Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Orjinal Sıfır Kitaplar

BaşlatandragaTarih06/04/2012 10:50:46Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye53 yazı
Piyasadaki çok satılan ve talep gören kitapları toptan fiyatına ister perakende ister toptan satış yapıyoruz. Tüm kitaplar orjinal ve sıfırdır. Adınıza fatura kesilip gönderilir.

Fiyatlarını Googledan araştırarak karşılaştırabilirsiniz daha ucuza bulursanız bedava adresinize gönderilir. Piyasadaki fiyatlarından %30 ila %50 arasında ucuzdur.

Gizler Gizemler
Yazar: Ali Nahit Babaoğlu
Yayın Evi: Mitra
Fiyat: 14 TL

Drakulanın Konuğu
Yazar: Barm Stoker
Fiyat: 13 TL

Kuantum Nietzsche
Yazar: William Plank
Fiyat: 16 TL

Tüm Çağların Gizli Öğretileri
Yazar: Manly P. Hall
Yayınevi: Mitra
Sayfa: 696
Fiyat: 30 TL

Yeni kitaplar geldikçe eklenecektir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye53 yazı
10 ve üzeri alımlarda fiyatta biraz daha indirim yapılacaktır

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye94 yazı
Dostum bence e ticaret sitesi olan birine sat bunları googleden arastırdım gerçekten ucuz fiyatları tabi dediğin gibi orjinal ve faturalıysa sıkıntı yok hayırlı işler;)

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye53 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - onurdilemre
Dostum bence e ticaret sitesi olan birine sat bunları googleden arastırdım gerçekten ucuz fiyatları tabi dediğin gibi orjinal ve faturalıysa sıkıntı yok hayırlı işler;)

evet tüm ürünlerimiz orjinal ve fatura kesilip gönderilecektir, burada mutlaka e ticaret sitesi olan arkadaşlar vardır onlarda görecektir büyük ihtimalle

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yakorank
Facebookda da çalışan bi e-ticaret sitesi isterseniz kurabilirim. Facebook uygulamaları hazırlarız doğrudan facebook içinde kitap satabilirsiniz. 05436374350

teşekkürler ancak toptan ticaret olarak satış yapıyoruz konuya perakende satışta yazdım koniks üyelerine özeldir o da sadece.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat