| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Big Boss Bence bu sözümün siteye bir üye kazandırdığından dolayı koniks.com'un bana teşekkür borcu olduğunu düşünüyorum :)
şaka bi yana ben ön yargı değilde fikrimin bu yönde sabit olduğu düşüncesindeyim.
Saygılar
|
:) Teşekkür ederiz. O halde ben sana kaliteli ama ucuz bujiteri tavsiye ederim.Ürünlerini tahtakale gibi yolda yürürken gözüken toptancı mağazalarından çemberlitaştaki 925 ayar gümüşçüler gibi yerlerden almanıda tavsiye etmeyeceğim.
Tavsiyelerim:
Kapalı çarşının hemen yanında sultanahmete inerken yolun solunda çemberlitaş durağına gelmeden bir cami avlusu var gir ordan içeri karşına çıkan sokakta piyasadaki toptancılara takı üreten imalathaneler var.Direkt imalathanelerden atölyelerden ürün temin edebilirsin.Fiyatta şişmemiş olur.Veya tahtakalede yürürken kafanı yukarlara kaldır o hanların 3-5 katlarındaki toptancılara yönel.
Arkadaşım var böyle yapıyor.Kendisi yurtdışınada internetten satıyor. Örneğin Mercanda yol üzeri bir toptancıda çelik yüzüğün kutusunu 50 tl çekerlerken aynı kutuyu ücra köşedeki hanların 3.5.katlarında 30 a alıyor.Veya bir model buluyor dediğim imalathanelerde yaptırıyor dahada ucuz getirebiliyor.Ordan düşünüpte fikir vermek istedim.Umarım faydalı olmuşumdur.