Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İç Giyim

Başlatantril_trilTarih27/02/2008 15:54:08Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
merhaba.küçük bir kasabada iç giyim mağazası açmak istiyorum.ne kadar bir sermaye gerekir.ya da franchising mağaza nasıl açılır?bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.böle bir mağazanın açacagım yerde tutulacağına eminim çünkü faaliyet gösteren böyle bir mağaza yok.az sermayeyle bu konuda neler yapabilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye78 yazı
selam.evvela sermayenizin yeterli olup olmayacagına bakmalısınız. yer olarak kaç mt karelik bir yer . vitrin ve dekorasyon için güzel bir iç dizayn ilgi çekiciligi bakımından şık olur.en az bundan sonra 5 bin ytl ile işe başlaya bilirsiniz.istanbul yeşildirek eminönü,mahmutpaşa,bu ürünlerin ucuz ve çok oldugu yerlerdir .eger izmire yakınsanız izmirdede makul yerler var.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Yeni Üye4 yazı
Merhaba,bende iç giyimle uğraşıyorum ve ilçede yaşıyorum.Yani aradığın kişi benim.Bana yunusus@msn.com dan ulaş anlatayım sana ne istiyosan. selamlar

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye99 yazı

franchising bu işe bulaşma .benım fıkrımmm

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
franchising olayından vazgeçtim:)öncelikle açacağım yer çok büyük olmayacak.kesinlikle sizlerinde dediği gibi dizayn çok önemli benim için.ben uzun zamandır araştırıyorum ve az sermayeyle olacak bi iş değil.25.000-27.000 civarı bi sermaye gerektiğini öğrendim.ben zaten bu işe kredi çekip girmeyi düşünüyodum ama en azından yarısını nakit olarak biriktirmem gerekiyo.seneye mart nisan gibi inşallah açmayı düşünüyorum.tabiki herşey kısmet.sizlere tekrar teşekkür ediyorum,sağolun....

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Muhasebe
Yeni Üye57 yazı
Merhaba,

Tabi siz araştırmışsınız ama 25.000 YTL gibi bir paranında bu işe başlangıç için biraz abartı olduğunu düşünüyorum. Ürünleri bir tarafa koysak sizin giderleriniz. Şirket kurulumu, dükkan kirası, vitrin için cansız mankenler (ki bunlar sadece başlangıçta) başka bir şey aklıma gelmiyor.

Bunları yazıyorum çünkü benimde gelecekte böyle bir planım var. Sizden ricam 25.000 YTL tutara siz hesap ederek mi ulaştınız yoksa duyumlarınız mı böyle, açıklarsanız çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
25,000 ytl ye evet hesapla**** diyebilirim.bu işi daha önce yapmış bir ağabiyle görüştüm ve bu kadar bir sermayenin yeterli olabileceğini söyledi.benim istediğim dükkan küçük ama albenisi olan bi dükkan olacak.inşallah sizinde gönlünüze göre bi iş olur.başarılar dilerim şimdiden.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Muhasebe
Yeni Üye57 yazı
umarım sizde düşüncelerinizi hayata geçirdiğinizde başarıyı yakalarsınız. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
toptan şatış yapan firmaalr varmı bildiğiniz
dumanci

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Esnaf
deleted19 yazı
arkadaslar izmir ve istanbulda iç giyimi saglıklı ve memnun edici bir fiyata ve kaliteye bulmanız mevcut.işin piri zaten yazmıs ben bu işi yapıyorum diye.iletişime gecin.bu arada max sermaye 30,000
İSMETOĞLU

Yerleşim / Yskenderun YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
Merhaba.. Azerbaycan/Baku-da ic giyim magazasi acmak istiyorum. Bu anlamda Yenikapi-Aksaray unvandan ic giyimleri toptan mekani Yesildirek-Eminonuye nasil gitmeyi oyrenmek isterdim? (Ic giyim ticari konusunda diger bilgilerde verseniz iyi olardi.)
HEPIMIZE BASARILAR...
emin

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Bilgisayar-Bili?im