Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Üretim

BaşlatanbysamTarih15/04/2012 21:02:04Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar, İstanbul'da Kozmetik, Ev Temizlik ve Ev dışı endüstriyel temizlik ürünleri üretimi yapmaktayız. Şu ana kadar hep yurtdışı piyasasına ihraç ürünleri ürettik. Yurt içi için çalışmalarımız başladı. Bu ürünlerle ilgili olarak çalışmalarınız varsa veya bu işe girmek istiyorsanız, birlikte çalışabiliriz. Talebi olan her ürünü üretebilir, her fikri gerçekleştirebiliriz.
www.bysam.com.tr

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Kimyager
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye398 yazı
bu isi yurtdisinda ( ukraynada) yapmaya ne dersiniz. burasi bu konuda cok bakir.
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Yeni Üye5 yazı
Sayın Gama, neden olmasın? Konuyu detaylandırmak adına samkozmetik@hotmail.com, MSN adresimizden görüşebiliriz. İlginiz için çok teşekkürler.
www.bysam.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kimyager
Yeni Üye44 yazı

ugurbasar1973@hotmail.com
davet org üretim tesisim var kapasite işlevini arttırmak istiyorum işletme ile ilgileniyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
merhaba size bir fikrimi anlatacam izninizle; ben malatya dayım elimde kendi çabalarımla ortaya çıkardığım akne,sivilce ve kırışıklıklara karşı hazırladığım bir krem var, diyecekasiniz ki bundan çok, evet çok var ama hiç biri ayva çekirdek jelini ve argan yağını bir krem içerisinde sunmuyor,bunlara ilaveten hazırladığım bitki yağları ile bir ilk olduğuna inanıyorum,eğer sizde uygun görürürseniz ve ciddiyseniz , dediğiniz gibi yurtiçine açılacaksanız buyrun gelin malatyaya üretimini kuralım , bununla beraber kayısı kremleri, vb çeşitlerde kozmetik üretimine başlayalım ki buda malatya ve doğuda bir ilk olacak , devletimizden her türlü desteği alabaliceğiz, bu anlattıklarıma malasef benim gücüm yetmiyor, eğer markanızı doğuda büyütmek isterseniz, buyrun doğuyu kozmetik ile tanıştıralım yabancı ürünlere değide yerli üretimlerle güzelleştirelim
teşkürler iyi çalışmalar.....
umutmanas

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ymalat