egemenyumurta..,
gürcistan'dan tomruk çıkarılamaması, karayolu ile ilgili olmalı çünkü, yaklaşık 15 gün-gün önce gürcistan'dan getirilen 700 m3 kayın tomruk, iki ayrı marmara bölgesi firmasına satılmıştır..,
mlcinar..,
600.000 ton/yıl pazar olduğu yanlış bilgidir diyerek kesin bir dil kullanmışsınız ancak daha cümlenizi bitirmeden ola ki ben yanılıyorsam diyerek bilginizin çok da gerçeği yansıtmadığı izlenimi vermişsiniz,benim bildiğim karşı çıkan kişi kaynaklarını açıklayıp,şu kaynak ya da kaynakların verilerine göre 600.000 ton/yıl ihtiyaç olduğu bilgisi yanlıştır demek yerine benden kaynak göstermemi yazmışsınız,tabii ki ben de gece düşümde gördüklerimi yazmadım..,
art niyetli bir düşüncenin olmadığını,tamamen paylaşım amacıyla yazdığını düşünüyorum, kaynak paylaşım talebiniz doğaldır diyor, bilginin kaynağını yazıyorum..,
tek yerli üretici firma olan mangan maden a.ş.'nin yetkilisi bahri babaoğlu'nun 04 ocak 2012 tarihinde kastamonu.gov.tr sitesinde yapmış olduğu açıklamadan alınmıştır...yani sektördeki tek yerli üretici yetkilisinin açıkladığı verilerdir,eğer kamuoyuna yanlış bilgiler vermişse aydınlatın,en azından ben yurttaş olarak haklarımı kullanayım...sevgiler..,