Degerli yatirimcilar,
avrupada faal olan tavuk restorantlarimizin turkce konseptini ilgilenen arkadaslara franchising yontemi ile vermek istiyorum. Aldigimiz franchising ucreti sadece dukkanin kurulumu asamasinda harcanan paradan ibarettir, biz hava parasindan herhangi bir kar amaci gutmuyoruz. Bu sebeple de belli bi franchising fiyatimiz yok, bu fiyat yatirimcinin istegine gore degisir. Ortalama bir restorantin maliyeti 100,000 euro civarindadir, express satis noktalari da 20,000 euro civarina cikmaktadir. Isteyen arkadaslar yine restorasyon konusunda istedigi ustalarla calismakta serbesttir, ama markamizi iceren urunleri tabi sadece bizden alabilirler. Bu yaziyi tam kafamda toparlamadan yaziyorum o yuzden kopukluklar olabilir, affola.
Urunler; urunlerimiz sadece tavuk etinden imal edilir ve dondurulmus olarak ortaklarimiza gonderilir. Urunler cozulmeden donmus halde fritozlere atilmaktadir. boylece urunleri onceden cozup satamayip atma riski ortadan kalkar, urunler her zaman ayni tadi verir, hazirlanmasi ve temizligin saglanmasi kolaylasir. Usta gerekmez, vasifsiz bir isci ucretsiz verdigimiz 6 saatlik egitim sonrasi hemen isbasi yapabilir. Porsiyonlar yine belirlenmistir, herhangi bi urunu hazirlarken "surmek" "kesmek" "dokmek" gibi fiillere ihtiyac yoktur. !!!Urunlerimiz cin tuzu icermez!!!
Sartlar ve beklentiler; Dedigim gibi biz hava parasi veya marka kullanim bedeli talep etmiyoruz, sadece dukkanin acilmasi asamasinda yapilan harcamalari talep ediyoruz. Kisacasi biz sizin restorantinizda kullanacaginiz birseyi cebimizden vermedigimiz surece sorun yok. Dukkanin yeri ve islekligi talip oldugumuz Turkiye piyasasinda marka degerini arttirmak acisindan cok onemli. Bu sebeple bu ise girecek arkadaslarin tutmayi dusundukleri veya halihazirda sahip olduklari dukkanlarin bizim bunyemizdeki bilirkisiler tarafindan onaylanmasi gerekir. Zaten boyle bi yatirimi islemeyen bi dukkanda yapmak da anlamsiz olur. Ikinci sartimiz da basta yiyecek urunler olmak uzere en ufak malzemenin bile bizden alinmasidir. A'dan Z'ye, pecetesine kurdanina kadar bizim temin ettigimiz mallar kullanilmalidir, yiyecek haric bizim temin etmedigimiz mallari kendi toptancinizdan alabilirsiniz. Restorantlarda kesinlikle bizim hazirladigimiz menu ve kampanyalar musteriye sunulabilir, bizim urunlerimizin disinda herhangi bir yiyecek urun satilamaz. Bunun sebebi de ozenle olusturdugumuz konseptimizin degisip donusmemesini saglamaktir.
Urunun ozgunlugu; urunlerimiz sadece icindeki malzemeler degil, pisirilme yontemi ile de patentli ve benzersizdir. Yani biz istemedikce kimse sizin sattiginiz lezzetteki urunleri satamayacaktir.
Son olarak kendi fikrimi ekleyeyim; Turkiyede benzeri restorantlar olsa da hicbirinin urunu lezzet ve saglik bakimindan bizimkilerin yanindan gecemez. Bunun en buyuk sebebi de urettigimiz tavuklarin diger hayvanlardan aritilmis ormanlik arazide, stresten uzak, kendi yuvasini yaparak, kendi yemini bularak, vahsi hayvan gibi yasamasidir. Yani gercek anlamda biyolojiktir.
Ilgilenenler buradan irtibata gecebilir. Ciddi yatirimcilara daha saglam referanslar sunabilirim.
Not: Ben bu yaziyi, franchising bolumu oldugunu farketmeden, is yatirim ortakligi bolumune de ekledim. Oradaki yazi silinebilir, ben beceremedim. Ayriyeten yazim ilan tadinda bir tekliftir, reklam degildir.