Arkadaslar plastik sekillendirmi thermoform isinden anlayan pazar uretim orta boy bir tesisi icin gerekli para vb bu konuda bilgisi olan arkadaslardan yardim istiyorum
70 derece ve yukarısı sıcaklıkta sıvı konulduğu zaman plastik bardak, suya plastik buharı geçiriyor yani kanserojen bir etkisi var.
Alttaki yorumlardan bir arkadaşın dediği gibi dünya karton bardağa geçiyor.
IDO deniz otobüslerinde sallama poşet çay şervisleri hala daha plastik bardak ta yapılıyor ya.
Metro mağazalarında Rioba'nın karton bardakları var, 100 tane kadarını 5-6TL gibi fevkalade uygun aldım.
Önemli Not: Sıcak ve soğuk içeceklerde bir de "aluminyum" ambalaj konusu da var ki o da Aluminyum'un zehirli maddeler listesinde civadan sonra en üst sıralarda olması dolayısıyla önemli. Kutu kola , meyve suyu vs. güneş altında veya cok sıcakta kaldığı zaman, bir de aluminyum kutunun iç yüzeyi yeterince iyi yalıtılmamışsa aluminyum yine sıvıya karışıyor. Buna da dikkat!
bu bılgıler ıcın tesekkurler omero;)walla bılmıodm..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz