Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sermayesiz Tüccarlık

BaşlatanonurdilemreTarih30/03/2012 14:04:27Yorum30

İlk mesaj
Yeni Üye94 yazı
Arkadaşlar merhaba ben Denizlide kendi işini yapmak isteyen sermayesiz bir kişiyim.Bazı gıda firmaları araç verip tüccarlık yaptırıyorlarmış ama bunlarla ilgili hiç bir bilgim yok eğer bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ? Ya da ben ne iş yapabilirim 6-7 senelik pazarlama geçmişim var ama artık kendime çalışmak istiyorum 27 yaşındayım bu çağımı başkalarına kullandırmak istemiyorum teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
30 yorum
Yeni Üye94 yazı
sanırım kimsenin bir bilgisi yok

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Üye762 yazı
Onur

bazı şirketler öyle uygulama yapar doğru.mesela bizim burda değişik alanda çok fazla var ( Kocaeli ).ama bence sermayen de yoksa maaşlı bir işe gir ve çalış.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye94 yazı

Maaşlı bir iş şuan garanti gibi gözüksede özel sektor sonucta yarının ne olacagını bilemiyor insan. Ama kendimde şuan o potansiyeli görüyorum eger biri destek olursa iki kişide kazanacak neyse hayırlısı bekleyecem.

Üye122 yazı
kardeşim merhaba
nidyanagod@hotmail.com adresinden özel bilgilerini yazarsan seninle özelden görüşebiirim, ben reklam ve promosyon işi yapıyorum, çevren varsa sermayeye gerek yok..

A. Doğan

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye27 yazı
Denizlide Sermayesiz üstelik çok üst sınırlarda kazanç elde edebileceğin bir iş teklifi yapıyorum size 0531 837 5374 çaldırın ben arayayım...
Global ForeignTrade Danışmanlık

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye94 yazı
dropshipper teklifin için sağol ama ilk önce özelden işin neyle ilgili oldugunu söylersen sevinirim

Üye178 yazı
onur kardeşim ticaret yapmak istiyorsan uyanık olacaksın. dropshipper'in yazısının altında termal ticaret sitesi reklamı var demekki senden bu tesise müşteri bulmanı ve komisyon almanı istiyor..söyleyeceklerim bukadar.hayatında başarılar dilerim..
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye94 yazı
metin44 bende o yuzden telefonla değil özelden iletişim istemiştim :) bana somut şekilde fikirler sunabilecek arkadaşlar arıyorum.şuan koniks konularındaki bazı ilanlardan satın aldıgım ürünleri satmaya başlayacam ilk olarak zippo kibrit çakmak aldım 50 adet yarın onu satacam eski iş deneyimlerimden yaklasık 300 tane bakkal ve tekel müşterim var onlar arasından en samimi olduklarıma 50 tanesini satıp bir hesap yaapacam tutarsa çeşit koymayı düşünüyorum ilginç ürünler arıyorum mesela siteden 5 adet ilginc ürün buldum satabilecegim umarım üye arkadaslarda bana yardımcı olup uygun fiyata alıp satabilecegim ilginc denizlide olmayan ürünleri sunarlar bana...

Üye178 yazı
ben şuan şal alıp satıyorum sana öneririm genç bayanlar şala oldukça meraklı.paşmina şallar,dantelli şallar,fularlar,bunları araştır bence.. toptan fiyat aralığı 4 - 6.5 tl dir.kolay gelsin.
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye94 yazı
peki nerde satıyorsun metin44?pazarlarda mı?

Üye256 yazı
onur kardeş öncelikle başarılar dilerim.kolay gelsin.yukarıdaki yorumunda 300 adet bakkal ve tekel müşterim var demişsin. eğer bitkisel ve yerli üretim olan bi markanın +18 enerji içeceği ve kapsülü satışı konusunda ilgilenirsen irtibata geçelim. yeni bir ürün ve henüz denizli de dağıtıma başlanmadı. bu konuda kendine güvenirsen bakkal, market , tekel bayi, benzin istasyonları ve alkollü mekanlara satabileceğin bir ürün grubuna sahibiz. ilgilenirsen özelden numaranı bırak görüşelim. hayırlı işler dilerim.
siz ha iseniz bizde ha yız. biz hu isek sizde hu sunuz. ha'ydan gelen hu'ya gider

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye94 yazı
berat06 sanırım bu işi yaptın , çorapı iyice araştırdım ama arkadaslar bana nokta atışı yapmam gereken toptancılar lazım gidip gorusup almam gerekiyor sizden gelen yorumlara teşekkür ediyorum tekrarçberat06 bu arada çorapta çok güzel kar marjı var haklısın :=)

Yeni Üye94 yazı
maşallah diyorum kardeşim sana peki bunları pazardamı satıyorsun?

Yeni Üye94 yazı
aynen bunun için bol altın günü lazım ama ben araçla satış yapacagım için bakkallara satmayı düşünüyorum yaz geliyor patik çorap revaşta bana kaliteli ve uygun fiyata aldıgın corapların fiyatını özelden gönderebilrmisin

Yeni Üye18 yazı
kardeşim eğer birazda olsa sermayen varsa alsat yap bence bak çoçuk giysileri veya oyuncak şuuanda çok rövanşta incele

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye94 yazı
oyuncak için toptancı arıyorum kaliteli ama uygun fiyatlı olan bi toptancı

Yeni Üye94 yazı
evet arkadaşlar ilginç ürünler sunabilecek birisi var mı içinizde?Araçle gezip bakklalara ve tekellere satabileceğim ilgin ürünler arıyorum

Yeni Üye94 yazı
adana ve antepte uygun fiyata çoraplar mevcut bir araştır istersen

Yeni Üye94 yazı
anladım bende satacak olursam ortak alıp 50 adet bazında alabiliriz

Yeni Üye94 yazı
evet arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum ne satabilirim?

Yeni Üye94 yazı
Arkadaşlar 2 gun once zippo kibrit siparişi verdim bi ümitle ve resimdekinden alakasız bir ürün geldi ve resmen lego gibi heryeri cıkan müşteriye beni rezil eden özellikle YANMAYAN ürünlerle satış yapmaya çalıstım ben yandım zippo yanmadı sizde yanmayın diye söylüyorum.

Üye780 yazı
Agır geçen kış şartları nedeni ile cephe kaplaması /ısı yalıtımı çok hızlı başladı sezona.Numune göndereyim ,katalog broşür ,fiyat listemi göndereyim sen pazarlamasını yap olmazmı. 1 tl koysan 1000 mt satsan bir ayda 1.000 tl eder..Oda 5 yada 6 katı bi apartman metrekaresidir yaklaşık olarak..

Ne dersin?

Altan ÇELİK

www.strotas.com
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye94 yazı
dostum 7 senelik tecrubem var o işte hem imalat hem montaj ama artık yapı sektorunden sogudum.hem rekabet cok denizlide teşeron cok işci var adamlat kompozitin tabak fiyatını bile musteriye soleyıp sadece metre kare fiyatından işçilik alıyolar

Yeni Üye18 yazı
merhaba arkadasim elimde sana yarar urun var bu urun daha turkiyede goremedim fiyatida uygun ben belcikadaki marketlere cok guzel satiyorum email atarsan yardimci olurum fatihozdilek03@hotmail.com
fatihozdilek

Yerleşim Belçika / BrusselleMeslek Esnaf
Üye906 yazı
selamlar bursada yapay çiçek işi yapıyorum denizli dagıtımını yaparsanız guzel kazanclar elde edebilirsiniz. hastane kantinlerine milyonculara çiçekçilere servis yapabilirsiniz.
miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Yeni Üye1 yazı
sultan03 bahsemiş oldugun ürün hakkında bilgi verebilirmisin...