Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Google Reklam Kuponu

BaşlatanNeVFeLTarih31/03/2012 22:39:13Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Merhaba akadaşlar...
Bazı hosting firmaları müşterilerine ücretsiz google reklam kuponu hediye ediyorlar..
Şuan hazırlık aşamasında olduğumuz projemizde satışı hızlandırmak açısından bizim içinde etkili olacağını düşünüyoruz.. Bu reklam kuponlarını müşterilerimiz için nasıl temin edebiliriz..
Google yi ikna edip müşterilemize hediye reklam kuponu vermesi için nasıl bir yol izlemeliyiz..
İyi çalışmalar..

Yerleşim Türkiye / Kocaeli. .Meslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye762 yazı
Google ın onu ücretsiz verdiğini sanmıyorum.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye88 yazı
Google adwords danışmanı olmanız gerekiyor . Bunun içinde google'ın sınavları var o sertifikayı almanız gerekiyor detaylı ve zor iş . Google adwords partneri olduğunuz zaman size hediye olarak pek çok kupon gönderiyor google.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye422 yazı
bakimya nın dediği gibi. ve bu kuponları kullansanız dahi reklamınız çok ço zor yayınlanıyor. her 100kişiden 5i yayınlanıyordur. eğer adwords danışmanından yardım almazsanız işiniz zor.
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye317 yazı
mcsoft kardeşim dediğini pek anlamadım açıkcası..
eğer elinde geçerli bir kupon varsa bunu dilediği an kullanabilir.
yayınlanmama meselesi nereden çıktı?

ayrıca halen aynı mı bilemiyorum ama bildiğim kadarıyla ücretsiz kuponları kullanmakta ücretli!

yani mesela 100 Tl lik hediye kuponunuz var. Bunu sisteme girdiğinizde sizden kredi kartıyla net hatırlayamadım ama 12 Tl gibi bi ücret istiyor aktivasyon için sanırım. onuda 100 tl nize ekliyor.. 112tl lik işlem yapabiliyorsunuz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye88 yazı
Mcsoft arkadaş haklı kuponu kullansanız bile %80 yayınlanmayacaktır . Adwords reklam optimizasyonu gerekiyor buda ayrı bir alan tabi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye155 yazı
Adwords müşteri merkezi ve sertifikasyon tamamladıktan sonra Googledan kupon talep edersiniz ama bunu size keyfi olarak vermez google, bakar, hesabınıza yeni müşteriler eklemiş misiniz, yeni eklenen müşteriler bir ücret ödeyerek reklam vermiş mi. Vb. gibi kriterler, aynı zamanda reklam politikalarına uygunsuzluktan dolayı hesabınız askıya alınmış mı. Bunun gibi bir çok kriter söz konusudur.
Kupon ile, o site ile alakalı yalnızca 1 kez reklam verirsiniz, tabiki bunun farklı alternatifleride var ancak maliyeti daha yüksek olur.

Google her reklamı yayınlamaz. Google adwords kalite kuralları ve kural ihlallerini oku**** ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.
İletişim;
ahmeterencihan@gmail.com
0505 843 6789

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im