bir bayilik falan düşünüyorum şimdilik bir firmanın bayiliğini düşünüyorum daha sonra kazandıkça işimi büyütmek istiyorum şu an için 700 ytl maaş ile çalışıyorum yani aylık gelirim var ama ben kendi işimin olmasını istiyorum
arkadaşlar bu balıkesir akçay tarafında ne iş yapılabilir....cafe bilardo,giyim mağazası,market,vb.....insanları nasıldır,yaşamı....istanbula kıyasla.....herkesin işi rast gitsin....
Hizla kentleşen bir bolge balikesir merkez degil ama Burhaniye-Edremit ve Akcay buyumeye devam ediyor. Kış doneminde de yavas yavas kalmaya devam eden yazlikcilar mevcut. Ozel okullar vs gibi olanaklarda arttigi icin gelsen bir bolge diyebilirimm. Yaz doneminde turizme yonelebilirsin kis doneminde ise zeytinin hasat doneminde isler genelde o yine kayar. Universitenin MYO cevreside is yapilabilecek alanlar arasinda. Gelecek senelerde yerlesecek arkadaslarim da var. Az bir parayla ancak sahilde birseyler satacak isler dusunmeni oneririm.
Bir fikre mi ihtiyacın var? Veya başarılı olmak ve değer görmek istiyorsan görüşelim.
yerleşme gibi bir planım vardı,ama istanbuldan gitmek pek kolay olmayacak,ani gelişmelerden dolayı sanırım.....teşekkür ederim,kolay gelsin....
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz