Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Gürcistan'a Balon Ticareti

BaşlatanbachoTarih03/03/2008 17:49:28Yorum20

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Ben size gürcistandan ulaşiyorum ve bir kaçtane soru sormak istiyorum balonlarin konusunda.
Ben kendim gürcüm Tiflisite yasiyorum, benim amcam yilardir balonlarin ticarettedir ve kendi işini çok iyi biliyor bende yadimci oluyorum.
Tifliste en büyük firmalardan messela" Geocell gibi ve TAO prıvet BANKASi gibi" firmalaradan ve şirkrtlrden sürekli siparişler aliyoruz ve onlarin istedikleri gibi reklam balonlari yapiyoruz ve normal para kaliyor:)
Gürcistanda balon fabrikasi olamadığı için ve bu ticaret gelişmedığı için gürcistanda balon bulunmıyor:(
ama isteyen çok var dişardan bile geliyorlar "azebaycanda ,ermeninistandan" balon istiyorlar ama biz veremiyoruz kendimiz bile Turkiyden aliyoruz.
Ben size balon ticarette teklif ettmek istiyorum çünkü gürcüstanda yilardir balon ticaretteyim ve 90% siparişleri ben yapiyorum.
İsterseniz Tifliste ortaklık firma kuralım yada kendim firmayla yapabiliriz. Küçük fabrika yapalim ve kendimiz işletelim.
Er ilgilerseniz çok sevinirim
Saygilarimla Gürcistandan Baço.
Email: bacho_karchkhadze@yahoo.com
Office tel kodla : +99532310489 ceb tel:+99593131301
karchkhadze

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Hukukçu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Yeni Üye28 yazı
bacho ilk once mail adresinii düzgün yüklenmediğini soyluyor pc bu yazıyı umarım okursun
ben senin teklifine sıcak bakıyorum birinci nedeni benimde tibilisi iş yapmışlığım var bu konu ile mailleşmek isterim.sefa22@mynet.com adresine mailini bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda
Yeni Üye18 yazı
Merhaba abi ben sizin e-mail okudum ve bende sevindim teklifime sicak bakttiniz içi.
Abi inanirasaniz ? Tifliste her sektorunda üzden 70% ticarette, inºat sektorunda,pazarlama sektorunda hep türkler çaliºiyorlar ve yapiyorlar.
Bende yilardir türklerle beraber çaliºiyorum, ºundada hava alanda Türk firmada çaliºiyorum TAV-da. duymuºsunuz heralde TAV-urban en büyük firma hava alanlari sektorunda.
Balonlarin hakinda dedigim gibi amcam yilardir balonlarin ticarettedir ve gürcistanda üzden 90% reklam sipariºleri kendisi yapiyor ama Gürcistanda balon fabrikasi olmadiğin için balonlarin sipariºini mecbur türkiye geçiyoruz ve böyle uraºiyoruz bu iºlere.
Er siz balonlarin ticarttine citti bakiyorsaniz ve iº yapmayi gerçektten duºuniyorsaniz beraber ortallik yapabiliriz.
Ben iºe ilgili ne gerekirse elimden geleni yaparim.

Size iyi çaliºmalar diliyorum.
Bacho

karchkhadze

Yeni Üye28 yazı

ilk önce yapılması gereken bence tanışalım ve sektor olarak ne işlerle uğraştığımdan bahsedeyim ben akaryakıt istasyonları kurulum işiyle uğraşıyorum ve aynı zamanda elektrik üzerinede istanbuldada bir şirketim var ben gürcistanda 3 ay kaldım havayolundaki aırport 2 dudube lukoil istayonunuda ben yaptım firma olarakta 11 istasyon yaptık benim gürcistanda arkadaşım var merkezde ankara lokantasını işletiyor yusuf istersen benimle ilgili onunlada konuşabilirsin hatta yusufta benden futbolcu forması numunesi istemişti göndermiştim ben bursada ikamet ediyorum.lukoil merkezdede valari bey var bunları sana birnevi referans olarak yazıyorum nerden başlamamız ve nasıl bir yol izleyelim bunlarıda konuşalım.

Yeni Üye18 yazı
Abi senle tanişmaktan memnul oldum. üysüfü ben de tanıyorum sürekli tük arkadaşlarimla berabe ankara lokantasinin müşteriyiz:)
Hava alanda nerede çalıştınız ve kimlerle beraber? soruyoum çünkü bende hava alanda TAV-da çalişiyorum.
Işe ilgili ne diyim bilmiyorum!!! Er sizde güzel fikriniz varsa ben yadimci olabilirim.
Üsufa selamini söylecegim:)
Bacho
karchkhadze

Yeni Üye28 yazı
selam bacho sanırım beni bir konuda yanlış anladın ben havaalanı yolundaki lukoil istasyonunu yaptım hava alanında çalışmadım.eğer selamımı ulaştırdıysan çok teşekkürler dediğim gibi iş ile ilgili benim senden nasıl ve ne şekilde yapacağımızla ilgili msj atmanı bekledim.birde türkiyeden sana nasıl yardımcı olurum eğer yapılması gereken birşey olursa seve seve yardımcı olurum.

Yeni Üye18 yazı
Abi gerçekten ticarete ve işe ilgili çok citti düşünüyorüm.
Gürcistanda balon ticaret yapma konusunda bu sitede bir kaçtane yazi yazdim , şuanda 2 kişiye mesaglaşiyorum, bakalim kimin teklif daha uygun oluras bu iş yapmaği gerçekten karar verdim.
Amcam ve ben yıllardır bu ticaretteyiz ve bu işi iyi biliyoruz ve bu ticaretin geliştirmesi için gücü yetmiyor ve öyüzden istiyorum tukr kardeşlerden yardimi.
Benim başka bir fikrim ve teklfim malesef yok.
sizde varsa farkli fikriniz yada teklifiniz ben gerçekten yardimci olurum.
iyi çalişmalar diliyorum.
Saygılarımla Bacho
karchkhadze

Yeni Üye28 yazı
Gürcistanda yapılacak çok iş olduğunu düşünüyorum ve çoğu malzemeleri türkiyeden alıyorlar.her ne olursa olsun ticarette yapabiliriz orada neler satabiliriz ben burdan fiyat araştırması yapıp sen orda kaça satabileceğimizi söyleyip bir oluşumun içene girebiliriz.

Yeni Üye18 yazı
Abi doru diyorsun birbirimize yadimci olursak gercekten para kazanabiliriz.
Sana bir ricam var.
Babam iyilardir kerestenin ticarettedir,
suanda da calisiyor ve irana ve cinna trenle ve tirla gonderiyor, sen piyesada kerestenin satis fiyatlara bakabolirmisin.
Abi kerestenin fiyatlar kaliteye gore cok deisik.
toplam 3kalite var. birinci kalitesi en pahali kerestedir ondansonra geliyor ikinci ve ucuncu.
benim kendim emailim bacho_karchkhadze@yahoo.com
bu emailde haberleselim.
iyi calismalar.
Bacho
karchkhadze

Yeni Üye43 yazı
reklam çantaları konusunda çalişilabilirmi

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
Gurcistanda herhangi bir ticaret
karchkhadze

Yeni Üye6 yazı
Gurcistana yatirim,

Gurcistan her konuda yatirim yapilabilcek bakir bir ulkedir ancak halkin alim gucu cok dusuktur.Yapacaginiz yatirimin size donusu olmayabilir.Ayrica, disariya cokca bagimli bir ulke oldugu icin pahali bir ulkedir .Yapacaginiz satistan fazla masraflariniz olur.Piyasa arastirmanizi cok iyi yapmanizi tavsiye ederim.
thelaz

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
Merhaba;
Ben Türkiye'nin İzmir şehrinde yaşıyorum. Burada özel şirketim var. Ticaretleuğraşıyorum. Sizin balon işiyle ilgilendiğinizi okudum. Eğer halen ilgileniyorsanız bu konuda görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye18 yazı
Her hangi bir ticaret Gurcistan Turkiye arasinda
karchkhadze

Yeni Üye18 yazı
Her hangi bir ticaret Gurcistan turkiye arasinda
karchkhadze

Yeni Üye2 yazı
Selam Bacho;

Her türlü ticari işbirliği için ben hazırım. Örneğin Türkiye'den Gürcistan'a ev tekstili ve giyim üzerine değişik tekstil ürünleri satışı sözkonusu olabilir.
Ayrıca İnşaat malzemeleri konusunda çalışılabiliriz. Mesela benim İzmir'de boya fabrikası olan çok yakın bir dostum var. İnşaatlarda kullanılan dış cephe ve iç duvar boyaları imalatı yapıyor. Boya satışı yapılabilir. Ayrıca şofben, doğalgaz bacası gibi yerlerde kullanılan esnek (fleksıbıl) aliminyum boru imalatı yapan arkadaşlarım var. Bunu da değerlendirebiliriz.
Eğer pazar bulabilirsek gıda ürünleri satışı olabilir. Biliyorsun Türkiye gıda yönünden çok zengin. Belki turizm üzerine iş yapabiliriz zira benim esas işim turizm.
Ya da orada üretilen Türkiye'de az bulunan ucuz ürünleri Türkiye'de satabiliriz. Tabii ki tüm bunlar için her şeyden önce ciddi bir araştırma ve fizibilite çalışması yapmalıyız. Bütün seçenekleri yüz yüze detaylı konuşmalıyız. Ben iki ay kadar sonra belki Gürcistan'a gelebilirim. Gerekirse ortak bir şirket kurabiliriz.
Hoşçakal.
Benim mail adresi bambitur@hotmail.com
Telefon : 0090 555 694 04 86 veya 0090 232 277 97 90

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye60 yazı
balon makinesi o kadarda kolay birşey degildir maliyet bakımından.büyük bir tesisiniz olması gerekir extra olarak yüklü bir sermayeniz ve sonsuz bir sabır.bu bir kimyasal işidir hammaddesi latex sütüdür.bu makinayı çalıştırmaya başlamadan önce dediğim gibi yüklü bir sermayeniz olması gerekir çünkü başta aldıgınız malları israf etme oranı %80'dir.ama tutturursanız çok hoş şeyler olur:) eldivende yaparsınız,kondom,ameliyat eldiveni vs.vs.vs. böyle sürüp gider ufkunuza baglıdır:)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye6 yazı
Bacho,

Ben Tifliste uzun zaman yasadim.iyiderecede dilinizide biliyorum...kendi paran olsa bahsettigin balon fabrikasini yada imalathaneyi kurmazsin....Azerbaycan dan yada ermenistandan kimse gelip oralarda balon sormaz . Paran varsa Turkiye'de is yapalim .burada is yapmak daha kolay, butun dunya ile baglantilar hazir..Buralarda fikirler cok.sen paradan haber ver..

thelaz

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Mühendis
Üye920 yazı
bacho gamarcoba megobaro.....dzalian gamexarda sheni tserili rom tsavikitxe..pirvel rigshi gmertma xeli mogimartos,shents da mamashensats.me ukve 19 tselia turketshi vtsxovrob...12 tselia izmirshi var.. makvs shemi sakutari firma.pirveli da ertaderti,mtsarmoebeli mtels turketshi...granitis da marmarilos gan ,sxva da sxva saxeobis produktsias vatsarmoeb...chemi web gverdi daatvaliere..www.granitsanat.com. chemi msn chaitsere.
msn:granitsanat@hotmail.com kvelanair stor inpormatsias mogatsvdi,damshvidebuli ikavi ...ak tu vinmestan daapireb raime seriozul sakmianobas ,shematkobine da gavikitxav ,mis tsarsuls da monatsebebs...gmertma xeli mogimartod ...emzar nebieri,dze...
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye920 yazı
selamlar arkadaşlar....bacho kardeşimize detek çiktiğin için sizlere teşekür ve taktır ediyorum..inşallah güzel iş birliği yapilir...güç birlik her zaman iyi dır..ciddi kişiler le ve ciddi işler de..saygilar dilerim ...benim sitemi de inceleyn.. www.granitsanat.com. izmirde yaşiyorum..kendi işim var.türkiye de ilk ve tek üretici firmaym...
allaha emanet olun ve herkeze hayrli işler ve hayrli kazançlar dilerim.....
GRANİT SANAT doğal taş tasarım,dekorasyon. tel: 0232.2595965 tel/fax:0232.2595961
Mimar ..Sanat yönetmeni. gsm:0535.3015217.gsm:0542.7672476 .gsm:0554.8001476
Emzar nebieridze. msn: granitsanat@hotmail.com
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
ben geçen sene gürcisatana geldim gerçekten çok güzel bi ülke ticaret yapmak istiyoruz ılk tercihim halı saha ve spor tesisi kurmak yada oto yıkama sizce hangisi daha güzel olur yada bu tur çaılşmalar varmı talepleri nasıl yardımcı olursanız sevinirim bu arada 7. ayın 3 nde ordayım bılgı verırsenız sevınırım..
fatih

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf