Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Ayçiçekyağı Arıyoruz

BaşlatanturasTarih13/05/2011 09:39:47Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye28 yazı
AYDA 2500 TON 10 LT ŞİŞELER HALİNDE AVRUPA BİRLİĞİ NORMLARINA UYGUN BULGARİSTAN TESLİMATLI AYÇİÇEK YAĞI ARIYORUZ... İLGİLENENLERİN zafer@turasexp-imp.com adresine mail atabilirler

NOT: AYÇİÇEKYAĞI ÜZERİNE BULGARİSTANADAKİ FİRMANIN ETİKETLERİ BASILACAK
Turas Eğitim Hizmetleri Turizm Gıda Metal Maden Enerji San.ve Tic.Ltd.Şti

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye49 yazı
Rusya ve Malezya orijinli HAM ve RAFİNE ayçiçek yağı temin ediyoruz.CIF Mersin. % 100 Akreditif yükleme Limanında görüşte ödeme.Rekabetçi fiyatlar için..
Fiyatlar ve kalite için
İletişim: 0 545 901 77 20
emin_or@hotmail.com
Eylem2009

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye39 yazı

Product: Sunflower Oil
Origin: Seller choice
Specifications: Export Standart Quality
Quantity: 10.000*12 = 120.000
Payment: Standby-Revolving DCL walid for the whole year contrat, payment at sight against presentation of shipinning document at seller Bank and issued from Top Western Prime Bank.

Price : 1450usd MT/CIF

Who want this Product Send me Full LOI I will send all details

Regads

Ercan OZDEMIR

+905423263594
info@ozdemirforeigntrade.com

ozdemir_ercann@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ticaret
Üye100 yazı
odeyebilme kapasitesi belgeniz BCL ile size mal verebilirim.Arayın goruselim
Abdulkerim cosar
olivendoils
dış tic.uzm
+90 05357170193

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye27 yazı
Gokmen bey fabrika hangi ulkede?

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Esnaf
Üye434 yazı
Sorunuza geç haber verdiğim için özür dilerim Fabrika Türkiye'de. Ödeme peşin. Diğer ayrıntılar hakkında görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye68 yazı
arkadaşlar ılk elden fabrıka çıkışı kg ne kadar
bılen vatsa yazın lutfen nıyetım var almaya mesa j atın lutfen tercıhım ılk elden
buraların asıl evlatları mert olanlardır

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye32 yazı

25/02/2012 : 22:44:13 Bilgilerim Email Website Değiştir Alıntı Sil Yorumu Şikayet Et
Ayçiçek yağı satış ilanı:

rafine edilmiş 1-2-5 litrelik pet şişelerde avrupa menşei li (EUROPEAN UNION AND OTHERS COUNTRIES, with CERTIFICATE OF ORIGIN – EUR 1 and/or T2L customs documents.) özelliklerinde ayçiçek yağı .

Aylık üretim kapasitesi 5,000 ton
Ambalaj ve etiket için marka tescili olan kendi ürün isminiz basılabilir.
Fiyat :1,295 usd mersin - ambarlı- cif teslim fiyatı.
Ödeme % 100 L/C irrocable transferable confirmed .
www.asyasove.com
h.kaya@asyasove.com
e. emre gök 0 543 828 88 02
firmamız istanbulda üretim yapan bir firmadır.
www.asyasove.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye35 yazı
merhabayin arkadaslar bulgaristandan ay cekirdei almak isteyen arkadaslar varsa beni araya bilirler tonas sorun deil. +3590899389979

Yerleşim Türkiye / Bulgaria
Yeni Üye84 yazı
Ürün Spektlerini ve İstanbul teslimi fiyat verebilir misiniz ? mer_bilen@yahoo.com
...
Her ne olursa olsun, kendin olmak için asla geç değildir !..Ya da benim durumumda asla erken değildir..! Bunun zamanı yoktur, istediğin zaman başlayabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin. Bu işin bir kuralı yoktur !..Hayatımızı iyi ya da kötü yaşayabiliriz..! Umarım senin ki mükemmel olur. Umarım seni şaşırtacak şeyler yaşarsın. Umarım daha önce hiç hissetmediğin duygular yaşarsın. Umarım hayata başka bir pencereden bakan insanlarla tanışırsın. Umarım gurur duyduğun bir hayat yaşarsın ve eğer yaşamadığını düşünürsen ; Umarım içinde herşeye yeniden başlayacak gücü bulursun...

Benjamin Button filminden..

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Yeni Üye22 yazı
Deniz Konteyner şeklinde Mersin veya diger Ak veya Kara Deniz Limanlarına CİF şartlarında teslim edilecek
Aycicek yag 1 veya 5 litrelik pet şişeler içersinde bulunmaktadır .
Fiyat Kontrak uzun bir süre için imzalanacak ise 1 Metrik ton (yani 1082 litre) için - 1295 Amerikan doları.
Asgari aylık alınacak miktar 230 (ikiyüz otuz) Metrik tondur, azami miktar - istediğiniz kadar.
Ödeme şekli - birinci derece bankalarında teyit edilen sevkiyat miktarına karşılık Banka teminat mektubu .
Tum teklif edilen malzemeler Cin menselidir.
ilgilenen arkadaşlar 05321560342 harun beyden bilgi alabilirler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
bende 18 lik oluyor genelde,aymar,yonca,damra,gülce,biryağ bu tür markalar uygun fiyata spottan geliyor ilgilenen varsa aymar 18 lik 58 den veririm ist avrupa yakası teslim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye265 yazı
suan bulgaristan da ham aycicek yagi fiyati nedir bilgisi olan arkadaslar lutfen yazsin teskler

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat