frozontana

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye187 yazı
Kazakistana Özbekistana Kırgızistana Ülkücükük Türk birliği felsefesiyle gitmeyin.
Eğer orda bu tür bağlantılarınız yoksa dışlanırsınız. Hatta çok büyük hayal kırıklığıan uğrarsınız
Eski Ülkücü; bizim kitaplarda dede korkut dedemiz kürşat dedemiz hepimiz kardeşiz türküz tek milletiz bilmem kaç devlet kurduk diye öğretildi diye her yerde öyle sanma.
Eğer osha varır, özbek türkmen karakalpak bir soydur
Kırgız kazak uygur bir boydur dersen, hele ters birine rastlarsan şomarı yersin.
Özbek ayrıdır, Türk ayrıdır, Kırgız ise ap ayrıdır.
Bu felsefeleri bırakarak iş yaparsanız daha fazla başarılı olursunuz
Heleki Özbeklerle Türkmenler Ülkücüleri sevmez. Seven çok nadirdir.
Bu onların eksikliği onların suçu değil, onlar bildiklerini savunuyor sizde bildiklerinizi savunuyorsunuz. Ama ayrı şeyleri biliyorsunuz.
....
Kırgızistanda ne iş yapılabilir
Dibinde çin var. Çinle ortak anlaşmaları var. Gümrük birliği vs.
Çinin o alanda olmadığı her tür iş yapabilirsiniz.
Turimz, İnternet, Medya, İnşaat, Su, Sportif ve Eğitim benim favarilerim

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Üye187 yazı
oy oranına bakma
Muhsini kim sevmezdi. %90 olmasada 60-70 severlerdi.Sevmek ayrıdır oy vermek ayrıdır.
Kimse kırgızistanda demokrasi var demedi. Ama olaylara karışmadığın sürece kimsede sana bişey yapmaz.
Sadece ekmeğine bakarsan ideoljik fikirlerle karşılarına çıkmassan zarara görme ihtimalin çok nadirdir.
Kazakistanda Türkleri dövdüler. Neden dövdüler durup dururken mi. Hayır? Zaten var olan bazı kıskançlıklara Türklerin ****ca yaşamalarıda eklenince 1-2 provekasyon yeterli oldu.
Eğer Türkler ahlaklı olsalardı kim ne yapardı
Kırgizistanda Kürtleri linç ettiler.Neden. Kürtün biri 80 yaşındaki nineyey tecavüz ederek öldürmüştü. Diğr kürtlerde o tecavüzcüyü vermelediler. Korudular. Tamam kırgızlar kavgacı, tamam kırgızlar adalet duygusundan yoksun her failin cezasını kendileri bizzat elleriyle vermek istiyor diye, tecavüz edenin **lık edenin hiç mi suçu yok kardeşim.
Varır oraya Siz Türksünüz dersen birilerini kışkırtırsın
Varır orada gündüz paranızı gece kızınızı dersen dayağı yersin
Varır oraya siyaset gruplarına yamaşırssan diğer grubun seni linç etmesi doğaldır.
Amsa helalinden rızkını kazanmak için çıkarsan evlien aileni ***ürürsen, bekarsan oradan veya neredense evlenirsen, evden işe işten eve giderssen etliye sütlüye karışmassan kimse sana bişey yapmaz kardeşim

Yeni Üye78 yazı
kirgizistan hala eski yontem 50 sene onceki turkiye 10 gun zor durusun ve geri donersin benden soylemesi

Yerleşim Meslek Denizci
Üye187 yazı
Elbette bazı olaylarda nadirde olsa zarar olur. Bu dünyanın her yerinde oluyor. Yani Konyadada beşiktaş Konya maçında çıkan olaylarda marketlerin camı kırılmış arabaların tekerleri patlatılmıştı.
Ama bazı firmaların taraflı tutumlarını biliyorum. Özbekistanın nufusundan dolayı açılmak isteyen ama henüz açılamamış birkaç firmanın yalakalık için taraf tuttuğunu biliyiroum,
Eğer bir yere ticaret için gidecekseniz sizinde dediğiniz gibi olaylara karışmayacaksınız. Her tarafı eşit seviyede tutacaksınız
Eğer ticaretle siyaseti ayırmayacaksan hiç olmassa kendi memleketinde dur hiç olmassa eşin dostun arkadaşın var.
Bu yüzden arkadaşın BEN ESKİ ÜLKÜCÜLERDENİM kelimesine takıldım.
Ben bu olayı çok gördüm.
Gidecek oraya. Tepki toplayacak. O tepkiden etkilencek. Ne türkü be bunlar rus uşakları diyecek.
Bu abi yapmasada başkası yapacak
Türkiyedeki türki sevdalıların aklını çelecek.
Ordakiler kendi halkına ne diyecek.
Bunlar bizim dilimizi kimliğimizi kültürümüzü kabul etmiyor. Bizi kendilerinin altı sanıyor. Ruslarda öyle deyip gelmişti. Şimdi bunlar sırada. Türkçülük maskesi altında bizisömürecekler.
Biz kendimize yeteriz. diyecekler
O YÜZDEN ORALARA GİDENLER AKILLARINDAKİ TÜRKÇÜLÜK TÜRK BİRLİĞİ TÜRK DİLİ DÜŞÜNCELERİNİ SİLMELİLER. SADECE TİCARETE BAKMALILAR.

Yeni Üye28 yazı
arkdaşlar kırgızistan, özbekistan, türkmenistan, iran ve kazakistandaki bütün lojistik hizmetlerinizi (cargo, tır, danışamnlık, gümrükleme, depolama, ihracat, ithalat, vergilendirme, iç dagıtım, ucak hizmetleri, tren hizmetleri, vb.) için bizimle irtibata geçiniz. kendi şirketimiz, kendi personelimiz, kendi araclarımız ile hizmet vermekteyiz.
iletişim fatih bey;
kırgızistan : 00996 558 28 28 28
türkiye: 0090 532 722 4333
msn (email): ben_fatih@hotmail.com
Manas Logistic
fatih@manaslogistic.com
MSN: ben_fatih@hotmail.com
0090 553 227 3033
http://www.manaslogistic.com

Orta Asya ve Avrypa Tren Tır Ucak Kargo Gümrük Depolama Danışma Hizmetleri.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk