İlk mesaj
Ev Tekstili, Mobilya, Beyaz Eşya Ve Züccaciye
Ne Alırsan 1 Lira Acacagım Mal Arıyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorumA
Üye301 yazı
ALTAY KIRTASİYE
G
Üye232 yazı
K
Yeni Üye17 yazı
hocam bu mantıkta ıs yapamassınız sız benden demesı ?
S
Yeni Üye12 yazı
29/03/2012 : 08:27:17#4
Web sitesi
Alıntı
www.atesgsm.com
www.724tlyukle.com
www.724tlyukle.com
N
Yeni Üye87 yazı
bence adamı eleştirmeyi bırakalım o isteğini yazmış.bu ticaret varsa malı olan yazsın.0,30 a olmaz 0,50 ye olur olmaz 0,70 e olur elinde ürün olan yazsın.bence güzel bir konu herkes faydalanabilir.elinde ürün olanlar yazarsa
N
Yeni Üye87 yazı
bence adamı eleştirmeyi bırakalım o isteğini yazmış.bu ticaret varsa malı olan yazsın.0,30 a olmaz 0,50 ye olur olmaz 0,70 e olur elinde ürün olan yazsın.bence güzel bir konu herkes faydalanabilir.elinde ürün olanlar yazarsa
M
Üye148 yazı
ne alırsan 1 lira işi ya çok büyük ticarethanelerde ( MİGROS - TANSAS ) yada işportacıda olur. ne alırsan 1 TL yerine ticarethane içerisinde Max. 10 TL ve altında ürün satmaya çalışmak daha mantıklı gibi duruyor ki bunu yapan mersinli bi müşterim var haftalık ortalama 5000 TL lik ürün çekiyor. Ürün başına az kar ediyor gibi görünsede sürüm olayı çok iyi. Ayrıca adam mersin gibi biyerde toptan mal vermeye bile başladı. Bu tarz bişiler düşünecek olursan tekstil ürünleri konusunda yardımcı olmaya çalışırım. fakat dediğin gibi 30 krş falan olacak şey değil. neyse allah yolunu açık etsin inşallah aradığını bulursun. herkeze hayırlı işler bol kazançlar...
D
Üye816 yazı
29/03/2012 : 12:55:28#8
Web sitesi
Alıntı
bu dükkan devri kapananı yıllar oldu ve o zamanlarda da 30 kuruşa alınıp 1 liraya satılmıyordu .
birde farzet ki aldın 3000 liradan mal aldın günde max imum 50 parça satarsın hadi ben bilmiyeyim işi 100 parça olsun 100*70=7000 kuurş yani 70 lira kar o da pazarı olur tatili olur neyse full çalış kimsede çalmasın kırmasın malını..
gerçekten de 30 kuruşa sakız aldın çünkü 30 kuruşa artık gırgır faraş kova leğen tişört vs vsvs alınıp satılmaz.. bu seni kurtarırmı
birde farzet ki aldın 3000 liradan mal aldın günde max imum 50 parça satarsın hadi ben bilmiyeyim işi 100 parça olsun 100*70=7000 kuurş yani 70 lira kar o da pazarı olur tatili olur neyse full çalış kimsede çalmasın kırmasın malını..
gerçekten de 30 kuruşa sakız aldın çünkü 30 kuruşa artık gırgır faraş kova leğen tişört vs vsvs alınıp satılmaz.. bu seni kurtarırmı
dortler
F
Yeni Üye91 yazı
sen bu kafayla modern köle olursun arkadasimm ömrün gider elde büyük bir sifirin olur
adam gibi adam FATIH FIDAN
0
Yeni Üye14 yazı
T
Yeni Üye10 yazı
bu iş bitti , başka işlere yönel bence
A
Yeni Üye41 yazı
arkadaşım 15 yıldır bu işi yapıyorum , senin söylediğin hayal. 1 milyoncu dediğin dükkanları bir kez içlerinde ne kadar çok mal olduğunu görürsün. ucuz mal alıp sürümden para kazanmak mantıklı ama o iş 3 milyara olmaz. zaten fazla kar koyamayacağın için para falan kazanamazsın. dükkanın yarısını bile satsan kazancın 1500 lita olur ki vergi maliye hiç karıştırmıyorum.
V
Üye198 yazı
75 krs a bayan el cantaları satıyoruz urun resımlerını ılanlarımdan gorebilirsiniz ilgilenirseniz msj bırakabilirsiniz
bol satıslar
bol satıslar
M
Üye104 yazı
arkadaşlar sadece bi fikirdi bu herkesten allah razı olsun rızkın kefili cebabı allahtr rızkın 10 an dokuzuda tcaretdedirrrrrrrr
R
Yeni Üye15 yazı
arkadaşım ben sana güzel bir iş olarak söyleyeyim güzel bir köşe başı bul uzun anahtarlık standları var onlardan al ve üstünü 2500 tl lik anahtarlıkla doldur anahtarlıklarda sana 25-30-40-50-60 kuruştan gelir ne satarsan akşama yarısı kar
M
Üye288 yazı
elimde 25 krş a anahtarlık 40 krş a taşlı mandal tokala 45 krş boncuklu lastik tokala mevcut.ilgilenirseniz mail adresinize ürün resimlerini gönderirim.
G
Üye381 yazı
bence de güzel dusunce, tabii 30 alıp 100 satmak biraz zor olacak ama 500 600 700 alıp 1000e satarsan ii kazanırsın bence ki son ıkı oneri de guzel degerlendırılebilir..
P
Yeni Üye20 yazı
bol keseden atmış herkes 30 kuşa mal mı olurmuş. var tabiki. boş boş konuşmayı herkes seviyor amk gazetesinin dediği gibi.
30 kuruşa da var hatta 12 kuruşa toptan bujuteri ürünleri var. ama minimum bir paket lamnız lazım o pakette de en az 200bin mal varmış.
30 kuruşa da var hatta 12 kuruşa toptan bujuteri ürünleri var. ama minimum bir paket lamnız lazım o pakette de en az 200bin mal varmış.
E
Üye107 yazı
03/10/2012 : 00:57:59#19
Web sitesi
Alıntı
30 kuruşluk ürünler hakkında bilgi rica ediyorum saygılar
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz