İlk mesaj
İş Dünyası
1. 000tl Sermaye İle Neyapılır?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
52 yorumM
Üye2659 yazı
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
S
Yeni Üye10 yazı
V
Yeni Üye7 yazı
Eğer webten anlıyor isen iyi bir websitesi al ve google adsense reklamcılığına başla. ben zamanında 10tl ile başlamıştım. Sermayenin büyüğü küçüğü olmaz. Değerlendirmek gerekir.Saygılarımla.
Online pazarlama konusunda profesyonel destek verilir..
E
Yeni Üye5 yazı
B
Yeni Üye5 yazı
iç çamaşırı mantıklık bencede
S
Üye400 yazı
Y
Yeni Üye25 yazı
merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 aydır arkadaşlarımın tavsiyeleri üzerine elimde olan birikimlerimi bazı güvenilir hyip yatırım şirketlerine yatırdım ve şuan günlük 90 gün boyunca %3 kar payımı alıyorum ve 90 günün sonunda ana paramı iade ediyorlar sizde bu şekilde yatırım düşünürseniz yardımcı olabilirim.
90 Günde %270 Kar + Ana Para İade !
https://www.tivsol.com/?ref=yilmazist34
yilmazist1975@hotmail.com
90 Günde %270 Kar + Ana Para İade !
https://www.tivsol.com/?ref=yilmazist34
yilmazist1975@hotmail.com
C
Üye104 yazı
Yardımcı olurmusun ??
G
Yeni Üye92 yazı
hyip nedemek anlayamadım siteden de bir şey ne kadar yatırmak lazım ve nasıl güvenilirmi yardımcı olurmusunuz gkales@gmail.com
B
Üye450 yazı
Makina Mühendisi/İstanbul
B
Üye450 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Herstyle evet cok yüksek kapasiteli yatan para buharlasir :-) |
Çok güzeldi :D
Makina Mühendisi/İstanbul
N
Yeni Üye2 yazı
Ya bunlar kuruş etmez.1.000 ye kuluçka makinası alıp kümes kurup civciv yetiştirirsin.civcivleri de büyüttükten sonra tavuk veya horoz olurlar.
satarsın veya kesip satarsın.ya da daha fazla sermaye bulduktan sonra güzel bir yerde döner piliç satarsın..
satarsın veya kesip satarsın.ya da daha fazla sermaye bulduktan sonra güzel bir yerde döner piliç satarsın..
Herkes aynı hayatta; kendini birşey sanma.
Ne kadar çok bilirsen; okadar bela başa...
Sen Bilirsin Aslında Aklımdan Geçenleri Zaman Herşeyi Çözer; Şu Beklemek Olmasa....
Ne kadar çok bilirsen; okadar bela başa...
Sen Bilirsin Aslında Aklımdan Geçenleri Zaman Herşeyi Çözer; Şu Beklemek Olmasa....
U
Yeni Üye31 yazı
en güzeli sıcak para getirecek olan al sat işi bunu da tahta kale eminönü sirkeci tarafınlarından halledirilir. Ya elin Mali lisi Mısırlısı lübnanlısı 5 t lık saat satıyor bu memlekette ve para kazanıyor. Örneğin forma al çakmasını tabi stad çıkışlarında sat güzel para bırakır :) birde derbilere denk getirdinmi süper. 1000 TL az değil kimsede küçümsemez bu memlekette. Asgari ücretlim fabrika bunu bir ayda kazanamıyor.
UGURGOKCEK
E
Yeni Üye4 yazı
27/05/2014 : 02:48:17#44
Web sitesi
Alıntı
Merhabalar,
Elimde 10.000 adet orjinal kutulu isveç çakısı var.
Piyasada adetini MİNİMUM 10 TL'den çok rahatlıkla satabilirsiniz.Pazarda,dükkanda veya seyyar tezgahınızda çok rahat satılan bir üründür.
Minimum toptan sipariş tutarı 100 adettir.
Toptan adet fiyatı 5 TL'dir.
MİNİMUM %100 kar marjı ile ticarete başlayabilirsiniz.
Bilgi,sipariş ve ürün resimleri için toptancaki@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz.
Elimde 10.000 adet orjinal kutulu isveç çakısı var.
Piyasada adetini MİNİMUM 10 TL'den çok rahatlıkla satabilirsiniz.Pazarda,dükkanda veya seyyar tezgahınızda çok rahat satılan bir üründür.
Minimum toptan sipariş tutarı 100 adettir.
Toptan adet fiyatı 5 TL'dir.
MİNİMUM %100 kar marjı ile ticarete başlayabilirsiniz.
Bilgi,sipariş ve ürün resimleri için toptancaki@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz.
S
Yeni Üye53 yazı
27/05/2014 : 12:04:25#45
Web sitesi
Alıntı
Vallaha helal olsun bu kadar arkadaş cevap vermiş.Ben 5.000 tl ile ticaretten bahsederken, arkadaşlar pekte yapıcı davranmıyordu :)
Ben gg ve sahibindende satış denedim olmadı.saat satayım dedim 6 ayda 12 ad.sattım :) mağaza açmıştım zarar ettim. dikkat ederseniz bu sitelerde genelde 1000 adetin üzerinde ürünü bulunanlar hergün 3-5 ad. satış yapıyor.tabi tercih edilebilir bir ürününüz olması lazım.Yoksa 50-100 ad. ürün koyarsanız benim gibi hayal kırıklığı yaşarsınız.tabi bu saat için geçerli, ama diğerlerinde de farklı olacağını düşünmüyorum.
-Yapabileceğin en iyi işlerden biri bence bayan kol çantaları satmak. 500-1000 tl arası bi mal alımı yaparsın işlek noktalarda akşamları tezgah açarsın.tabi zabıta derdi yoksa gün boyu daha iyi olur. ben inanıyorum ki en kötü gününde 3 tane çanta satarsın.şuan bu işin tam mevsimi derim...
Ben gg ve sahibindende satış denedim olmadı.saat satayım dedim 6 ayda 12 ad.sattım :) mağaza açmıştım zarar ettim. dikkat ederseniz bu sitelerde genelde 1000 adetin üzerinde ürünü bulunanlar hergün 3-5 ad. satış yapıyor.tabi tercih edilebilir bir ürününüz olması lazım.Yoksa 50-100 ad. ürün koyarsanız benim gibi hayal kırıklığı yaşarsınız.tabi bu saat için geçerli, ama diğerlerinde de farklı olacağını düşünmüyorum.
-Yapabileceğin en iyi işlerden biri bence bayan kol çantaları satmak. 500-1000 tl arası bi mal alımı yaparsın işlek noktalarda akşamları tezgah açarsın.tabi zabıta derdi yoksa gün boyu daha iyi olur. ben inanıyorum ki en kötü gününde 3 tane çanta satarsın.şuan bu işin tam mevsimi derim...
H
Yeni Üye28 yazı
kardeşim en iyisi toptan çorap al o parayla alabildiğin kadar sonra git elinde bir çantayla içine doldur çorapları tek tek insanlara sor çorap lazımmı diyte onlara sat
A
Yeni Üye72 yazı
Selamlar. Eskisehirde universite ogrencisiyim. Okul masraflarimi cikarmak icin bir seyler alip satmak, para kazanmak istiyorum. Ic camasiri olur, penye olur yani tekstil uzerine bir s eyler dusunuyorum. Sormak istedigim sey şu: acaba pazarda sergi nasil acarim? Gitsem bi tane yere carsaf yazsam uzerinede mallari doksem olur mu? Daha once pazarda satis yapmadim. Pazarcilar doverler mi acaba? Vergi vermiyom kira vermiyorum. Sizce nasil satarim bisiler?
B
Üye711 yazı
önce belediyeden yer izni alman gerekiyor belediyeye para felanda yatırman gerekir.
Yazıyı gönderen - atalay45 Selamlar. Eskisehirde universite ogrencisiyim. Okul masraflarimi cikarmak icin bir seyler alip satmak, para kazanmak istiyorum. Ic camasiri olur, penye olur yani tekstil uzerine bir s eyler dusunuyorum. Sormak istedigim sey şu: acaba pazarda sergi nasil acarim? Gitsem bi tane yere carsaf yazsam uzerinede mallari doksem olur mu? Daha once pazarda satis yapmadim. Pazarcilar doverler mi acaba? Vergi vermiyom kira vermiyorum. Sizce nasil satarim bisiler? |
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
A
Yeni Üye72 yazı
Blackops cevabin icin tesekkur ederim. Acaba fazla pahali midir bu sergi icin para? Ortalama ne kadar veririm?
K
Yeni Üye73 yazı
Serhan 34 azmin varsa birazcikta pazarlama yetenegin beni 5063287096 nodan ara yada ozel mesaj at yardimci olalim
kkurtt
B
Üye711 yazı
hangi ilin ilçenin pazarından yer kiralacaksın ona göre değişir istanbulun pazarı ile nevşehirin pazarı bir olmaz :) direk belediyeye git onlara anlat her türlü yardımcı olurlar
Yazıyı gönderen - atalay45 Blackops cevabin icin tesekkur ederim. Acaba fazla pahali midir bu sergi icin para? Ortalama ne kadar veririm? |
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz