Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Al Sat!!

BaşlatangiyotinTarih26/04/2012 11:30:13Yorum14

İlk mesaj
Üye381 yazı
degerli fikir sahipleri, ben mardın bolgesınde ticarete atılmayı planlayan, üniversiteyi yeni bitirmiş gencim.. suan için mahalle bakalıyesi tipinde market işletiyorum. gelırım normal seviyede. ancak yukselmek lazım!! yatırım gucum dusuk oldugundan batıdan malzeme getırıp buralarda satmayı planlıyorum, hanı hemen getır karını koy hemen sat şeklinde bir durum.. 1.sorum; batıdan ne getırıp satabılırım? bu konuda fıkrını belırtmek ısteyen abıler, iş teklıfınde bulunabılecek abıler yourmlarınızı beklıyorum..
158

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye301 yazı
Kirtasiye urunlerı dusunursen yardımcı olurum
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye177 yazı
Merhaba ,
Mardinde Gelinlik , Abiye , Nişanlık ihtiyacı çok fazla. Oradan İzmir'e gelinlik almak için geliyorlar.
Çevrende düğünleri görüyorsundur. Düğün olunca masraflara acınmıyor. Güzel karlarla satış yapabilirsin.
Düşünürsen yardımcı olurum.

Selamlar,

Özgür KALE
Özgür KALE
Founder - Foreign Trade Manager
academic Elevator & Escalator Technology
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Yerleşim Türkiye / Antalya YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye381 yazı

sayın altaykırtasıye bıraz daha acarmısınız konuyu, ya da ornek verırmısınız. kırtasıye malzemesı derken hsngılerı? cunku su an ıtıbarıyle sezon bıtıme yaklastı ??

Üye381 yazı
sayın ozgurKALE aynı anda yazmıs olacaz kı yazınızı goremedım.. bahsettıgınız konu banada mantıklı geldı, ancak bu işten hıc anlamıyorum, bir de dugun işlerine buralardaan bakmam lazım.. bana geniş ayrıntıyla konuyu acar mısınız giyotin158@hotmail.com

Üye381 yazı
sayın altaykırtasiye bilgi verirseniz ürünler hakkında ciddi dusunebılırım.. giyotin158@hotmail.com

Üye381 yazı
guncel

Üye198 yazı
elimizde yüklü adette bayan el çantaları mevcuttur ve fiyatı toptan olup sadece 1 TL dir. En az alım adedimiz 500 olup kapıda ödeme sistemi ile sipariş geçilir

lütfen GEREKSİZ mesajlardan kacınalım ve ciddi dusunen arkadaslar özel mesaj kutusuna donus yapsın kendılerıne gun ıcınde mutlaka donus yapılacaktır

bol satıslar

http://g1204.hizliresim.com/w/t/4wurr.jpg

http://g1204.hizliresim.com/w/t/4wv64.jpg

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye81 yazı
viptoptan resim alabılırmıyım ve urunlerde bı sıkıntı yok deılmı isaygroup@gmail.com
Her canlı ölümü tadacaktır...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Üye381 yazı
viptoptan 1lira bize gelırı de biz ne kadara satacagız??? giyotin158@hotmail.com eger fiyat uygun olursa hemen baglantıya gecelım..

Yeni Üye81 yazı
giyotin bu konu hakkında istanbuldan sana ürün ve fiyat listesi yollayabılırım isay_group@hotmail.com
Her canlı ölümü tadacaktır...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Üye381 yazı
sayın isaygroup urun ve fıyat lıstelerıı belırtırsen daha acıklayıcı olacaktır giyotin158@hotmail.com

Üye381 yazı
sayın isaygroup urun ve fıyat lıstelerıı belırtırsen daha acıklayıcı olacaktır giyotin158@hotmail.com

Üye381 yazı
güncel