Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yapı&inşaat Dergisine Ücretsiz Reklamınız

BaşlatanEnesdmrcTarih02/04/2012 15:57:22Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye55 yazı
YAP!STANBUL DERGİ TANITIM YAZISI

YAP!STANBUL dergisi kalite yönünden sektör de öncü olmayı planlayan bir dergi projesidir. Çok yakında piyasaya çıkacak olan ilk sayımız bir demo niteliğinde olup siz değerli sektör firmalarının beğenisine sunulacaktır. Dergimizin ilk sayısında REKLAM ÜCRETİ ALMADAN firmanızın reklamını yayınlamak için sizden izin istiyoruz. Amacımız yaptığımız işin kalitesini görmeniz açısından ilk sayımızı çıkartmak ve size de küçük bir jest yapmak.Eğer bize bu sayımızda reklamınızı ÜCRETSİZ OLARAK vermeyi düşünüyorsanız mailinizi bekliyor olacağız.

Dergi Adı : YAP!STANBUL
Sayfa Adedi : 90/120
Basım Adedi : 3000
Süresi : 2 ay
İçeriği : Yapı Sektörü
Dağıtım : City Yapım & Ajans

Derginin Dağıtalacağı Yerler :İstanbul İnşaatçılar Derneği, Titanic Port Oteller,Borusan Mercedes Bayileri,Capacity AVM,İstinyepark AVM, Akmerkez AVM, Spor Salonları ,Özel Tıp Merkezleri,Kuaför Salonları(Ali GÜR,Nexus,Mehmet TATLI, Şenol Zeytinoğlu, Havalimanı,Gold ve Platinium Banka Restourantları , Sheraton Maslak . . .

CİTY YAPIM & AJANS

Çobançeşme Sanayi Caddesi No:44 Nish İstanbul C Blok 1. Kat No: 17 Yenibosna/İstanbul

Telefon : 0212 603 62 05

Web Site : www.cityyapim.net
E.Furkan Demirci

Lisimba Tekstil

City Yapım & Ajans

444 Motor Yağları

enes@cityyapim.net

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye55 yazı
ilan günceldir sizden herhangi bir ücret talep etmiyoruz..
E.Furkan Demirci

Lisimba Tekstil

City Yapım & Ajans

444 Motor Yağları

enes@cityyapim.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye55 yazı

Reklamınızın yayınlanması için yukarıda bahsettiğim sektör dallarından birisinde faaliyet göstermeniz gerekmektedir.Yine de ilginiz için teşekkürler..
E.Furkan Demirci

Lisimba Tekstil

City Yapım & Ajans

444 Motor Yağları

enes@cityyapim.net

Üye335 yazı
reklam işini buradan çözmek yerine firmalara satış ve organizasyon yetkilisigönderip almakdaha mantıklı geliyor bana, yada reklam alamkta zorlanıyormusunuz buradan ısrarla iş çıkarmaya çalışıyorsunuz,
hem derginin olacağı yerlere baktığınızda daha elit yerler burada reklam almaya çalıştığınız site ise insanların kendiçaplarında bi şeyler yapmaya çalışan insanlar topluluüğu, ya siz bu işe yeni balşıyorsunuz yada sektörde deneyiminiz yok.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye55 yazı
Sayın modaci tanıtım organizasyonlarımız bir çok koldan devam etmektedir.Eğer sektördeki deneyimimizi ve kalitemizi görmek isterseniz bir gün sizi ofisimizde ağırlamak birlikte bir çay içmek isteriz.Benim buraya bu konuyu açmamda ki amaç koniks sürekli kullandığım bir platform ve buradan da birkaç firmaya bu fırsatı tanımak istemem bir nevi jest yapmak.Tabi bir nevide bir tanıtım planı :)

Saygılar..
E.Furkan Demirci

Lisimba Tekstil

City Yapım & Ajans

444 Motor Yağları

enes@cityyapim.net

Yeni Üye44 yazı
merhaba öncelikle hayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim www. eventpoint.com.tr nazlı köymen hn görüşebilirdiniz
davet org üretim tesisim var kapasite işlevini arttırmak istiyorum işletme ile ilgileniyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda