Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

33 Lt Lik Çanta Bidon Lazım.

BaşlatanFullTarih23/04/2012 15:25:41Yorum4

İlk mesaj
Üye377 yazı
Öncelikle piyasada yok bu ürün.30lt lik var herkesin bildiği üzere.bize 33 lt gerekiyor.kalıp yapacak ve basacak arkadaşlar + firmalar mail atsınlar. bilgi@fullavantaj.com 'a.sadece kalıpçı arkadaşlarda kontak kurabilirler.tabi işinin ehli olması lazım ki masrafımıza değsin.ayrıca yurt dısında 33 lt canta bidon var yollarız diyenlerde kontak kursunlar lütfen.surekliliği olacak iştir.kalıp 1 defa yaptırılacak.basım devamlı olacaktır.ödemeler nakit veya müşteri çekiyle olacaktır.bidon rengi: şeffaf ve laci olacaktır.bidon net agırlıgı:1.35-1.40kg olacaktır.kısacası tok ürün olacaktır.ilave olarak bidonun yan kısmında firma logosu yaptırmayı da dusunuyorum detaylar kalıpçı arkadasla gorusulur anlasılır.
not:özellikle kalıpçının referans vermesi şarttır.firmalar sorun olmaz zaten biz araştırırız.
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye377 yazı
Forumda bidoncu yok mu acaba yada kalıpçı :)33 lt lil musluksuz çanta bidon laci ve şeffaf lazım arkadaşlar,
Full Organizasyon

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye377 yazı

Paylaşım için teşekkürler.Baktım,bunlar ufak ürünler.bana 33 lt lik lazım.ayrıca firma logosu dediğim şey serigrafik değil direk bidonun üzerine damga şeklinde olacak.o da büyük ihtimalle özel kalıpla olabilecek bir şey

Full Organizasyon

Üye377 yazı
arkadaslar gunceldir!
Full Organizasyon