Hanımların sofralarını şıklaştıracak el yapımı peçete halkaları.İstenilen renk ve adette üretim yapılabilir..masa örtüsü imalatçılarına,çeyiz mağazalarına ,organizasyon firmalarına siparişe göre istenilen renk ve modelde üretim yapılır...12 li paket fiyatı 6 tl... el.orgusu@hotmail.com
NEREDEYSE 30 KİŞİ YORUM YAZMIŞ AMA 17 KİŞİ FİYAT İSTEMİŞ,yuh artık yaa,
ÜRÜNÜNÜZ;
1)Açıklayıcı 2)Resimli 3)Fiyat
olmazsa bu bu forumda nasıl satılır diye merak ediyorum... ya da şöyle satılır,sorgu ve sualsiz. 6 tl olan bir ürünü 50 kuruşa verirseniz su gibi gider...inanın gider...
m_canz@hotmail.com adresine farklı renklerin resimleri var ise, yollayabilirseniz bende size adresimi yazarım.ürünlerinizden almak istiyorum.iyi geceler.
Asıl zenginlik para çokluğu değil gönül tokluğudur.
slm öncellikle kolay gelsin fiyatını alabilirmiyim birde resim bir cafe açıyorum kendim kullanmak amaçlı soruyorum. başarılar.. umutlugizemlik@hotmail.com
herkes herşeyi alcak diye bi kayde yokki en uygun neyse onu alır çarşıya çıktığımızda herşeyi alıyomuyuz alsak zaten hem paramız yetmez hemde almayla baş olmaz çünkü ürünlerin ardı arkası kesilmiyor
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz