Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Saygıdeger Arkadaşlar İşte Size Çıkar Yol

Başlataneko7575Tarih05/03/2008 16:19:31Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye78 yazı
ARKADAŞLAR
HEP SÖZLERİMİZ SÖYLEMDE KALIYOR DİYE, BİR SİTEM VAR ARKADAŞLARDA.
GELİN BU SİTEYİ İŞ VE AŞA DÖNÜŞTÜRELİM
NASILMI????????????

GELİN BU SİTE ALTINDA BİR DERNEK KURALIM.
BU DERNEGİN ,TÜM TÜRKİYEDEKİ ARKADAŞLAR KENDİ İLVE İLÇELERİNDE ŞÜBELERİNİ KURSUNLAR.
VE BU DERNEK ÇATISI ALTINDA ,TÜM ÜYELER ALIŞ VERİŞLERİNİ YAPSINLAR. TOPTAN TEDARİKÇİLERİ BULUP EN AZINDAN ÜYELERİMİZE HER KONUDA YARDIMCI OLALIM DİYE
MESELA : BİR ÜYEMİZE MOBİLYAMI LAZIM NERDEN ALABİLİR VEYA HANGİ İLDE DAHA UYGUN ORDADAKİ ŞÜBEDEN BU KONUDA KENDİSİNE YARDIMCI OLUNUR VE BİR KARGO ÜCRETİ İLE TOPTAN FİYATA İŞ HALLEDİLE BİLİNİR. BU MİSALLAERİ ÇOGALTA BİLİRİZ.
VEYA BU SİTE ADI ALTINDA BİR ALIŞVERİS SİTESİ VE TÜRKİYEDEKİ İŞ İMKANLARI VE FONLAR KREDİLER ,TARIMSAL VEYA DİGER KONULARDA BİLGİLİ BİR KADRO OLUŞTURULUP ÜYELERE İŞ VEYA KREDİ,VEYA PROJELERDE YARDIMCI OLUNARAK ÜYELERE İŞ İMKANLARI TANINA BİLİNİR.BU KONU HAKKINDA BİR BÜLTEN VEYA DERGİ HAZIRLIGIMDA VAR İSTEYEN ARKADAŞLARLA BİREBİR VEYA MSN DEN ÖNCE GÖRÜŞÜP SONRA İŞE KOYULALIM DERİM . TUTACAGINA EMİNİM. BİZ HER BİLGİMİZİ ÜYELERLE PAYLAŞMALIYIZ .GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM SELAMLAR SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye254 yazı
çok güzel bir fikir bence. ama bir sorunumuz olabilir başlangıçta. ben uzun süreden beri bu siteye üyeyim. sorun aynı anda sitede olmamamız. yazılan yazıları daha sonra okuyoruz.yani bit türlü aynı anda sitede olup hızlı fikir alışverişi yapamıyoruz. bu sorunu çözecek bir alternatif bulursak anlaşmamız çok daha güzel olur.ne dersiniz fikirleriniz var mı?

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Yeni Üye86 yazı

böyle bir proje gerçekten harika olur. sivastan tam desteği veririm.
İŞİNİ BİLEN DAĞDAN KERVAN AŞIRIR,

İŞİNİ BİLMEYEN DÜZOVADA YOLUNU ŞAŞIRIR....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye78 yazı
ckaltun kardeş herkes mail adresini verirse bu sorun ortadan kalkar eminim. insanlar karşı karşıya geçip konuşurlarsa sorunların üstesinden gelecegine eminim.

Üye254 yazı
sevgili eko bu güzel fikir senden çıktı. Sitede çalışma grupları diye bir bölüm var. orada bir grup oluşturalım. Sen daha detaylı anlat yapmak istediklerini. Bu konuya sıcak bakanları bir görelim.

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Yeni Üye76 yazı
Sayın: ckaltun sana Katılıyorum Bu şekilde olmsın en azından zeminesini oluşturulmuş olur..
f.s

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye13 yazı
EKO KARSEŞ SENİ KUTLUYORUM ADANADAN BEN SİZİ DESTEKLİYORUM
recept.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ymalat
Yeni Üye78 yazı
arkadaşlar bu süper bir oluşun ortaklık degil sadece insanların menfaatine çalışacak bir sistemli diyalog ürünü
şimdi dernekler adı altında çok güzel faaliyetler olabiliyor.
örnekler olarak genç girişimciler dernegi,kagider gibi biz ama bunlardan daha farklı çalışmayı ve üyelerimizin hertürlü sosyal maddi manevi, ihtiyaçlarına çareler aramak amacıyla çalışmak istiyoruz. belki biraz zamanımızı alcak ama dünya ve ahiret saadeti için olumlu sonuçlar doguracagına eminim

saygılar

Yeni Üye90 yazı
ozdoganlarun@hotmail eklerseniz konuşabilirz.düşüncenize tam destek veriyorum esen kalın( konya)
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Üye138 yazı
Sayın:Eko7575 Yazınızda önemli bir konuya değinmişiniz bunun için teşekkür ederim.Site üyeleri olarak bizler ciddi anlamda yeni bir oluşum için bilgilerimizi site sayfalarında yazarak sunmaktayız.Benim yazılarımdada mevcuttur ve benim gibi konuya ciddi yaklaşan arkadaşlarımızda var.Sitedeki arkadaşlarda sitemden çok kişinin güvensizliği mevcut eğer bir oluşum oluşacaksa öncelikle önce kendisine sonra iş yapmak istediği insanı tanımak zorunda.Bunun için öncelikle zaman,zemin yer tesbiti belirtilerek kişi hangi ilde olursa olsun zamanını harcayacak,parasını harcayacak gelecek tanışacağız ki yeni iş fikirlerimizi fikir birliğinde oluşturalım.Ben ne iş yaparsınız yazıma ciddi yazanlar oldu halende var bizler öncelikle tanışma dönemindeyiz.çalışmalarımızdan konuşarak,iş projelerimizi sunarak karşılıklı bir güven içerisinde yakınlık sağlamaktayız.
Dernek oluşumu bu gibi işleri nekadar kapsar bilemem araştımak gerekli yeni bir oluşum için kuruluş şart bu bir birlik veya kooperatif gibi bir isim altında olabilir!Yazınıza yorum yazan arkadaşlardan talipp ve ckaltun arkadaşlar gibi konuya duyarlı arkadaşların olduğunu belirtmek isterim.Bir oluşumun oluşabilmesi öncelikle Işık arkadaşımız çok çaba sarf etti, bende çaba sarf ediyorum,sizlerde çaba sarf ediyorsunuz umarımki sonuca ulaşacağız.Teşekkür eder yeni iş fikirleri düşüncelerimizin gerçekleşmesi dileklerimle saygılar sunarım.

Yerleşim TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Üye503 yazı
uygulanmamış fikirler sadece hayalden ibaret kalır

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
Yeni Üye78 yazı
hayallar bile inançla gerçekleşmeye mahkumdur

Yeni Üye78 yazı
gcg kardeş haklısın ama çok araştırıyorum.evvela sık eleyip sık dokuyorum ama yarın inşaallah dernek için başvuru için gidiyorum düşünceleri onlarlada paylaşacam ama olacagına inanıyorum. dernek çatısı altında insanlar birbirleriyle tanışma fırsatları çok olacak güven verici işler yapılırsa insanların güveni kazanılır buna inanıyorum