İlk mesaj
Genel İlanlar
Kapalı İlan
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumI
Üye458 yazı
I
Üye155 yazı
28/03/2012 : 19:45:37#2
Web sitesi
Alıntı
Bu sorulara cevap verir ve detaylı resimlerini (açık paket) ahmeterencihan@gmail.com adresine gönderebilirseniz ilgilenebilirim.
D
Yeni Üye53 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - infazure Markası nedir, CE belgesi var mıdır, TKİB izinli midir ? Bu sorulara cevap verir ve detaylı resimlerini (açık paket) ahmeterencihan@gmail.com adresine gönderebilirseniz ilgilenebilirim. |
aynı şekilde;
aykutticari@gmail.com a mail lütfen.
Toptan alım sayısını biraz indirebilirseniz daha çok talep olacaktır
I
Üye458 yazı
Yazıyı gönderen - draga [quote]Yazıyı gönderen - infazure Markası nedir, CE belgesi var mıdır, TKİB izinli midir ? Bu sorulara cevap verir ve detaylı resimlerini (açık paket) ahmeterencihan@gmail.com adresine gönderebilirseniz ilgilenebilirim. |
syn infazure ürünler ithaldir istanbul çıkışlı fatura gönderilecektir harici kullanım olduğundan (bir silikon takı vb ürünlerdede ) bu zorunluluk yok diye biliyorum varsa ben yanlış biliyorum demektir sizin de sitenizde bir çok ürün gamı var prosedürü daha iyi bilirsiniz bu konulara çok vakıf değilim ithalatçı arkadaşım bu konulara daha hakim yurtdışında şuan döndüğünde bir ankara seyahatide planladık değişik ürünlerde olacak arzu ederseniz irtibata geçebiliriz
I
Üye458 yazı
aynı şekilde; aykutticari@gmail.com a mail lütfen. Toptan alım sayısını biraz indirebilirseniz daha çok talep olacaktır |
syn draga ürün adedi düştüğünde fiyat cazip olmuyor maalesef yükseliyor o yüzden standart adet olarak bu sayıyı belirledik
M
Yeni Üye28 yazı
A
Yeni Üye3 yazı
Birkaç sorum olacak , Ürün kaç gün etkili olarak kalıyor ? , ve diger arkadaşlarımızında sordugu üzere belgeler ve onay varmı ? Bilgilendirme için teşekkürler . askinduru@gmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz