Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Düğün Salonu Açıyorum

BaşlatanxanaokuluTarih01/04/2012 11:08:09Yorum6

İlk mesaj
Üye170 yazı
arkadaşlar belediyenin düğün salonu var yaklaşık 2000m2 açık,(120m2 kapalı alanı; nişan, sünnet gibi küçük organizasyonlar yapılabilecek durumda) daha çok yazın çalışacak bir yer
biraz masraf istiyor, birazda reklam
şimdi ben buraya uygun bir fiyata devir alıp belediyeye kiracı olacağım. bu benim son kurşunum lakin hiç düğün salonu bilgim yok bunun vergisi, rizikosuyla ilgili veya bu konuda çeşitli fikri olan varmı
bu arada karışında bir park yar dondurma makinesi alıp bahçesinde dondurma, meşrubat vs. satacağım böylelikle düğünler dışında ek geliri olacak
bana düğün salonları, hizmet ve püf noktaları hakkında bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum.
şimdiden çok teşekkürler
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye44 yazı
bır kere temızlık onemlı ayrıca uygun fıyat ve karsılıgında paketın ıcınde ne olacagı atıyorum muzık, kamera, mesrubat vs. bunlar onemlı... ayrıca ıyı bır muzısyen tutmalısın yoksa ıs cıkmaz. ozellıkle kucuk bır muhıtse en guzel reklam dugunlerdekı mısafırlerdır. ve yazın kapalı alanda olacaksa dugun mutlaka klıma sıstemı cok ıyı olmalı ve kımse terlememelıdır. kısında usumemelı ve albenısı ıyı olomalı.

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Memur
Üye170 yazı
bana düğün salonu İSMİ önerir misiniz
teşekkürler
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı

Son Kararınızda yanıbaşınızda. (sloganın)

Sonkar Düğün Salonu (Düğün salonu ismin)

:)

Telif ücreti istemem arkadaşım. umarım başarılı olursun :)
Konu oyun olunca, aradığınız herşey burada....

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye170 yazı
teşekkür ederim çok güzel bir isim :)) bol kazançlar :)

Üye508 yazı
xanaokulu, ben böyle bir iş yapacak olsam sanki bir düğün veya sünnet yapacakmış gibi türkiyedeki en az 20-25 salonu gezer gereken tüm bilgileri fazlasıyla öğrenirdim, ufkumu genişletirdim

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye170 yazı
haklısın bende bu haftasonundan itibaren davetli olmasamda çevrede ki kır düğün salonlarını gidip bakacağım şimdiye kadar 15 düğün siparişi aldık nasipse başaracağız ama devraldığımız gibi değil bir adım önde başlama istiyorum