Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

600,000 € Net Kar

BaşlatanchitaTarih09/04/2012 11:10:40Yorum44

İlk mesaj
Yeni Üye43 yazı
Kurulacak tesis ile ilgili bütün işlemler ve işleyiş tamamen yasal olacaktır. Kuruluşun yapısı ve işleyişi ortakların tamamlanmasından sonra ortak olarak tespit edilecektir. Üretim üzerine olan tesisin kuruluşunun tamamlanmasından itibaren 3-4 ay içinde üretime geçecektir. Tedarik edilecek makinaların tamamı yerli ve yeni makinelerdir. Ayrıca devlet teşviğide mevcuttur.Ortakların nakit koymaları şart değildir. Payları oranlarında teminat sağlayabilenlerde olabilir.Bu kurulacak tesise uygun çok hesaplı uzun vadeli yatırım kredileri mevcut ( 2 yıl ödemesiz , 7 yıl vadeli gibi .. ) İlgilenen arkadaşlardan mail adreslerini belirtmelerini rica ederim.
Yer olarak ortakların görüşleri doğrultusunda Ankara,İstanbul veya 4.bölge teşvik bölgesinde olabilir. Yer olarak 4. bölge teşvik bölgesi seçilmesi halinde fabrika binası mevcut. Pazarlama, çalışacak eleman , teknik personel konularında hiçbir sıkıntı yoktur.Kurulacak kapasite ile işin yıllık net karı 600,000 €.
Gelişime çok açık bir sektördür. Kurulacak tesis 24 ayda kendini amorti edebilecek kapasitededir.
Karşılıklı güven içinde çalışabilecek kişilerden mail yolu ile ulaşmalarını rica ederim.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Editör5590 yazı

Bütün teşvikler, hakedişler tamamsa, nakite ihtiyaç yoksa neden kazancı başkasına dağıtacaksın ?

Her şey bu kadar pempe ise neden siyah görünüyor ?

Bir proje ile teşviklere başvuracağım. Ama Hakediş durumuna ulaşbilmek için nakitim yok. Gelin emlağınızla, nakitinizle ortak olun projemizi verip teşvikli iş kuralım. Kazanıp paylarınızın hakkını ödeyelim mi diyorsun ?

Verdiğin proje kabul edilmeyebilir.

Emlak getireni ipotek edip paraya çevirmek istersin.

Proje sadece verenin üzerine olabileceğinden katılanlar gizli durmak zorunda kalacak.

Yatırım bedeli en azından hakedişe ulaşma bedeli için rakamın yok.

Yıllık bir iki milyon kazanç için kazancın çok üstünde paralar gerekir.

Teşvikler önce harcatır, teftiş eder, sonra öder.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye43 yazı
Sayın akinselçuk ;
Öncelikle iyi günler dilerim .
Sanırım teşvik mevzuatı konusunda yeterli bilgiye sahip değilsiniz. Kısaca özetlemek gerekirse
Biz yatırımı teşvik bölgesinde kendi imkanlarımızla yapacağız. Herhangi bir yere proje sunmayacağız veya
kabul ettirmeye çalışmıyoruz. Yatırımı teşvik bölgesinde yaparsanız yatırım indirimi var.
Yani şirketinizin karı yaptığınız yatırımın toplam tutarının belirli bir yüzdesi (%60 - 90 ) ulaşana
kadar devlet sizden vergi alma**** destekliyor. Bizim konumuzda hakediş diye bir kavram yok.
Belki büyük çaplı inşaat işlerinde olabilir. Bizim işimiz üretim üzerine fabrika kurmak.
Başka aklınıza takılan konular varsa cevaplayabilirim.
İyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
Bu yatırım bana hiç güvendirici gelmiyor zira yatırım yapılacak sektör dahi burdaki üyelere söylenilmiyor .

Burdaki üyelere güvenmeyen üye, kuracakları şirketteki ortaklarına nasıl güvenecekler...............
kızılcı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emlakçy
Editör5590 yazı
Söylemezseniz bilemeyiz.

Hakediş şöyle bir şey. Faraza hayvansal işletme kuruluyor. Bir şekilde destek alınmış. Ahırı kurdum gel bak parasını ver denir desteği verecek olana. O da gelir bakar evet güzel olmuş haketmiş bu başvuru sahibi parayı der yatırır işletme hesabına. İnşaat mühendisinin yaptığı işlerin büyüklüğüne göre daha büyük işlere girmesini sağlayan hak edişten bahsetmiyoruz. Hakedişli bir yola girip girmeyeceğiniz ilk yazınızda belirsiz di.

İkinci yazdığınızdan şu anlaşıldı. Bir teşvik bölgesinde imalat üzerine kendi paramızla bir fabrika kuracağız. Teşvik bölgesinde kendi paramızla fabrika kuruyoruz diye vergide indirimden yararlanacağız. Gelin, gayrimenkul veya paranızla ortak olun.

Bunlar benim aklıma takılmaz ama belki merak edip okuyanın aklına takılır. Aydınlık, açık yazmakta fayda var.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye33 yazı
muzpek@gmail.com iş hakkında bilgi istiyorum,ilgilenebiliriz...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Üye238 yazı
Detaylı bilgi alabilirmiyim özel mesaj ile?

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mühendis
Yeni Üye43 yazı
güncel

Üye171 yazı
2 yılı ödemesiz 7 yıl ödemeli kredi hayvancılık için mevcut.sanırım mandıra tesisi kuracak arkadaş

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Di?er
Yeni Üye43 yazı
sayın varvara ;
2 yıl ödemesiz 7 yıl vadeli kredi ; halbankasının kobi ler için tahsis ettiği bir kredi.
hayvancılık içinde veriliyor , sanayi üretim tesisleri içinde .
halkbankasının sitesinde detaylı bilgi var.

Üye286 yazı
Sayin chita,
Hayirlisi olmasi dileklerimle.
Detayli bir bilgi gondermenizi rica ediyorum.

megashop.bg@gmail.com

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye47 yazı
handeguclu@hotmail.com. Lütfen ortaklık şartlarını ve kurulacak tesisin yeri konusunda detaylı bilgi gönderir misiniz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye43 yazı
sayın kral35 ;
daha önce size bu konu ile ilgili bilgi göndermiştim. Fakat sizden olumlu yada olumsuz bir dönüş olmadı.

Üye294 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - EnerjiC
mehmetucar@hotmail.fr

mehmet bey konyadanmısınız?tanışmak isterim

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye43 yazı
Sayın Kral35 mailinize bilgi gönderdim.
saygılarımla

Yeni Üye10 yazı
Konu ile ilgili detaylı bilgi rica ediyorum.
Teşekkürler..
muzi23@hotmail.com
muzi®

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis