onur bey,mehaba..,
tabii ki kendinize ait bir parayı nasıl ve nerede değerlendirmek isteyeceğinizi bana sormayacaksınız,düşünce paylaşımı talep ettiniz ben de yazmak istedim,önce size bir soru sorsam belki de bir katkıda bulunmuş olurum,hiçbir bağlantınız,uygulamalı bilgi birikiminiz olmadan latin amerika ya da afrika da neden iş yapmak ister insan ? üstelik ülkemiz yatırım yapılabilinir ülkeler sıralamasında ilk 5'deyken,çok az ülkede varolan kaynaklara sahipken ve her geçen gün yeni bir kaynak keşfedilirken neden illa da yurtdışı merkezli işlere kafa yoruyoruz ? yalnızca anlamaya çalışıyorum,eğer macera peşinde gezinirken biraz da para kazanayım diyorsanız o da zevkli bir seçimdir,tabii ki seçenekleriniz var ise,
onur bey..,
500.000 $ sermaye ile kendi ülkenizde en az 3-4 iş kolunda etkinlik gösterebileceğinizi düşünüyorum,isterseniz ortaklıklarda bulabilir,yeni tasarımları hayata geçirebilirsiniz,özellikle enerji alanında sermaye yetersizliği nedeniyle hayata geçirilememiş projeleri bulabilirsiniz,ben düşüncemi yazıyorum,herhangi bir kişi ya da firma önermem,istediğinizde kolayca bulabilecek,kendinize en uygunu da seçebilecek yetkinliktesiniz...,
başarılamamış olan bir şeyi başarıp da,bir de iyi para kazanırsanız ondan keyifli çok az şey vardır diyorum...başarılar..,
dünyaköy'lü mahlukus