merhaba arkadaşım internette birşey aratırken bu sitedeki yazınız karşıma geldi ve siteye bi gözattım ve üye oldum , ilk olarak da buraya yazarak nacizane konuya müdahil olayım dedim
arkadaşım bende 2 ay evvelki çek kanunu sayesinde hapisten çıkan eski bir esnafım , 2009 krizi yaklaşırken yani daha 2007 yılının son aylarından başla**** 2008 yılı dahilinde piyasadan alacaklarımızı tahsil edemediğimizden dolayı ve biz de bu nedenle borçlarımızı ödiyemediğimiz için , karşılıksız çek keşide etmek suçundan neyazıkki mahkum olduk
daha önce uzun yıllar nakliyecilik yapıyorduk , krizle birlikte 3 adet tır ve 2 adet daire , 18 daire 4 dükkanlık kabası bitmiş inşaatım ve kendi işyerim , gelen hacizler , krediler vb. gibi nedenlerden dolayı elimizden gitti , şuanda bile 5 adet binek arabam ve kamyonetlerim halen yed'i emin parklarında çürüyor
Halihazırda vadesi geçmiş , çekli ve senetli piyasadan 300 bin tl alacağım var ama tahsil edemiyoruz bi türlü , yukarıda da belirttiğim üzere 2008 den 2010 yılına kadar tüm uğraşlarımıza rağmen elimizdeki tüm malvarlığımızı yitirdik
bunları neden yazdığıma gelince zamanında millet arkamızdan bize küfür etmesin , elalemin maskarası olmıyalım diye malı mülkü üç kuruşa sattık , çok mücadele ettik , çok çırpındık
ama şimdi düşündüğümde anlıyorum ki kolumuzu kesmesini bilemedik ve kangren tüm gövdeyi ***ürdü
yani kardeşim eğer durum kötü ise , kurtaracağım diye çok düşünme , o bahsettiğin ayakkabıları az çok fiyata ver gitsin , aldığın parayı başka bir işte değerlendir
ama satabilsem zaten satardım diyorsun sanırım , sana yardımcı olmak isterim , yukarıda kendimi açık açık yazdım yanlış da anlamazsan ayakkabı imalatı yapan akrabalarım var seni yönlendirebilirim ama diğer arkadaşların dediği gibi önce bir resim falan çeksen ona göre değerlendirme yapılması daha mantıklı olur
uzun uzun yazdım ama kusra bakmayın , sanırım demek istediğimi anlatabildim , cümleten hayırlı işler ve iyi günler dilerim