Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni Fikirler Yeni Hayatlar

BaşlatangksnTarih24/04/2012 00:23:00Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar merhaba.Yaklaşık 1 yıldır İngiltere yaşıyorum öğrenci olarak ve Ankara Anlaşması yapmaya karar verdim fakat benim bir iş kurma fikrine ihtiyacım var.Ne yapacağımı bir türlü bulamıyorum muhasebe bölümü mezunuyum ve tecrübem var ama o işi burada yapmak çok zor bana daha kolay internetten satış ya da çocuk bakcılığı gibi böyle basit ama para getirisi olan kolay işler lazım.Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
''Limit Sizsiniz....''

Yerleşim İngiltere / LondraMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye44 yazı
ingiliz havalimanında çalışanların büyük çoğunluğu (angarya işlerde tabi, bagaj işi, paletleme vb.) doğu ülkelerinden gelenler çalışmaktadır part /full time. bu tür yerlerde dönemlik iş bulabilirsin belki bi çıkış noktası için. onun dışında, sen daha iyi bilirsin, giyim kuşamın pahalı olduğunu. ucuza dışarıdan getirebilirsen, satabilirsin. gördüğüm kadarıyla, en dandik tshirt 20 Pound.. birinden tecrübe edinmek istersen, bir apaçi masalını okumanı tavsiye ederim, bakarsın bişeyler yakalarsın kendine ait. bol şans.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye2 yazı
Tşk ederim verdiğin bilgiler için ama iş kurmam gerekiyor birilerinin yanında çalışamam.İş veren benim olmam gerek:)
''Limit Sizsiniz....''

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Muhasebe