Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kafam Karışık Dostlar. . .

Başlatankahraman45Tarih24/04/2012 23:10:50Yorum8

İlk mesaj
Üye104 yazı
Aklımda hep bir ticaret hep bir hesap, kitap. Sevenhill gibi mağazaların bayiliğini mi alayım diye düşünüyorum bir yandanda bari gıda işine gireyim diyorum bir yandanda ayakkabı mağazası açayım diyorum bir yandanda spor salonu açayım diyorum.... Daha niceleri. Benimle paylaşacağınız bir iş var mı? Şu iş çok iyi bu işe girmeyi düşünmez misin diyen birileri var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim beni bu düşüncelerden kurtarın...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye6 yazı
var arkadaşım tam sana göre bir iş ve çok ciddi bir iş dünya markası bir enerji içeceği bayisi olmak istersen beni ara 0538 618 87 03

Yerleşim Türkiye / bursaMeslek Gyda
Üye508 yazı

Kardeş bende senin gibiydim, belli bir süre düşünmezen bu konuşarı daha iyi karar verebiliyorsun

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye185 yazı
Bildiğin işten şaşma derim.Bir heyecan bir hevesle atılacağın ve tecrübesiz olduğun bir iş batışın olabilir.İşte o zaman daha çok düşünmeye başlarsın ki mazallah sonu hüsran olabilir.
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye36 yazı
Rakibi az ve kar marjı yüksek bir iş teklif edebilirim.. bana oben67@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..
OK

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye44 yazı
allucando bızede tavsıye edermısın lutfen

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Memur
Üye232 yazı
Bu düşüncelerle kararsızlıkla gireceğin hiç bir işten netice alamayacağını düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye33 yazı
kardeş aynı durum benimde başımda..şuan bir finans kuruluşunda portföy yöneticisi olarak çalışıyorum ve işi bırakmak üzereyim..kendi işimi kurmak istiyorum fakat hersabah aklımdan geçen işfikrinden akşamına vazgeçmiş oluyorum. sanırım ticaretin ilk kuralı cesaret ve o da bende yok..ama ticaret yapmaktan başka çaremde yok.

Yerleşim Türkiye / Malatya