Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Elma Bahçesi

BaşlatanJinTarih12/07/2011 03:21:31Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Merhabalar,

1000 dönüm üzerine ihraç kalitesinde elma bahçesi kurmak istiyorum, yeterli sermayemde var.

Gerek tecrübe gerek akademik bilgisi olan ve profesyonel, endüstriyel çapta bu işi yapmış olanlar varsa tavsiye, şikayet, yönlendirme v.s. türünden yorumlar alabilir miyim?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye134 yazı
05435658484 GEREKLI BILGIYI ALABILIRSIN
www.eraslantarim.com

Yerleşim Türkiye / Denizli CivrilMeslek Ythalat / Yhracat
Üye286 yazı
Bu isi ihrac kalitesinde dusunuyorsaniz buyurun gelin beraber Bulgaristan da organik olarak yapalim ve yasal duzenlemeleri daha hizli olarak gerceklestirelim.ilgilenirseniz detayli bilgileri verebilirim.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Üye550 yazı

jın maıl attım sıze gorusemek dılegıyle..

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye12 yazı
Yurtdışı teklifleriniz için teşekkürler. Ama böyle bir istihdam ortamı yaratacaksam Türkiye'de Türk insanının faydalanacağı bir yapı isterim. Kaldı ki Konya-Niğde taraflarında arazi toplama çalışmalarına başladım halihazırda.

Büyük çapta bahçe kurup elma yetiştiren kimseler yok sanırım?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
Üye550 yazı
sayın jin maıl attım sıze ama cevp bıle vermedınız konuyla alakanız yok galıba.sızz bılırsınız.telım 05067222113

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
konya-krapınar hasnoba köyünde 18750 m2 elma bahçem var 20 yaşında 700 adet elma 150 adet erik 50adet çeşit veyve var yıllık 100-150 ton elme 15 ton erik oluyor zaman ve maddi güç olmadıgı için satabilirim ortak yapabiliriz görüşelim tel.05074790594

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Memur
Editör5590 yazı
Sarayönü' nde ihraçlık büyük bir elma bahçesi var. Satmazlar zaten çok iyi durumdalar. Ama onları bulup görüşebilirsiniz.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er