Ana içeriğe geç

Ev Tekstili, Mobilya, Beyaz Eşya Ve Züccaciye

6 Tl !!! Kapıda Ödeme

Başlatanel örgüsüTarih18/01/2010 15:25:12Yorum43

İlk mesaj
Yeni Üye96 yazı
Hanımların sofralarını şıklaştıracak el yapımı peçete halkaları.İstenilen renk ve adette üretim yapılabilir..masa örtüsü imalatçılarına,çeyiz mağazalarına ,organizasyon firmalarına siparişe göre istenilen renk ve modelde üretim yapılır...12 li paket fiyatı 6 tl...
el.orgusu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İstMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
43 yorum
Yeni Üye96 yazı

bilgiler mail olarak yollandı arkadaşlar..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Serbest meslek
Yeni Üye69 yazı
Fiyatları alabilir miyim?

beyzade _ 03@ hotmail.com
söylediğin doğruyu kendi hayatında yaşa; yoksa vurursun baltayı taşa...

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret
Yeni Üye40 yazı
umutisblueqhotmail.com bilgileri alabilirmiyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye96 yazı
sorma konusunda haklısınız size katılıyorum .olumlu olumsuz dönüş çok az oluyor cevaplara.bide sipariş veripte bi daha dönmeyenler var.ama diğer konuda bir yorum yapamıycam arkadaş yorumu yada kendi kendine yorum yapmak bu kendini hemde insanları aldatmak olur...

Yeni Üye9 yazı
arkadaşım bende yeni işyeri açıcam ve fiyatları cazipse çok hoşuma gitti bende alabilirim beni bilgilendirirseniz sevinicem

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Ev kadyny
Üye780 yazı
Olumlu gelişmeler varmı,ürünleriniz ile ilgili satış varmı,merak ettim
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye96 yazı
valla fiyat soran var ama şu aniçin elle tutulur birşey yok fikrinizi değerlendirmeye çalışıyorum.bakalım hayırlısı...

Üye780 yazı
İnşallah güzel dönüşler olur ve emeğinizin karşılıgını alırsınız.

Ben yaklaşık 3 aydır ugraşıyorum olumlu dönüş alamadım ve satıştanda kaldırdım ürünleri.. Ama hala sürekli siteyi takip ediyorum,bilgilenmeye devam ediyorum..

Umarım sizin için daha hayırlısı olur.
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye71 yazı
merhaba el emeği ürünlerinizi pasaj.com da direkt meraklısına satabilirsiniz... ürünleriniz faturalı ise sitemizde www.yuzdeyuzyerlimali.com da ürünlerinizi satabileceğiniz sanal dükkan da açabilirsiniz....
başarılar dilerim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye32 yazı
ürünler güzelmiş eline sağlık :) bu ürünleri markalaştırıp satmanız daha kolay olur, o zaman büyük alışveriş merkezlerinde satma imkanınız olur benden söylemesi!

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye96 yazı
dediğiniz fikir güzel ama masraflı ve uzun bir süreç olmalı marka olmak.bu konuda hiçbir bilgim yok...

Yeni Üye32 yazı
Aslında uzun bir süreç değil ama başta biraz masraflı... bence bu ürünler 12'li paketlenip alışveriş merkezlerinde satılabilir, hatta o zaman siprarişleri bile yetiştiremeyebilirsiniz :) önemli olan doğru müşteriye doğru yerde ulaşmaktır. Kolay gelsin!

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye96 yazı
teşekkürler

Yeni Üye8 yazı
bende fiyat istiyorum hangi şehirde yapıyorsunuz numune görebilirmiyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye22 yazı
Çok güzel. Emek isteyen bir ürün. Fiyat göndebilirseniz..İlgilenecegim..İstanbul..
sokaktakiadam1@mynet...
sercio

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye12 yazı
Ürünleriniz güzel fiyatlarını neden eklemiyorsunuz anlayamadım.
Bu şekilde Geri ilanınıza geri dönüşler daha kesin olacaktır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
Yeni Üye88 yazı
ürünleriniz çok güzel ellerinize sağlık nikah şekerlerine ve davetiyelere uygulanabilir eminim çok güzel olur hemde birden, çok fazla sipariş alabilirsiniz denemekte fayda var en azından güzel bir numune yapıp bırakırsanız dönüşler olacaktır başarılar

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Muhasebe
Yeni Üye96 yazı
teşekkür ederim...

Yeni Üye74 yazı
fotoğraf ve fiyat bilgisi lütfen en az alım kaç adet:) nilufer_aksoy@mynet.com
#951;#953;#8467;#1109;#1090;#1091;#8467;#1108; #9829; #951;#953;#8467;#1109;#1090;#1091;#8467;#1108; #9829; #951;#953;#8467;#1109;#1090;#1091;#8467;#1108;

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek