Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mobilya İhracatı Yapmak İstiyoruz.

BaşlatanfarukcagsakTarih11/04/2012 20:02:38Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhaba, ismim faruk.
istanbulda yasıyorum, mobilya üretimi yapan bi firmada çalışıyorum.
firmamız İstanbul Deri Organize sanayi bölgesinde 8,000m2 kapalı alana sahip fabrikasında Modüler Mobilya, Yemek Odası, Yatak Odası, Genç Odası, Portmanto, Yatak ve Baza üretimi yapmaktadır.
Ürettiğimiz bu ürünlerin ihracaatını arttırmak için yeni müşteriler arıyoruz.

Bu konuda bize yardımcı olacak aracı firmalar veya üyeler varsa tanışmak isterim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mobilya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye16 yazı
Merhaba belcikadan yazıyorum urunlerinizi belcika almanya bu bolgelerde toptan satabiliriz urun katalogu ve fiyatlarınızı lutfen meil atarsanız sevinirim guc-kiran@hotmail.com

Yerleşim Belçika / AntwerpenMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye15 yazı
mrh
çalşmalrımız genel olarak türkiyedeki üretici ve imalatcı firmaların yurt dışında ürünlerini pazarlıyoruz ırak ,suriye,lüban,ürdün ve 1 ay sonrada libyada çalışmalrımız başlaycak bu saydığım ülkelerde fuarlarada münkün olduğu kadar da ziyaret ediyoruz ırak pazarında aktifiz ürünlerinizin resimlerini ve genel bilgilerinizi yollarsnız seviniriz. Şu anda hazırlığı yapmış olduğumuz bir çalışmamızda arapça yada ingilizce katoluk hzırlayıp her ay 5 arap ülkesinde dağıtılacak ayrıca bu ülkelerde olan fuarlara katılıp fuarda dağıtımı yapılacak ve ayrıcada 5 ülkede real olarak bu katolukumuz dağıtılacak. Ayrıca çalışmlarımızada facebooktan eklerseniz görebilirisniz çalişmalarımızı.

atlas1_m.kinik@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye110 yazı

bende eski bir mobilya imalatcısıyım su an tekstil sektöründe toptan ürün satıyorum
rusya pazarını düşünür iseniz bura teslimi olmak kaydı ile görüşebiliriz
odezhdatrend.rus@gmail.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / BelgorodMeslek Tekstil
Yeni Üye11 yazı
Koltuk takımları üretimimiz vardır. Alt orta üst grup her türlü çeşit ve tarz mevcuttur.
www.destanmobilya.com adresinde 2012 alt ve orta grup kreasyonuna bakabilirsiniz.
İlgilenenler özelden ulaşırlarsa seviniriz.
İhracatı artırmak hedefimiz.
İyi Günler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye17 yazı
Modelleenizi begendim tebrik ederim

Romanyada cok tutar bu modeller

Fiyatvlistesi ginderin

Yerleşim Romanya / BukresMeslek Yöneticilik