Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Strotas Bayiliği Hk

BaşlatanAltan43Tarih07/04/2012 19:49:14Yorum9

İlk mesaj
Üye780 yazı
3 yıldır KONİKS üyesiyim. KONİKS sayesinde çok faydalı tecrübeler kazandım ,kişisel gelişim ve iş yaşantımda büyük katkıları oldu,burası sayesinde cesaretlenip kayınbiraderimle ortak bir firma kurduk.
STROTAŞ firması olarak 1. yılımızı doldurduk.

800 m2 bir alan içerisinde kurulu atelyemizde söve ,fuga,stropiyer ürünleri imal ediyor ve satışını gerçekleşleştiriyoruz.

İmalatımızı arttırmak,piyasada daha iyi yerlere gelebilmek adına ürünlerimizi bulundugumuz il dışınada tanıtmak istiyoruz.

Firmamıza ait websitesi, ürün katalogu,mantolama broşürleri mevcuttur.

Bizimle çalışmak isteyen ürünlerimizin satışını gerçekleştirmeyi düşünen tüm arkadaşların maillerini bekliyoruz.

Ürün satışımızı gerçekleştirmeyi isteyen arkadaşlara ,numune ,katalog,broşür,fiyat listeleri gönderimi kargo vasıtası ile yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız

Saygılarımızla

Altan ÇELİK

www.strotas.com
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye780 yazı
güncel
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye94 yazı
kargoyu bekliyorum

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Üye780 yazı

Onur bey yeni ürünleri bekledik,en geç cumartesi dökümanlarla beraber gönderiyorum
Strotaş

Yeni Üye94 yazı
Teşekkür ederim altan bey

Üye780 yazı
Güncel
Strotaş

Üye780 yazı
güncel
Strotaş

Yeni Üye94 yazı
Kac sene oldu hala urunleriniz gelmedi altan bey bence bu ilanin guncelligi kalmadi.

Yeni Üye94 yazı
hatay bölgesi için bayilik bilgilerinizi amerkez1@gmail.com a mail gönderebilirmisiniz.. saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye780 yazı
Ahmet bey,adresinizi acelik@strotas.com adresine mail atarsaniz numune ve kataloglarimizdan gonderelim siz incelerken ben o esnada satis kosullarini iceren mail bilgisini yollarim
Strotaş