Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Irak - Erbil Hakkında Birkaç Cevap Lütfen

BaşlatanexelicorTarih24/03/2012 01:43:22Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Öncelik ile herkese selam ;
Yakın zamanda 15-20 gün içerisinde ERBİL'de sonax servisinde işe başlayacağım , daha önce IRAK'ta hiç bulunmadım bana bilgi verebilecek birileri var mı? bölge hakkında olabilir servise uğramış olanlar olabilir ne bileyim işte güvenlik sorunu, yaşam koşulları gibi konularda yardımcı olabilecek var mı acaba ?
BARKO

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye89 yazı
sayin xokan,
islenmis tas konusunda piyasa bulabilirsiniz.fakat yukarida bahsetmis oldugunuz canta vs.urunlerin pazarlanmasinda yardimci olabiliriz,irak ziyaretinizde suleymaniye planinizda var ise sayet.ve ayrica elinizdeki urunlerin fiyat ve resim bilgilerini,devamliligi varmi vs.bilgileri mail adresime gonderebilirseniz,geldiginzde gorusebiliriz.iyi calismalar.mail adresim asagida yazilidir.

Yerleşim Irak / SüleymaniyeMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı

sayin servilla celik villa,
is alaniniz ve calisma kosullariniz hakkinda bilgi alabilirmiyim?suleymaniyede celik konstruksiyon yapan bir tek yer var bildigim kadariyla ve uzerinde durulursa guzel bir is cikar diye dusunuyorum.mail adresim imza kisminda yazilidir.eklerseniz karsilikli bir konusmak isterim sizinle.

Yeni Üye56 yazı
MRB DIŞ ÇEHPE KAPLAMA MALZEMLERİ ÜRETICISIYIZ VE KUZEY IRAKA PAZARINA GİRMEK İSTIYORUZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ SAYGILAR
ersindoğan

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Ymalat
Yeni Üye89 yazı
dogan sove,
size cevap yazmistim mailden.sove isi yapiyoruz halihazirda.anlasabilirsek beraberde calisabiliriz.

Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf