İlk mesaj
İş Dünyası
1. 000tl Sermaye İle Neyapılır?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
52 yorumD
Üye149 yazı
S
Üye400 yazı
R
Yeni Üye97 yazı
ilgi alanın nedir ?
2. el al sat yap ilgi alanına göre
İbrahim KIZILIRMAK
S
Üye400 yazı
S
Üye400 yazı
şöyle bir düşüncem var aslında mesela antalyada işlek dükkanı olan bir kişinin bana açacağı bir bölümde ufak bi kira karşılığı bende onun yerinde ucuz giysi yada takı satmak isterim varsa bana böyle yardımcı olabilecek bir dükkan sahibi çok çok memnun olurum
I
Yeni Üye45 yazı
13/04/2012 : 19:29:12#6
Web sitesi
Alıntı
1000 tl ile ne yapılır ??
iç çamaşırı,çorap,tşrt,body,bikini,mayo,plaj havlusu,plaj şemsiyesi,plaj topu,şişme yatak,terlik, limon,elma,lahmacun,ucuz parfüm,vs vs vs
alınır pazarlarda veya plajlarda satılır.
başka ne yapılır ??
cebine koyup 1 000 tl yi bitene kadar otobüsle ege akdeniz yapılıp geri dönülür.
başka başka ne yapılır ??
eyer küçük bir arazin varsa tanesi 15 tlden 50 adet 6-7 aylık yumurta tavuğu alınır,yumurtlatıp tanesi 0,40-0,50 krş doğal yada köy yumurtası denilerek satılır.15x50=750 tl 250 tl yumurta yemi parası.
daha başka ne yapılır ??
tanesi 5 tlden 150 adet dişi bıldırcın alınır yumurtlatılıp 12 adet yumurtası 2 tlden satılır.5x150=750 tl 250 tl de yumurtalık yem parası.
daha daha ne diye sorarsan benden bu kadar.
ama bana soracak olursan 1 000 tl ni heç etme ya üstüne birikim yapmaya devam et,ya tatile çık gerisi sana kalmış
iç çamaşırı,çorap,tşrt,body,bikini,mayo,plaj havlusu,plaj şemsiyesi,plaj topu,şişme yatak,terlik, limon,elma,lahmacun,ucuz parfüm,vs vs vs
alınır pazarlarda veya plajlarda satılır.
başka ne yapılır ??
cebine koyup 1 000 tl yi bitene kadar otobüsle ege akdeniz yapılıp geri dönülür.
başka başka ne yapılır ??
eyer küçük bir arazin varsa tanesi 15 tlden 50 adet 6-7 aylık yumurta tavuğu alınır,yumurtlatıp tanesi 0,40-0,50 krş doğal yada köy yumurtası denilerek satılır.15x50=750 tl 250 tl yumurta yemi parası.
daha başka ne yapılır ??
tanesi 5 tlden 150 adet dişi bıldırcın alınır yumurtlatılıp 12 adet yumurtası 2 tlden satılır.5x150=750 tl 250 tl de yumurtalık yem parası.
daha daha ne diye sorarsan benden bu kadar.
ama bana soracak olursan 1 000 tl ni heç etme ya üstüne birikim yapmaya devam et,ya tatile çık gerisi sana kalmış
D
Üye300 yazı
Şuanda köy tavuğu çok revaçta... Doğal, kümes ortamında bir sürü civciv alınır (Tavuk olacak ama büyüyünce, horozu kessen de para etmez :P) bir güzel büyütülür, salınır çimenliğe (Kediye kaptırmadan). Piliç olmay abaşladıktan sonrada kasaplara, civara haber salınır doğal köy tavuğu var diye. Fiyatı piyasa şartlarına göre belirlenir, karşı tarafın kar marjıda düşünülür satılır. (Şuan Kg.'ı : 24 TL. Burada...)
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...
M
Üye206 yazı
arkadasım umudunu kırma bı yakınım senden koyu halde o 500 tl ıle vadelı bır mınıbus aldı ve tahtakaleden bıseyler alarak pazarlara kalabalıgın oldugu yerlere gıdıp satıs yapıyor taksıtlrını oduyor bıde para kazanıp artırıyor olmaz dıye bırsey yok kafana koydugunu yap dusunmek bıle baslamanın yarısı basarmak ıse kacınılmaz bol şanslar
S
Üye400 yazı
arkadaşlar öyle yada böyle fikir fikirdir herşeye rağmen ilgilenip birşeyler yazdığınız için çok teşekkür ederim
ufak eski bi minibüsüm olsa bende çok şey yapmak isterdim kafamda var ama olmayınca olmuyor malesef
ufak eski bi minibüsüm olsa bende çok şey yapmak isterdim kafamda var ama olmayınca olmuyor malesef
E
Yeni Üye22 yazı
1000 TL ile birşey olmaz gez dolaş diyen arkadaşlara üzülüyorum gerçekten.
Başımızdan geçen ufak bir hikaye:
Bir arkadaş birgün geldi ben sizin ürünlerinizi satmak istiyorum kendime güveniyorum dedi ama param yok?
Önce sat sonra öde yöntemi yapabilirmiyiz dedi. Ancak herkes bilirki artık böyle yardımlar yapmak büyük risk taşıyor yani kimse yanlış anlamasın ama vurguncu çok fazla. Biz bu teklifini üzülerek red ettik arkadaşın.
Bu arkadaş ne yapmış ne etmiş bir yerlerden 1.250 TL borç bulmuş yine geldi kolay eritebileceği ürünler seçti aldı.
Sonrasında sürekli sipariş geçmeye başladı, hemen hemen 20 gün sonra bakın 1 ay değil borcunun bittiğini ve o sermaye kadar para biriktirdiğini söyledi. İmrendik arkadaşa takdir ettik. Şuan hala çalışıyoruz ve umarım uzun yıllar çalışırız...
Üstelik Bu elinizdeki 1000 TL borç değil kendi birikiminiz ise çok deli para/sermaye bence =)
Arkadaşlar bir insan birşeyi gerçekten yapacağına inandımı yapıyor sanırım...
S
Üye400 yazı
sevgili e-toptancınız değerli yazınız için çok teşekkür ederim
E
Yeni Üye22 yazı
Rica ederim.
İnsanın hayal gücü sınırsızdır.
Önce durun ve 1000 TL ile neler yaparım nasıl yaparım diye düşünün mutlaka bir hayal kuracaksınız.
Ve her şey hayalle başlamadımı zaten =)
Hayalinizi hayata geçirmek için adım atmakta sıra.
Hayırlı işler.
İnsanın hayal gücü sınırsızdır.
Önce durun ve 1000 TL ile neler yaparım nasıl yaparım diye düşünün mutlaka bir hayal kuracaksınız.
Ve her şey hayalle başlamadımı zaten =)
Hayalinizi hayata geçirmek için adım atmakta sıra.
Hayırlı işler.
S
Üye400 yazı
sevgili e-toptancınız size mail attim bilgileri bekliyorum görüşmek üzere
E
Yeni Üye22 yazı
Detaylı bilgi gönderdim umarım yardımcı olabiliriz.
O
Üye306 yazı
16/04/2012 : 10:00:56#15
Web sitesi
Alıntı
İstanbul'dan başka bir ile gitmek mi, siz taşı toprağı altın olan bir yerde yaşadığınızın farkına varın derim önce.
1000 liranız + kalacak yeriniz var... büyük bir sermaye... bence sanalpazar, sahibinden gibi sitelerde satış yapın. çıkın dışarı istemediğiniz kadar üretici bulursunuz. gidip anlaşın ürünlerini, en az 200 300 tane ürünü girin internete, hem karlı, hem rekabet edebileceğiniz konumda. tabi bunları yaparken ürünler iyi olduğu sürece gidin mağazalara toptan satmayı deneyin.
her iki taraftan satış yapabilirsiniz bu sayede.
ya da gazeteleri takip edin icralık ufak tefek ürünleri almak için ihaleye katılın... çok uyguna pc, tv, beyaz eşya alıp tekrar anında satabilirsiniz...
vs vs vsvs
1000 liranız + kalacak yeriniz var... büyük bir sermaye... bence sanalpazar, sahibinden gibi sitelerde satış yapın. çıkın dışarı istemediğiniz kadar üretici bulursunuz. gidip anlaşın ürünlerini, en az 200 300 tane ürünü girin internete, hem karlı, hem rekabet edebileceğiniz konumda. tabi bunları yaparken ürünler iyi olduğu sürece gidin mağazalara toptan satmayı deneyin.
her iki taraftan satış yapabilirsiniz bu sayede.
ya da gazeteleri takip edin icralık ufak tefek ürünleri almak için ihaleye katılın... çok uyguna pc, tv, beyaz eşya alıp tekrar anında satabilirsiniz...
vs vs vsvs
Ömer SEVEN
Olur böyle şeyler.
http://omerseven.com -Şahsi bloğum.
http://kopem.org - Özel eğitimlerle kişileri yardımcı olduğumuz KOPEM
http://innope.com - İnnope Yazılım ve Ar-Ge Merkezi
Lojistik Girişimim http://kargoa.com
Olur böyle şeyler.
http://omerseven.com -Şahsi bloğum.
http://kopem.org - Özel eğitimlerle kişileri yardımcı olduğumuz KOPEM
http://innope.com - İnnope Yazılım ve Ar-Ge Merkezi
Lojistik Girişimim http://kargoa.com
B
Yeni Üye48 yazı
oo sermaye ıle yurt dısından maden getırırım bende olsa tatlı para kazanılcak tek sektor maden sektörü eger dusunursenız sıze gurcıstan dan maden getırıp turkıyedekı demır fabrakılarına satma ımkanı yarata bılırız saygılarımla
S
Üye400 yazı
tüm cevap yazan arkadaşlara ilgilerinden dolayı çok teşekkürler
S
Üye400 yazı
balaban41 mailini attım konuyu bekliyorum
D
Üye149 yazı
ne madeni dostum bu bor madeni olmasın ?
W
Yeni Üye29 yazı
19/04/2012 : 12:54:09#20
Web sitesi
Alıntı
Tam size uygun bir iş fikrimiz var.
www.sigarayibirakiyoruz.com adresimizi ziyaret ediniz.
Mustafa Koçak
www.sigarayibirakiyoruz.com adresimizi ziyaret ediniz.
Mustafa Koçak
Mustafa Koçak
S
Üye400 yazı
teşekkürler wiper13 inceleyip siz dönecem
H
Üye557 yazı
19/04/2012 : 13:38:39#22
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar ticaret cesaret işidir. Cesareti ve ümidi kırmamak gerekir. Arkadaşı göstermiş olduğu bu medeni cesaretinden ötürü kutluyorum. 1000 TL ile her şey yapılır. Önce ne satacağınıza bir karar verin , sonra fiziblite çalışması yapın , gidin malınızı alın ve satın. Böylece paranız giderek katlanacaktır.
S
Yeni Üye54 yazı
Bayan terliği imalatı yapıyoruz. Bunun yanında Bay cüzdan, kartvizitlik ve bay/bayan kol saati ürünlerimiz var. Değerlendirmek isterseniz irtibat kurmanız durumunda yardımcı oluruz.
Hayrlı kazançlar dilerim.
Hayrlı kazançlar dilerim.
S
Yeni Üye97 yazı
ömer seven arkadaşımız ne güzel yazmış.çok doğru tespit sermaye sadece para değildir.istanbulda yaşamakta bir sermayedir.1000 lira çok ciddi bir sermaye bence.cesaret kıran yazıları pek ciddiye almamak lazı.1000 lirayı inanıyorum ki istanbulu veya eminönünü iyi bilen biri kısa sürede çevirir.Allah yardımcınız olsun.1000 lira ile karnınız doyar.
E
Üye317 yazı
http://koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=64361
ikametinizi değiştirmenize gerek kalmıyacağını düşünüyorum..
ikametinizi değiştirmenize gerek kalmıyacağını düşünüyorum..
S
Üye400 yazı
tüm cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum gerçekten parayı küçümsemeyip ilgi gösterdiğiniz için saolun.
snkivanc ürünlerinizin resmini ve fiyatını gönderirseniz çok sevinirim jibi34@hotmail.com
snkivanc ürünlerinizin resmini ve fiyatını gönderirseniz çok sevinirim jibi34@hotmail.com
S
Yeni Üye54 yazı
Sayın serhan 34 ürünlerimize ait resim ve fiyat bilgileri mail adresinize gönderilmiştir.
İyi çalışmalar dilerim.
İyi çalışmalar dilerim.
A
Yeni Üye31 yazı
kardeş git eminönüne telefon kılıfı ve kapağı al sahibinden.com olsun diğer siteler olsun koy oraya resimlerin güzel olmasına dikkat et ,koy üstüne karını sat.
Y
Üye303 yazı
arkadaş gürcistandan babanın tarlası heralde 1000 tl ne madeniyse elini kolunu salla**** al gel ne iyi ya.
T
Yeni Üye72 yazı
1000 TL ile, Size Tavsiyem, İhracat Fazlası Kilo ile iç çamaşarı, Çorap vb.. ürünleri alıpta pazarda sata bilirsiniz.. geçtiğimiz zamanlarda yine bu forumda satış yapan Karalı Giyim isminde bir kardeşle tanıştık, ürünlerini kontrol etmek ve numune almak için görüştük, gerçekten satıla bilir ürünler olduğunu gördüm.. en basiti bay iç çamaşırı tanesi pazarda en ucuzu 1,25 krş sen 75 krş dan verirsen yada 1 tl den, kapış kapış satacağına inanıyorum, günlük kazancın en az 100 tl en fazla (aldığın ürün sayısına bağlı) 300 yada üstü kâr elde edebilirsin.. Kilosu 7 ile 9 tl arasında birşeydi, dilersen biraz araştır ilgili kişiye ulaşacaksındır..
boş boş yorum yapanların yazdıklarına aldırma, İnsanın fikri ne ise zikri de o olur !!
Hadi Sana Hayırlı ve Bereketli Kazançlar Kardeş.. !
boş boş yorum yapanların yazdıklarına aldırma, İnsanın fikri ne ise zikri de o olur !!
Hadi Sana Hayırlı ve Bereketli Kazançlar Kardeş.. !
İlime susadım...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz