İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
15 Bin Tl Ne İşi Kurulur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
58 yorumM
Üye178 yazı
KOLAY GELSİN
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!
H
Üye557 yazı
30/04/2012 : 15:22:57#2
Web sitesi
Alıntı
V
Yeni Üye63 yazı
hiratex parti malı kot nereden ve nasıl bulabilirim hiç bir bilgim yok..
H
Üye557 yazı
30/04/2012 : 16:53:05#4
Web sitesi
Alıntı
0 544 206 14 70
http://hira-tekstil.ticaretimiz.com
V
Yeni Üye63 yazı
hiratex önerilerin için teşekürler.
V
Yeni Üye63 yazı
yok mu başka bir fikri olan arkadaşlar
S
Üye360 yazı
bir ürünü ucuza kapatıp hakettiği fiyata üzerine kar koyaarak satmak olabilir.
mesela,
2. el araba alım satımı olabilir mi??? bu konu hakkında bilgisi olanlar paylaşım rica ediyorum.
mesela,
2. el araba alım satımı olabilir mi??? bu konu hakkında bilgisi olanlar paylaşım rica ediyorum.
D
Üye192 yazı
soft dondurma güzel fikir aynı zmanda meyve suyu , mısır v.s. bir stand açabilirsin şimdilik, sermayen artıncada daha oturaklı bir iş bakabilirsiniz.
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...
V
Yeni Üye63 yazı
güncel
K
Üye537 yazı
taşımacılık yada wall mart tarzı bir işletme acabilirsin ben açıkcası şuan ortak arıyorum aynı miktarda para bende de var o paranın bir kısmını yani 10 bin sen on bin ben koyup yurt dışında güzel para kazanılabilir ?
Tabi öncelik ile benim verdiğim basit bir teklif yanlış anlamanı istemem dostum :) türkiye içinde iş yapıcam dersen arkadaşın bahsetdiği gibi toptab elbise işine gir t.dağ merkezde yırtık pırtık diye bir butik var şuan hiç iş yapmıyor ama ilk açıldığı sene ve sonraki sen müthiş para kaldırdı adam.
Sen o tarz bir işi bodrum yada didim de yada kuş adasın da yaparsan aylık 2 bin EURO karın olur.
İş ekonomi konuşmayı seven biriyim bilirsin trakya yani tekirdağda pek bu konuları geniş bakan bir çevremde yok yakında ankara gidicem gitmeden görüşelim çünkü aynı kararsızlık ve başabilirmiyim düşüncesi bende de var :)
V
Yeni Üye63 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - kajmeram bende tekirdağda oturuyorum yurtdışını düşünür isen http://www.facebook.com/burak.altun87 yada burak_altun_zirvegrup@hotmail.com taşımacılık yada wall mart tarzı bir işletme acabilirsin ben açıkcası şuan ortak arıyorum aynı miktarda para bende de var o paranın bir kısmını yani 10 bin sen on bin ben koyup yurt dışında güzel para kazanılabilir ? Tabi öncelik ile benim verdiğim basit bir teklif yanlış anlamanı istemem dostum :) türkiye içinde iş yapıcam dersen arkadaşın bahsetdiği gibi toptab elbise işine gir t.dağ merkezde yırtık pırtık diye bir butik var şuan hiç iş yapmıyor ama ilk açıldığı sene ve sonraki sen müthiş para kaldırdı adam. Sen o tarz bir işi bodrum yada didim de yada kuş adasın da yaparsan aylık 2 bin EURO karın olur. İş ekonomi konuşmayı seven biriyim bilirsin trakya yani tekirdağda pek bu konuları geniş bakan bir çevremde yok yakında ankara gidicem gitmeden görüşelim çünkü aynı kararsızlık ve başabilirmiyim düşüncesi bende de var :) |
K
Üye537 yazı
hırvatistan-moldova-romanya
doğu blok avrupa ülkeri her zaman fırsatlarla doludur.Derler orası maymunlar cehennemi derler hepsi alkolik derler 80 önceli derler paraları yok derlerde derler ancak buralar nasıl türkiye cumhuriyeti bağımsız ordusu polisi hükümeti olan bir cumhuriyetse ise oralarda öyle sadece kültür alışkanlık farkı var türkiyede para ve kazanç neyse orda da
Niçin fırsat diyorum bu doğu blok ülkeri ve gürcistan toplu taşımacılık sıfır ve araç-yakıt ücretleri ile ters orantıda moldovada benzinin litresi 2 dolar stefan voda kişinev arası 120 km her gün otobüsler tabi ben görünce hindistanda zannettim kendimi çok eski ve tıklım tıklım dolu full oluyor.yolcu başı 4-5 dolar alınıyor ve arac dolmadan kalkmıyor carter hesabı
moldova romanya arasıa gene aynı şekilde 22 bin euro 2010 mode full+full woswagen crafter düşün böle bi araç yok toplu taşımacılık yapan millet hurdada emanete gidiyo ?
yada hırvatistan ayakkabı pullbear diye bir magza zinciri var tekira da mesela bilirsin oradaki ayakkabılar 130-170 arası hırvatistanda aynı mal 140 euro ????
İnsanlar düz mantık devlet düz mantık yaşam kolay
durum bu tavsiyem gidebilirsen git hırvatistan vize istemiyo moldova romanya türkiyeden 2 günde 1 aylık turist vizesi alıyorsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama gençlerin hepsi oalarda ingilizceyi ana dili gibi konuşuyo anlaşmada sıkıntı çekmezsin
doğu blok avrupa ülkeri her zaman fırsatlarla doludur.Derler orası maymunlar cehennemi derler hepsi alkolik derler 80 önceli derler paraları yok derlerde derler ancak buralar nasıl türkiye cumhuriyeti bağımsız ordusu polisi hükümeti olan bir cumhuriyetse ise oralarda öyle sadece kültür alışkanlık farkı var türkiyede para ve kazanç neyse orda da
Niçin fırsat diyorum bu doğu blok ülkeri ve gürcistan toplu taşımacılık sıfır ve araç-yakıt ücretleri ile ters orantıda moldovada benzinin litresi 2 dolar stefan voda kişinev arası 120 km her gün otobüsler tabi ben görünce hindistanda zannettim kendimi çok eski ve tıklım tıklım dolu full oluyor.yolcu başı 4-5 dolar alınıyor ve arac dolmadan kalkmıyor carter hesabı
moldova romanya arasıa gene aynı şekilde 22 bin euro 2010 mode full+full woswagen crafter düşün böle bi araç yok toplu taşımacılık yapan millet hurdada emanete gidiyo ?
yada hırvatistan ayakkabı pullbear diye bir magza zinciri var tekira da mesela bilirsin oradaki ayakkabılar 130-170 arası hırvatistanda aynı mal 140 euro ????
İnsanlar düz mantık devlet düz mantık yaşam kolay
durum bu tavsiyem gidebilirsen git hırvatistan vize istemiyo moldova romanya türkiyeden 2 günde 1 aylık turist vizesi alıyorsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama gençlerin hepsi oalarda ingilizceyi ana dili gibi konuşuyo anlaşmada sıkıntı çekmezsin
B
Yeni Üye33 yazı
sn.kajmeram güzel özetlemişin fakat oralarda iş yapabilmek için orayı tanıyan güvenilir oranın halkından yada orda yaşayan insanlara ihtiyaç yokmu bende çok araştırmasını yapıyorum ama hiç bilmediğim yerler insan ister istemez çekiniyor.
K
Üye537 yazı
tabiki çok haklısınız fizibilite çok önemli ben kendi adıma biraz şanslıyım çünkü orada türkiyeden daha güzel bir sosyal ve iş çevrem var. Bunu başarmak kolay olmadı tekirdağ çorluda faaliyet gösteren zirve özel güvenlik hizmeteri a.ş genel müdürüyüm şirket geçen ay iflas verdim ve 25 yaşındayım şirketin başına 23 yaşında geçtim :D bunlar şaka gibi ama gerçek geçen sene nida garipoğluna sfa frigolass soğutmaya sarten ambalaja simpaş gayrimenkula vbb birçok firmanın özel güvenlik ihalesini kazandım tüm bunları yaparken türkiye içinde ki tek hısr patronumuzu aynı zamanda babam ben askerdeyken kaybetmiş olmam ve onun zamnında ki ortak ve çalışanların bu şirkete karşı bulundukları ihanet.
son senem 2011 de ciro %83 büyüdü ancak ticaret geçmişdeki sıkıntılar banka ve torba yasasını değerlendiremedik ve karşılıksız çıkan müşteri çekleri bizi yıktı.
Ancak herşeyde bi hayır vardır dil bilmem ve ithalat ihraca olan uktem yüzünden işlerim iyi giderken 3 gün 5 gün bazen 1 ay hırvatistan romanya ukrayna gezdim inceledim iyi dostluklar kurdum özellikle küçük şehirlerde köylerde o insanlar şuan çok az param varken bile beni ağırlarla yada bi evrak işim olduğunda koştururlar.
Anlatmak istediğim beşeri ilişki gücü + girişimcilik +cesaret + mantık = dogu avrupada zengin bir yaşam vermez ama iyi para ile mutlu bir yaşam verebilir. ülkemizi sil at demiyorum kesinlikle ama orada cebine kadan 1200 euro ile türkiyede düşün nasıl yaşarsın bir ay ? ki kaldı ki orada bile bu para iyi bir para
işcilik ücretin az 70 euroya pazarda 1 ay eleman tutdum kot pantolon sattık %150 kar ile ama bi sonra ki ay sermayeye 300 euro zor ekledik benim gözüm taşımacılık ve amerikan tarzı wall mart orada markete magazin derler herşey 3 euro olan zımbırtı satan bir market bile inanın iyi para bırakır.
Ayrıca bu ülkerein dış ticaret müşteşarlıklarından inceleye bilirsiniz internet sitesinden ama gitmenizi tavsi ederim hatta maddimanevi teşvik de ederim
Gıda sektörü orada yok 3 domatesi seçerek alıyorlar sizin tezgah yada marketinizde kg misal 5 kuno yada lei yazsa yetiştiremezsiniz.
ben bu ayın 20 gibi gidicem oradan izlenimlerimi yazarım sizlere daha detaylı görüşmek isteyen olursa 0534 017 55 87 :)
Amaç bilgi paylaşımı ise bunu tam yapmak gerekir
Herkezin gönlünden geçen olsun tekrar saygılar
son senem 2011 de ciro %83 büyüdü ancak ticaret geçmişdeki sıkıntılar banka ve torba yasasını değerlendiremedik ve karşılıksız çıkan müşteri çekleri bizi yıktı.
Ancak herşeyde bi hayır vardır dil bilmem ve ithalat ihraca olan uktem yüzünden işlerim iyi giderken 3 gün 5 gün bazen 1 ay hırvatistan romanya ukrayna gezdim inceledim iyi dostluklar kurdum özellikle küçük şehirlerde köylerde o insanlar şuan çok az param varken bile beni ağırlarla yada bi evrak işim olduğunda koştururlar.
Anlatmak istediğim beşeri ilişki gücü + girişimcilik +cesaret + mantık = dogu avrupada zengin bir yaşam vermez ama iyi para ile mutlu bir yaşam verebilir. ülkemizi sil at demiyorum kesinlikle ama orada cebine kadan 1200 euro ile türkiyede düşün nasıl yaşarsın bir ay ? ki kaldı ki orada bile bu para iyi bir para
işcilik ücretin az 70 euroya pazarda 1 ay eleman tutdum kot pantolon sattık %150 kar ile ama bi sonra ki ay sermayeye 300 euro zor ekledik benim gözüm taşımacılık ve amerikan tarzı wall mart orada markete magazin derler herşey 3 euro olan zımbırtı satan bir market bile inanın iyi para bırakır.
Ayrıca bu ülkerein dış ticaret müşteşarlıklarından inceleye bilirsiniz internet sitesinden ama gitmenizi tavsi ederim hatta maddimanevi teşvik de ederim
Gıda sektörü orada yok 3 domatesi seçerek alıyorlar sizin tezgah yada marketinizde kg misal 5 kuno yada lei yazsa yetiştiremezsiniz.
ben bu ayın 20 gibi gidicem oradan izlenimlerimi yazarım sizlere daha detaylı görüşmek isteyen olursa 0534 017 55 87 :)
Amaç bilgi paylaşımı ise bunu tam yapmak gerekir
Herkezin gönlünden geçen olsun tekrar saygılar
B
Yeni Üye33 yazı
kajmeram paylaşımın için teşekkür ederim. faydalı bir yazı olmuş dönüşünde izlenimlerini bekliyorum. numaranızı kaydettim detaylı bilgi almak için mutlaka arayacağım
mustafa
mustafa
K
Üye537 yazı
Elımden geldıgınce yardımcı olmaya bılgı aktarmaya yardımcı olurum donus bıraz zor ama yolunuz duserse beklerım dunya ınanın buyuk bır yer degıl ısteyınce olur
K
Üye537 yazı
ne demek benim nacızane tavsiyem ve deneyimlerimmi anlattım asıl olan doğru yönlendirmektir düşüncelerimin sağlamasını elbette yapmalısınız mesela newyork nick li arkadaşımız gerçekden çok real ve bilgili ondanda görüş almanızı tavsiye ederim
0538 017 55 87 numaram adım burak altun istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz tekirdağa yolunuz düşerse 1 hafata daha tekirdağdayım gelin çay kahve yemek yiyelim konuşalım
birlikten kuvvet doğar benim şirketim iflas etti müşterilerimin çekleri yüzünden ama dünyaya 10 kez daha gelsen aynı işe sektöre girerdim şimdi ki düşüncem budur
saygılar....
0538 017 55 87 numaram adım burak altun istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz tekirdağa yolunuz düşerse 1 hafata daha tekirdağdayım gelin çay kahve yemek yiyelim konuşalım
birlikten kuvvet doğar benim şirketim iflas etti müşterilerimin çekleri yüzünden ama dünyaya 10 kez daha gelsen aynı işe sektöre girerdim şimdi ki düşüncem budur
saygılar....
V
Yeni Üye3 yazı
Çorlu ciddi gelişmeye ve büyümeye başlayan bir yer oldu. Özelliklede yeni yapılan konutların çokluğu benim bulunduğum sektörü cezbetmektedir.
Mobilya sektörünün imalat, perakende ve toptan kollarında faaliyet gösteren firmam var. Ve çorluda daha öncede görüşüp anlaşma sağlayamadığımız 4 arkadaşımız vardı. 50-70 m2 aralığında, yeni yapılan konutların içerisine veya çok yakınına açacağını ufak ve BUTİK bir showroom, iyi bir kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Özelliklede özel olarak, müşterinin ölçü ve istediği dizayna göre üretilen RAYLI DOLAP teşhiri ile güzel bir kazanç elde edebilirsiniz. Çorluda görüştüğümüz arkadaşlarımz bu konu üzerinde baya bi durdular, sermaye konusundada kısıtlı ve sıkıntılı değillerdi, fakat bu sektörde EN ÖNEMLİ OLAN müşteri ile diyaloğu kurabilecek ve ikna gücü yüksek vasıflara sahip olabilmektir.
Bana sorarsanız, RAY DOLAP teşhiri açın derim. Sermayeniz yeterli gelir. Teşhirinize kuracağınız dolap sistemlerini yaptırır, bir bilgisayar ve çok basit bir çizim programı aracılığı ile kazanç sağlayabilirsiniz.
Mobilya sektörünün imalat, perakende ve toptan kollarında faaliyet gösteren firmam var. Ve çorluda daha öncede görüşüp anlaşma sağlayamadığımız 4 arkadaşımız vardı. 50-70 m2 aralığında, yeni yapılan konutların içerisine veya çok yakınına açacağını ufak ve BUTİK bir showroom, iyi bir kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Özelliklede özel olarak, müşterinin ölçü ve istediği dizayna göre üretilen RAYLI DOLAP teşhiri ile güzel bir kazanç elde edebilirsiniz. Çorluda görüştüğümüz arkadaşlarımz bu konu üzerinde baya bi durdular, sermaye konusundada kısıtlı ve sıkıntılı değillerdi, fakat bu sektörde EN ÖNEMLİ OLAN müşteri ile diyaloğu kurabilecek ve ikna gücü yüksek vasıflara sahip olabilmektir.
Bana sorarsanız, RAY DOLAP teşhiri açın derim. Sermayeniz yeterli gelir. Teşhirinize kuracağınız dolap sistemlerini yaptırır, bir bilgisayar ve çok basit bir çizim programı aracılığı ile kazanç sağlayabilirsiniz.
K
Üye537 yazı
value ye katılıyorum ama çorlu için tavsiye etmem çolunun en büyük mobilyacısı çekten ötürü battı adını vermiyorum hataa çekten ötürü tekirdağ möerkezde E-tipi ceza evinde 17 gün yattı boş yere bahsetdiğim şahısın 300 m2 showroomu 3 ayrı deposu vardı
V
Yeni Üye3 yazı
Bahsettiğiniz 300 m2 bi mağza açılması ve içerinin doldurulması yatırımı zaten konuyu açan arkadaş için çok büyük bir yatırım olur.
Bence Çorluda BUTİK çalışacak bi raylı dolap showroomu masrafını çıkartıp cebinizede gayet güzel kazanç bırakır. Önemli olan mağza kiranız..
Bence Çorluda BUTİK çalışacak bi raylı dolap showroomu masrafını çıkartıp cebinizede gayet güzel kazanç bırakır. Önemli olan mağza kiranız..
K
Üye537 yazı
çorlu çok büyüdü linea dekor duyduğuma göre tüm emlak konutlarının ihtiyacını karşılıyor çarşı içindekiler 24 ay kefilsiz kredisiz senetle satış yapıyor trakya halki alınca evlenince iyisinden alayım diyor iyi düşünmek lazım
V
Yeni Üye63 yazı
hala kafamda bir fikir belirleyemedim önerilerinizi bekliyorum
M
Üye131 yazı
email adresini gönderirsen sana ürün katoloğu gönderebilirim
V
Yeni Üye63 yazı
maximos vatansever_1977@windowslive.com
V
Yeni Üye63 yazı
yok mu fikri olanlar 15 bin tl ne işi kurabilirim.
A
Üye185 yazı
15.000 ile kurulması biraz zor ama belki bi 25.000 lerle kurabileceğin bir iş fikri var aklımda.Hemde Çorlu gibi,tekstil,sanayi vb sektörünün yoğun olduğu bir yerde oldukca rağbet olacağını düşündüğüm bir iş... TUZ.. Evet Bildiğimiz tuz,ister irituz,isterse öğütülmüş fırınlanmış tuz...Tekstilde boya sanayiinde,gıda sanayiinde ve daha bir sürü sektördetüketimi oldukca bol olan tuz işine gir...Tuz,Ege ve Marmara ya Konya ve Tuzgölü havzasından gidiyor...Buralardan fabrikalarla anlaşıp Çorluda pazarlıyabilirsin...Önce bir kaç kamyonla başlarsın baktın iş tuttu bir depo tutup işi büyütebilirsin mesela..Aklıma gelen şimdilik bu...
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...
K
Üye537 yazı
asaf arkadaşın dediği gerçekden çok mantıklı ve güzel hayyam garippğlu araştırın ulaş yolunda bir ilaç fabrikası açtı lausrus ilaç diye işletme eskiden tuz fabrikasıydı sahibi şuan silivride daha büyük br işletme açtı piyasası çok ancak tekstilde çok fena çek dönüyor beni batıran da çek oldu :D gıda sektörü daha sağlam
G
Yeni Üye23 yazı
çok paralara gerek yok 2,500 lira gibi bir paraya çok güzel iş kurabılırsınız öreneğin;
çok sık duyduk nohut pilav gerçekten iyi para kazandırıyor, bu iş için gerekli olan herşey ama herşey buna satış yapabileceğiniz yer bile dahil 2,500 tl gibi bir ücret bu verdiğimiz parayı zaten 1 haftada çıkarıyor bu iş bence yapılabilecek en guzel iş
çok sık duyduk nohut pilav gerçekten iyi para kazandırıyor, bu iş için gerekli olan herşey ama herşey buna satış yapabileceğiniz yer bile dahil 2,500 tl gibi bir ücret bu verdiğimiz parayı zaten 1 haftada çıkarıyor bu iş bence yapılabilecek en guzel iş
S
Üye360 yazı
nohut pilav araç arkasında olsa daha güzel olur gibi.
S
Üye360 yazı
ama 1 haftada çıkartmaz bence. ayda 10.00 tl eder. öyle olsa herkes yapardı. ama yinede kazancı fena değilmiş. ben de öyle duydum.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz