Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Karlı Bir Sektörde İş İmkanı

BaşlatanmkutunTarih30/04/2012 17:47:52Yorum35

İlk mesaj
Üye116 yazı
İş değişikliğinden dolayı satılıktır.

Bandırma ilçesinde 3500 m2 satılık tavukhane
50.000 etlik piliç kapasiteli hazır işi olan tavukhanemiz satılıktır.

Sistemler komple yenidir. içerisinde 1 ad.aksa jeneratör mevcut olup turkcell takip sistemi vardır.
2 katlı bina içinde 2 aileye rahatlıkla bakabilecek bina

maksimum 45 günde 35.000 tl fatura kesmekte olup kışın yakıt dahil maksimum giderleri 20.000 tl yi geçmemekte olup yazın masraflar ortalama 5 milyar daha düşmektedir.
istenirse 15 yıllık kira ile aylık kirası 1.000 tl istenirse araziyle beraber satılıktır.
tavukhanemizin bedeli kira ile 450.000 tl eğer mülküyle alınmak istenirse 850.000 tl.dir

daha detaylı bilgi almak isterseniz mesajlarınızı bekleriz

murat kutun
0533 313 24 43

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Üye116 yazı
evet farklı yorumlar oluyor ama o şekilde kiraya vermek istemiyorum üzerinde baya yatırım var güvenip kimseye verme şansım yok zaten ben kira parasından fazlasını kazanıyorum çalışan bir aile var içeride evleride var sıkıntı yok. olmassa böyle devam edecegim.çünkü firmayla sözleşmem var sözleşmemi devredersem biliyorsunuz o zaman devre dısı kalırsınız bu şekil kıralatırsam ileride sorun olursa çalışmayan bir çiftliğim olmuş olur ki bunun riskine girmek istemem çünkü ortalama 750.000 tl gibi bir rakam harcandı içeriye yolları vs. hepsi yapıldı ve konumuda gayet iyi.olmassa uzaktan işletmeye devam edecegim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye116 yazı
konu günceldir

Üye116 yazı

konu günceldir.

Üye116 yazı
konu güncel

Üye116 yazı
konu kapanmıştır arkadaslar gereken arkadas bulunmuştur..