İlk mesaj
İş Dünyası
Bakü Yaşamak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumT
Yeni Üye25 yazı
tufan
I
Yeni Üye9 yazı
B
Üye711 yazı
kardeşim son zamanlarda hem siyasal hemde ticari açıdan azerbeycanla aramız kötü malesef birde azerbeycanda türkiye türklerine iyi davranmadıklarını duydum giden arkadaslar da aynı seyleri söylediler..
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
B
Üye122 yazı
kendı haline biri işte
B
Yeni Üye21 yazı
10/05/2014 : 21:52:49#5
Web sitesi
Alıntı
kardesım ben 4yıl orda tekstıl calısdım kultur ve yasam tıcarı sekıllerını gayet ıyı bılıyorum ıllada gıdecegım dersen orda bu ısı yapan turk dostlarım var gıt onlarla yap derım.elın ıyısınden bızım kotumuz herzaman ıyıdır))))))05327775793
osman
B
Yeni Üye32 yazı
sana tavsiyem sakın böyle bir şeye girme senden borca mal almanı talep eden bir kişi iyi niyetli olamaz birde azerilere ne olursa olsun çok dikkat et kardeşim bu bir tecrübe tavsiyesidir
I
Yeni Üye9 yazı
suan azerbaycan sumqayp tayim bakuye 15 daka getirdiyim malari satik ama tekrar mal alacaz ist den beklediyimm gibi deyil hesabimi cok karistirdilar isalah duzelir
I
Yeni Üye9 yazı
berkaan 02 arkadasin dediyi gibi gercekten ipler onlarin elinde ortagimin abesi istanbula giti para verdik bize mal gonderecek tabi benim isteyim deyildi ama oyle oldu 0507155742
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz