Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

60. 000 Tl Sermayesi Olan Ortak Arıyorum

BaşlatanleventimeTarih27/04/2012 15:51:11Yorum20

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
60.000 TL SERMAYEM VAR, benim kadar sermayesi olan biriyle gerekirse üzerinede kredi çekerek icralık araç alım satım işi yapmayı düşünüyorum ilgilenenler bana ulaşsın

leventime@windowslive.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Üye248 yazı
60 bıne kendın yap kendın kazan, aglayanın malı gulene yaramaz. Malında gozu kalanın malından hayır gelmez arkadasım, nacızane tavsıyem. Tecrubeylede sabıttır.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye11 yazı
1. İhale herkese açık herkes katılabilir, ağlayan şahıslar ayaklarını yorganına göre uzatsalar ağlamalarına gerek kalmaz ama öyle insanlar varki işe girer girmez 2000-3000 nakti olunca hemen üstüne 20.000 kredi çekip araba alayım hava atayım diye araç alırlar sonra işten çıkartılınca soyguncu bankalar, bozuk düzen, kahrolsun böyle devlet nidalarıyla sallamadıkları kimse kalmaz
2. İcraya düşenlerin ufak bi kesimi talihsizlik sonucu düşmüş olabilir, ihaleye katılım yeterince olmazsa 1. ihale %60'la açılır eğer teklif veren olmazsa 2. ihale %40'a düşer ki böyle bi durumda banka veya alacakları olanlar alacaklarının yarısını bile tahsil edemezken hem araç satılır hem üstüne başla şeylerinide kaybetmekle karşı karşıya kalırlar

Bu sebeplerden ötürü kesinlikle icralık mallardan hayır olmaz gibi söylemlerin kalıplaşmış savsatalar olduğunu düşünmekteyim. Kendi paramlar yapabilirim zaten bi sorun yok ama benim gibi sermayesi olan birini bulursam bi ortalık kurarsak daha çok araç alabilir daha rahat dönebiliriz çünkü sürekli ihale olduğu için 3 araç satılmazsa diğer 3 araçtan bir veya birkaçı illaki satılacaktır böylece sürekli uygun rakama düşürdüğümüz araçları portföyümüze katıp hızlı bir şekilde büyüyebiliriz diye düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye11 yazı

Nasıl bi düşünce tarzıdır bu anlamıyorum, bakın ihaleye katılımların olmaması demek o borçluların daha çok mağdur olması demek bunu iyi anlamamız lazım. İhaleye kimse katılmazsa araçlar yok pahasına satılırlar böylece hem araç gider üstüne borç yine kalır. Ayrıca biz kimseyi borçlandırıp malına el koymuyoruz, adam bi şekilde icraya düşmüş zaten satılacak ya yok pahasına satılacak yada birileri ihaleye girip piyasa fiyatının altına o mala sahip olacak

Yeni Üye11 yazı
Mafya vs. yok psikolojik yıpratma için çakal sürüsü gibi gezenler var ama onlarda çorbacılar yani ihaleden çekilir ama kişi başı 100'er tl çorba parası yol parası ayağına isteyenler olabilir ama vermek zorunda değilsin vermezsen ne olur hiç bişey ama inadına fiyat arttırabilirler sende işine gelmezse almazsın olur biter, ortak bulabilirsem istediğimiz rakama beğendiğimiz araç olursa alırız orası kolay

Üye816 yazı
bırakın akıl vermeyi ne yaparsa yapsın para kaybedince bizmi ödeyecegiz dogrudur hiç bir zaman aglayanın malı kimseye yar olmaz burda tecrübe konuşur ama bırakın ne yaparsa yapsın oda ağlayınca parası başkasına gider
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye11 yazı
Valla kim ağlar kim güler onu ALLAH bilir, devletin kredisiyle kreti kartıyla artistlik yapmayıp borcunu ödeyecek adam olacaklar ondan sonra malları alınınca ağlayanın malı gülene yar olmaz diye ortada dolanmıcaklar

Yeni Üye11 yazı
Hayatında 1 tane ihaleye katılmamış insanların bu işlerde mafya var yok galericiler bırakmaz mafya bırakmaz demesine sadece gülüyorum, kim neyi bırakmıyor arkadaşım fiyatı bana cazip geldikten sonra 100 ihaleye girerim 100 ihaleyi alırım çıkarım kimsede bişey yapmaz buna emin olun. Ben bu sektöre yeni girecek biri değilim, birçok ihaleye girip çıkmış biri olarak kendime ortak arıyorum

Yeni Üye11 yazı
Ben burda atışmaya gelmedim dostum ama sizi tanımasam bile yazdıklarınız ve kurduğunuz cümlelerden ihalenin i'inden bile anlamayıp kulaktan dolma bilgilerle yorum yazdığınızı anlıyabiliyorum :))

Yeni Üye58 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - leventime
Valla kim ağlar kim güler onu ALLAH bilir, devletin kredisiyle kreti kartıyla artistlik yapmayıp borcunu ödeyecek adam olacaklar ondan sonra malları alınınca ağlayanın malı gülene yar olmaz diye ortada dolanmıcaklar

arkadaşım bu yorumundan sonra , sana söylenecek bir laf bulamıyorum

sadece şunu söyliyeyim , Allahtan tek dileğim , " Rabbim yedi kat yabancımın bile işini bozmasın , iflas ettirmesin " sanırım anlatabildim

iyi günler ve hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
60.000 TL SERMAYEM VAR, benim kadar sermayesi olan biriyle gerekirse üzerinede kredi çekerek icralık araç alım satım işi yapmayı düşünüyorum ilgilenenler bana ulaşsın

leventime@windowslive.com

buraya girenler herhalde çoğu iflas etmiş kişiler veya icralık olmuş kişiler o yüzden bu fikrin burada kabul görmeyebilir.

İhalelerde mafya var vb diyenleride zaten es geç . Yargıtay kanunlarını iyi okuyanlar mafyaymış şuymuş buymuş çabulcuymuş dinlemezler. Sen mafya geçinipte birisine silahın ucunu göster bir bak bakalım o silahın ucunu göstereni ne yapıyorlar. Bu zamanda silahınız varsa vurmayacaksanız ucunu bile göstermeyin. Karşınızdaki sizi anında vurur meşru müdafadan cezaevinde bile yatmaz.

Yok ben vurmucaktım korkutucaktım biz mafyayız felan mezarlıkta anlatırsınız onları meleklere.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Emekli
Yeni Üye9 yazı
yaf 20 bin tl lik arabaya mafya mı gelir. zaren ona mafya denmez. çapulcu denir :D

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mühendis
Yeni Üye37 yazı
Ben icra yoluyla satışı yapılan herhangi bir şeyin alınmaması gerektiğini düşünmüyorum. Evet icraya düşen biri için elbette üzülürüm, allah kimseye göstermesin. Yorumların duygusal olduğunu düşünüyorum. Ticaretin bu yönüde var bir gün herkes icralık olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
Anlaşılan burdan ortak vs. bulunma imkanı yok, herkese iyi günler :))

Yeni Üye30 yazı
icra takibi ve oto alım satımı tecrüben varmı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye238 yazı
60000TL kredi bankadan alamıyor musun?

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mühendis
Yeni Üye35 yazı
Milletin anasını ağlatan hangi banka sahibi ağlıyor aceba arkadaşlar ağzından salyalar akarcasına 6 aylık karımız şu kadar bu kadar derken hiç ağlıyor gibi görünmediler bana.
m.m.arslan

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye155 yazı
Ne saçma düşünceler var yahu. İhaleye kimse girmezse araç yada eşya değerinin yarı fiyatına alıcı bulur. Eğer o insanlar olmasa, ihaleye girenler olmasa, o adamların hali çok çok daha vahim. Şükür ki böyle bir uygulama var da 3-5 binlik zararla satılıyor arabaları, ya olmasaydı ?
İletişim;
ahmeterencihan@gmail.com
0505 843 6789

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye11 yazı
ben krediyle 100.000 e kadarda çıkarım ortak aramamdaki amaç 60.000 alt limit ben 4-5 tane alırım oda o kadar alsa kendi çapımızda bi galeri kurmuş oluruz

Üye238 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
ben krediyle 100.000 e kadarda çıkarım ortak aramamdaki amaç 60.000 alt limit ben 4-5 tane alırım oda o kadar alsa kendi çapımızda bi galeri kurmuş oluruz

O zaman niye ortak olmak isteyecek zaten kendisi ihaleye girer alır :)

Bana göre ortağa ihtiyacın yok veya herhangi bir şahsın sana ortak olmasında bir kazançta yok. Halka açık ihaleler sonuçta. Parayı bastıran arabayı alıyor.

Galeri açıcam diyorsan o zaman o iş başka. Yasal olarak bu işi yapacaksan galeri açman lazım. Sadece icralık araç satışı yapılan bir galeri olması mümkün değil bence. Mecbur normal arabada al sat yapman lazım. İşin rengi değişiyor o zamanda.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mühendis
Yeni Üye33 yazı
arkadaşlar icradan satışa sunulan araç yada g.menkullerin ihalesine banka kendiside girer ve teklif verir eğer satış olmazsa öldü fiyatlarla banka kendisi satın alır ve bunları belirli dönemlerde teklif usulü satar yani icradan satışa giren her mal sonuçta sahıs yada banka dan birine satılır satılmak zorunda ....

Yerleşim Türkiye / Malatya