İlk mesaj
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumG
Yeni Üye6 yazı
C
Üye112 yazı
ve satış şartlarınız nedir direk kendiniz mi satıyorsunuz yoksa bayilik tarzı mı?
barisozyildirim@hotmail.com
C
Üye112 yazı
bilgi istedim fakat gelmedi?
gönderir misiniz?
E
Üye196 yazı
eses_serdar
C
Üye112 yazı
konu açılmış ama takip eden ve bilgi gönderen yok
özelden de yazdım ama ilgilenen kimse yok.
boşuna bilgi isteyip beklemeyin yani.
özelden de yazdım ama ilgilenen kimse yok.
boşuna bilgi isteyip beklemeyin yani.
M
Üye206 yazı
slm lar
kısa bırsure once benzer bır konu ıle sohbetım oldu bu sohbette nano teknolojı kullanarak bır boya uretılmıs ve ıc mekan boyanarak yalıtım yapılıyor be bu boyayaa dusuk voltaj ıle eletrık verılıyor ve ısıtma yapılıyor
cok ılgımı cektı ve bu sızın urununuzde aynı sekılde cok ılgımı cektı daha fazla detar ve hatta urunle ılgı tıcarı bılgı ısterım saygılar
(xxmrf@hotmail.com)
kısa bırsure once benzer bır konu ıle sohbetım oldu bu sohbette nano teknolojı kullanarak bır boya uretılmıs ve ıc mekan boyanarak yalıtım yapılıyor be bu boyayaa dusuk voltaj ıle eletrık verılıyor ve ısıtma yapılıyor
cok ılgımı cektı ve bu sızın urununuzde aynı sekılde cok ılgımı cektı daha fazla detar ve hatta urunle ılgı tıcarı bılgı ısterım saygılar
(xxmrf@hotmail.com)
A
Üye433 yazı
E
Yeni Üye5 yazı
Merhaba hurda cam alıyormusunuz alıyor iseniz fiyat bilgisi paylaşabilirmisiniz
Erol Baltaş
A
Üye433 yazı
erol bey almıyoruz teşekkürler
C
Üye174 yazı
*Urun siva mi boya mi?
*Yanici petrol urunlerine muadil olarak demissiniz, urununuzun isi gecirgenligini bu urnlerle kiyaslamasi, degerleri nedir?
Aciklamalarda ses yalitim degeri var sadece
*tum mantolama malzemesi yanici malzemeden degildir, tas yunu mesela.. sizin urunu ozel kilan nedir? Hangi yuzeylere uygulanabilir? Ince siva gerekli midir? Bims veya gazblok uzerine uygulanabilir mi? 20cm tugla duvar ve 20cm gazblok duvar uzerinde isi gecirgenligi toplamda ne oluyor? Brut beton olan durumlarda isi verimi nedir? Uygulama kalinligi nedir? Vb....
A
Üye433 yazı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz