Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Takılarımı Nasıl Satarım

BaşlatanasyayoncaTarih04/04/2012 16:04:09Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Selamlar,
Elimde satmak istediğim takılar var ama nasıl satacağımı bilemiyorum. İnternet'te de yayınladım ama satışları olmadı. Ne yapsam da satsam, nerelerle görüşsem bir fikir verebilir misiniz?

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye27 yazı
çok klasik olacak belki ama sizin için en iyi çözüm semt pazarlarnda satabilirsiniz ..
KmL

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye95 yazı
merhaba burada resimlerini ve fiyatlarını yazarak yayınlamayı düşündünüzmü düşünmediyseniz tavsiye ederim bende yeniyim ve bir cok iş yaptım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye107 yazı

evet ilanlar bölümünden size uygun olan kategoriyi seçin ve ürünlerinizin ilanlarını yayınlayın.. burda ilanlar bölümünde alım satım yapılıyor ve baya da işlek yani, müşteri bulabileceğinizi tahmin ediyorum.. işlerinizde kolaylıklar ve hayırlı kazançlar dilerim..

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
semt pazarını bende düşündüm ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Burada ilanlar bölümünde de paylaşabilirim, takılarımı. Teşekkür ederim yorumlarınız için...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye89 yazı
pasaj.com dan satabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye292 yazı
sermayesizticaret.com satabılırsın.Sistemi bir incele derim .
www.kadinforum.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Üye170 yazı
hiç orası burası yapma hastanelere, bankalara git benden tavsiye ben aynı zamanda hastanede çalışıyorum ve görüyorum insanlar 8-5 çalışıp dışarıda alışveriş yapacak hafta sonunu bırakıyorlar çoğuda dilediğince alamıyor ama aynı ürün ayağını geldiğinde seçenekler daha az ve kaçırmazlar bize 2-3 çeşit çamaşırcı, 2-3 çeşit kozmetikçi, 2 de doğal tasarımcı gelir her ay gelir düzenli olarakta satar bende bir ara doğal taş takı yapıp sattım potansiyel yüksek sizi mutlu eder ben yapardım karı iyiydi lakin takı yapmak sabır işi pazar falan yapsan giderin olur bence bir dene bir hastaneye git hemşire odasına gir ama sakın visit saatinde yapma
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Evet kendim yapıyorum. Pasaj.com, sanal pazar hatta gittigidiyora koyduğum takılar,şallar satılmadı. Ben de bu yüzden takı yapma işinden soğudum. Ebay'da satış yapmadım, denerim, sermayesizticareti duymamıştım onu da denerim.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye90 yazı
internette takı cok satılan birşey değil cok fazla çeşidiniz olursa belki ondada cok fazla kazanc beklemeyin ,kadın dünyası tarzı yerler var burda bilemiyorum iliniz neresi ama o tarz yerler olabilir ya da en güzeli pazar önemli olan çeşidiniz bol olsun tezgahınız oldukça dolu görünsün ki dikkat çeksin derim bence gider,bizim burdaki pazarda kendi yaptığı takıları satan bir bey var modeller cok ve gercekten güzeller demekki satıyor ki her hafta geliyor başı dolu genelde bir iki kez dene en azından gör derim.

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Tekstil