Ana içeriğe geç

Ev Tekstili, Mobilya, Beyaz Eşya Ve Züccaciye

Bu İşten Herkes Ekmek Yer!

BaşlatanmmiimmaarrTarih28/03/2012 22:23:49Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye74 yazı
Size hayatınızı değiştirebileceğiniz bir iş teklifi sunuyoruz.
Bu iş için herhangi bir eğitim sahibi olmanıza gerek yok.
İnternetteki aldatmacalardan değil.
Biz sektöre hızlı girmiş ve çok hızlı tanınmaya başlamış bir firmayız.
Pop art tasarımlar, kolay monte edilebilen raf sistemleri, mobilya ve mimarlık hizmetleri sunmaktayız.
Ailemizde yer almak isterseniz kapımız sonuna kadar açık.
Bu iş nasıl mı olacak?
İç Mimari ve Dekorasyon işlerinizi ya da çevrenizdekileri bize yönlendirin prim usulü çalışalım.
Ya da dükkanınız var ise çabuk satılabilecek ürünlerimizi uygun fiyatlar ile size sağlayalım.
Denemesi bedava satış yapmak isteyenlere ve risk almayanlara alım kotası koymuyoruz!!!
5 Adet ürünü alıp satışları kontrol edebilirsiniz ve kesinlikle risk almamış olursunuz.
Raf sistemlerimizi internet sitemizden kontrol edebilirsiniz; http://www.ikidemlik.com/p/carsi-pazar.html

Eşi benzeri olmayan ürünlerimizi başka hiç bir yerde bulamayacakları için müşterileriniz sizi tercih edecektir.
Kesinlikle başka rakip yok!
Pazarın hakimi olacaksınız!
Peynir ekmek gibi satılan bu raflarımıza ulaşmak için bizimle bağlantıya geçiniz.
Lütfen buradan fiyat bilgisi istemeyiniz.
Mail adresimiz; ikidemlik@gmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mimar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye72 yazı
Hayırlı İşler.. Hocam Anlaya bilmiş değilim. neden Fiyat ve detay buraya yazılmıyor? neden bunca insanı tek tek mail atar mısın diye yazmalarını sağlayıp zaman kaybına uğratıyorsunuz insanları.. detayı yazın ki millet ona göre hareket etsin.

böyle olunca aklıma şu geliyor dilerseniz kıza bilirsinizde ama bu düşünce çok insanın aklında.! : "Telefonla yada mail yoluyla ulasıldığı zaman kime ne kadar kâr yaparsam o kadar iyi mantığı ile herkese ayrı fiyat vermek.."

Korktuğunuz birşey mi var ? Yasal Olmayan Ürün mü Satıyorsunuz? nedir yani amacınız.!

Bırakın bir kaç ürün resmi ölçüler ve fiyat listesi kişileri öyle bilgilendirin..
İlime susadım...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye74 yazı

Ticaret talebesi nasıl bir üslup sahibi olduğunuzu anlamayadım zira pek anlaşılır cümlelere de vakıf değilsiniz.
Bizim firma olarak 100 den fazla ürün seçeneğimiz var ki bunları internet sitemize girdiğinizde fiyatlarıyla birlikte görmektesiniz.
Ürün görsellerinin hepsini buraya yüklemek saçmalıktan da öte işsizliktir.
Koniks.com bir fotoğraf yükleme sitesi olsaydı evet haklıydınız oturur tek tek yüklerdik.
İstediğimiz koniks.com gibi iş paylaşımı yapılan bir site içerisinde biz de eğer ki raf sistemlerimizi görüp de satmak isteyen olursa fiyat bilgilendirmesi yapalım, bizimle beraber bir çok kişi faydalansın diye ekledik.
Kaldı ki mimari projelerde komisyon oranını yazmamız kadar komik bir durum olamaz!
Yasal olmayan bir raf sistemi duyduysanız yorumunuzu dikkate alacağım!
Biz gerekli açıklamayı üst kısımda yaptık, sitemize girin inceleyin satabileceğiniz bir şey var ise fiyatlandıralım dedik, dediğimizi de aynen aktardık.
Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Yeni Üye72 yazı
Kardeşim kusura bakma yorumu sık sık internetim kesildiği için tekrar tekar baştan yazmamak için not defterinde yazdım sonra yapıştırdım.. Yorum size değildi Hakkınızı helal ediniz.. Lütfen..
İlime susadım...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye74 yazı
Bizden yana bir hak var ise helal olsun.
Bizi eleştirebilirsiniz eleştirilere kesinlikle açığız.
Yorumunuz için teşekkür ederiz.
Sizi de aramızda görmek isteriz
İKİ DEMLİK

Üye125 yazı
Gerçekten güzel tasarımlar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye44 yazı
tebrikler başarılarınızın devamını dilerim hayırlı işler olsun saygılarımla
davet org üretim tesisim var kapasite işlevini arttırmak istiyorum işletme ile ilgileniyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye74 yazı
Fatih Bey ; size mail olarak ürünlerin bilgilerini pazartesi ofise geçince atacağım.
Marca Reklam ; evet demonte olarak kutuların içerisindedir. Fiyat bilgilerini ve ölçülerini barındıran katalog görsellerimizi pazartesi günü ofise geçince atacağım.
İlginiz için teşekkür ederiz.
İKİ DEMLİK
www.ikidemlik.com

Yeni Üye87 yazı
Merhaba, ürün bilgilendirmesi yaptıktan sonra 2 kez mail attım size ancak geri dönüş olmadı. Hala cevap beklemekteyim. İyi çalışmalar.

Oğuzhan Koçer
oguzhankocer23@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye74 yazı
Oğuzhan Bey Merhabalar;
Genelde maillere dönüş yapılıyor fakat sanırım server ile ilgili bir problemimiz var çünkü mailleri info@ikidemlik.com üzerinden gönderdik. Bu sorun için özür dileriz, pazartesinden itibaren gmail adreslerinden gönderim yapılacaktır. İyi çalışmalar dileriz.
İKİ DEMLİK
www.ikidemlik.com

Üye381 yazı
guzel..

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye63 yazı
Detaylı ürün ve fiyat listesi gönderirmisiniz lütfen
mseneman@gmail.com
byseneman

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci