Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Muz İthalatı

Başlatanmehmetilhan1987Tarih07/04/2012 21:32:20Yorum40

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
MERHABALAR

kamerun-güney africa ve şiliden ithalat yapmak istiyoruz.

örneğin şili elması yada muz

satış fiyatları 7-10 dolar arası diyelim
bunun yürkiye getirme masrafı ne olur sanırım % 145,6 ürün ithalat vergisi + % 18 kdv filan

peki ürünü oradan getirirken bu konteynır masrafı nasıl oluyor acaba şiliden türkiye deniz yolu ile 10-15 gün arası geldiğini düşünürsek ürünün bozulmaması için doğal olarak soğutucu konteynır olması lazım bunun ödeme kaç dolar olur ve ödemesini nasıl yapıyoruz bununla ilgili nasıl yardımcı olabilirsiniz acaba

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorum
Yeni Üye2 yazı
13.5kg lik koliler Davao liman teslimi 6.20usd

Yerleşim Filipinler / Davao CityMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye24 yazı
Hindistan dan muz ithalatı yapan oldu mu?

Fiyatlar ve kalitesi nasıldır?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye10 yazı

Merhabalar muz konusunda herkes bi turku tutturmus gidiyor urun mensei ne olursa olsun buraya liman teslim isterseniz 7 usd maliyet yaratin devlet emsal teslim fiyati uzerinden vergi alir yani cif ( herkesin anliyacagi dilde alicinin istedigi liman teslimli) yani 10 usd uzerinden cif fiyat 13/ 14 usd diyelim maliyet buna topalamda gumruk vergisi ve kdv bedeli %153.8 vergi ekleyin yetmedi 1*40dc frigo icin en az 700 tl gumrukcu masrafi yaz limandan sarartmaya nakliye yaz sarartmaya nakliye yaz en son sararan malin depya nakliyesini yaz o sebeple devletin ustu kapali antidamping yaptigi urunde kolay kolay kimseye ekmek dusmez hayal gormeyin . Bunu kim yaziyor derseniz size kimsenin yazmadigi kadar net durumu bilen biri yaziyor diyeyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
Ayruca unuttum yazmayi herseye ragmen ithalat yapacaksaniz gozetimli ithalat yazin ve rapor elinizde olsunki all risk icinde sigortadan faturanin%80 bedelini gere alabilmeniz icin yoksa diyelim frigo arizalandi gemide kimsede fark etmez mallar curudu kim zarari ustlenir tasiyici ustlenmez mal bozukti der gecer ama yuklerken inspection yaptnmi raporlu bide tahliyede yapica. Temiz olucak kissadn hisse ciddi dusunenler bana ozelden yazsin bilgi paylastikcs guzel ayrica direk yurt ici tedarigide konusalim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye223 yazı
Mersin halindeki muz fiyatları hakkında bilgisi olan var ise paylaşabilirmi?

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Herkese mrb ben kayseride ithal muz satiyorum muzu şu anda mersinden alıyorum ama kendim ithalat yapmak istiyorum bana fiyat vb konusunda yardimci olabilecek var mı

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Gyda
Yeni Üye17 yazı
Merhabalar, Meksika'dan Turkiye'ye Muz ihracati yapmaktayiz 19,5 kilo karton basi, paletli ( 1080 koli ) ya da paletsiz ( 1190 koli ), su an guncel fiyatimiz Turkiye Mersin Limani 10.53 USD CIF fiyatidir. Odeme nakit alinir, ilgilenenler, whatsapp'tan yazabilir ya da mail atabilirler, sirket detaylarini Urun detaylarini ve yaptigimiz islerin referanslarini veririm.

Calistigim muz bahcesi : https://www.youtube.com/watch?v=jJ3MBXu01MQ

Fiyat gecerliligi yayin tarihinden itibaren 1 aydir.

Iletisim : +52 55 43 63 98 57
mail : erdemyapicilar@outlook.com

Yerleşim Türkiye / Ciudad De MexicoMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye17 yazı
Meksika'dan muz ithal etmek isteyenler, ayrintili bilgi icin : +52 55 43 63 98 57 whatsapp , ya da erdemyapicilar@outlook.com hesabindan bana ulasabilirler.

Yerleşim Türkiye / Ciudad De MexicoMeslek Ythalat / Yhracat