arkadaşlar ben pazarda şal satıyorum ama işler iyi değil başka ne satabilirim ucuz olmalıki alıcı bulsun diye düşünüyorum değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun teşekkür ederim turyeke@homail.com
Dükkan kapattım çocuk taytları, t-shirtleri şortları var tam aradığın ürünler toplam fiyatının altına veririm hepsini alırım dersen iletişim için : erdi-tic@hotmail.com
Tel: 0546 797 24 28
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..
Yazıyı gönderen - Erdi Eryılmaz Dükkan kapattım çocuk taytları, t-shirtleri şortları var tam aradığın ürünler toplam fiyatının altına veririm hepsini alırım dersen iletişim için : erdi-tic@hotmail.com
Tel: 0546 797 24 28
konu sahibi arkadaş. bulunmaz fırsat. yazlık giyim ürünlerini satmanı öneririm. sezon başlıyor.
Pazar yeriniz nasıl ? kimlere hitap ediyorsunuz ? turistik bir yerdemi yaşıyorsunuz ? bunlar önemli. Bunların detaylı bilgisini verin ki bilgi paylaşımı yapalım.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz