Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çağrı Merkezi Kurulum Müşteri Dataları

Başlatanvaril19Tarih28/03/2012 14:47:03Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
arkadaşlar merhaba;

kurmayı düşündüğüm cağrı merkezi için 1milyon müşteriden 30milyon müşteriye kadar data temini sağlama garantisi veriyorlar. bu mümkünmüdür?

bu dataları elde etmek bu kadar kolay ve ucuz mu anlaşılır gibi değil.
varil19

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İletişimci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye18 yazı
ne satacaksın ona göre değişir kardeş örneğin bitkisel ürün datası dersen 30milyon data yok zaten abartılı ha ama şu var data bulmak zor değil illegal da olsa bulunur nasıl bulunduğunu burda yazmayayım :)

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Serbest meslek
Üye131 yazı
Yakında izinsiz gönderilen reklam mesajları ve aramalara kısıtlılık gelecek diye okumuştum haber sitelerinde. Bu konuyu araştırmadan karar vermeyin derim

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye515 yazı

Evet bu sayıda kişinin iletişim bilgilerini verebilirler.

Bu bilgileri nerelerden bulduklarını bilseniz aklınız şaşar.

çağrı merkezi işi çok iyi bir iş ancak ne satıldığı çok önemli.
insanları telefonda ikna etmek çok zor bir iş.

ancak bunu yapabilen kısa zamanda zengin oluyor öyle söyleyeyim.
örnekleri mevcuttur.

.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Üye351 yazı
Bilgiler kesinlikle verilir bizim çöp data dedigimiz işe yaramaz datalar 30.000 milyon vardir galiba onemli olan sayi degil kalite

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
onemli olan sayı değil evet kalite ramco1903 katılıyorum sana.
Benim elimde 50Bin adet TTnet Datası var , ve bu dataların hepsi şuan güncel ev ve iş telefonları gsm noları ve adres bilgilerine kadar herşeyi var olan datalardır kısacası 0 datalardır sadece 50bin adet vardır.
Her 10 datadan 1'i satış olarak baktığımızda kıymetli datalardır kısacası eğer ilgilenen olursa pm atabilir.
Saygılar.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye49 yazı
Türkiye içi dilediğiniz şehirde ad soyad / cep telefonu / şehir ve adsoyad / sabit telefon / şehir şeklinde dilediğiniz miktarda güncel data temin edilir.
Aldığınız datalar size teslim edildiği güne ait güncel datalardır. Herkese iyi çalışmalar, bol kazançlar.
iletişim : hakankalmi@gmail.com

Tüm data ihtiyaçlarınız için bana ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
merhabalar ben daha önce çağrı merkezi işlettim dileyenlere data temın edebilrim
0554 959 62 62

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
ben data ıstıyorum arkdaslar ıstanbul olmalı sadece yardımcı olurmusnuz
cihat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
ben kargoda calisiyorum ve sunu gozlemliyorum cok kullanilan dataya urun satamassin yada bitkisel urun sattiysan tekrar ayni dataya ayni urunu satamassin az kullanilmis data olmasi cok onemli
basarir

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
Profesyonel olarak çalışma isterseniz outbound çağrı merkezi hizmeti vermekteyiz.
fgulpinar@hotmail.com adresine mail gönderebilirseniz detayları konusabiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye9 yazı
İstanbul içi olmak şartı ile her ilçe her mahalle hatta her sokaktan data sağlayabilirim.
Hatta daha fazlasını yapıp örneğin istanbul şişlide oturan, (markasına kadar) vitamin hapı kullanan, 34-43 yaş arası, erkek, 500 kişinin iletişim bilgisini sağlayabilirim.
Belki 30.000.000 data bulamam fakat istediğiniz her ayrıntıya göre nokta atışı yapabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye5 yazı
arkadaşlar ben data ıstıyorum arkdaslar gaziantep olmalı sadece yardımcı olup mail datayı ramerra56@yahoo.com adresime atarsa sevinirim.
saygılarımla.
şimdiden teşekkürler
ramazan erılmaz

Yerleşim Türkiye / SiirtMeslek Ymalat
Yeni Üye8 yazı
peki bu dataların güncel ve ilgili sektörle ilgili doğru data olup olmadığını nereden bileceğiz?

ayrıca bu durum yasal olarak problem olur mu? bu dataların kullanımı için izin vs. alınmış mı? başımız derde girmesin sonra?

konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşlar yazıp bizi bilgilendirirse çok memnun olurum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye25 yazı
Merhaba,
Sektörel bir bilgi aktarmak istiyoruz. Data alımı ve satımı kesinlikle yasaktır. Ayrıca suçtur. İzinli veritabanlarını ancak ilgili telekomünikasyon operatörlerinden ya da birlikte iş yapacağınız partner firmanızdan sözleşme karşılığında temin etmeniz söz konusudur.

Saygılarımızla,

Ödeme Sepeti Sanal Pos Hizmetleri
http://www.odemesepeti.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans