Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Satış

BaşlatansesheTarih26/02/2008 02:10:20Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Selam ARkadaşlaR,
Giyim üzeRine heR çeşit üRünü toptan alma şansım vaR;fakat nasıl satacağımı bilemiyoRum,yani mağaza açmayı daha sonRası için düşünüyoRum.Şimdilik ''Al Sat'' şeklinde nasıl yapabiliRim?
YaRdımcı olup fikiR veRiRseniz seviniRim...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye10 yazı
toptanmı alıp satacaksın yani aldığı malı perakendemi satacaksın yoksa perakende mağzalarına toptanmı vericeksin acıklarsan yardımcı olabilirim
kansu

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye964 yazı
Perakende pazarlara olabilir. Evlere, hastanelere, okullara ve kuruluşlara gidip çalışanlara satılabilir. Yada toptan almadan ürün numunelerinden alınıp katalogla birlikte anadolu ve İlleri ve İstanbul daki mağazalara sipariş alınarak komisyon karşılığı satış yapılabilir. :D
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye32 yazı

seshe
Dediğin işi ben yapıyorum.
Arkadaşım tavsiye etmem ama sermayen var ise perakende sektöründe iyi bir yerde dükkan açmanı tavsiye ederim.
Ben perakendeyi özler oldum sadece.
Tavsiyem perakendeden şaşmayın...
Çalışmak Satmak Kazanmak

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye237 yazı
Perakende sektörünün önü açık değil. Alım Satım yapmak daha karlı. Komisyon olayına nasıl baktığını bilmiyorum fakat peşin alım satım yapacaksan güzel. peşin alıp referansı kuvvetli bir firmaya vadeli satacaksan o da güzel. ama vadeli alım satım zor. çeklerde 2009 haziran yazıyor artık. ama peşin alım yapıcam dersen özellikle gömlekte peşin alım yapacaksan bursadaki firmalar adına sana yardımcı olabilirim.
hsfhasan@hotmail.com
HSN

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
perakende satman icin mağzan olması gerektirir şahsi araban varmı aldığın ürün numunelerini koyup muşterilerine serviz yapmak icin marmara ege bolgesinde geniş müşteri portfeyim var bu şekilde yardımcı olabilirim
kansu

Yeni Üye32 yazı
Kansu ben istanbul anadolu yakasında haftanın 5 günü servisim var ama toptan tat vermedi.
Geçen bir arkadaş mağaza devraldı.20,000 YTL işi iyi ama daha iyi olabilir buda ticaretten anlamaya bakar.
Günlük Cirosu 500-1000 YTL arasında Kar Oranı ise %70 ama ben toptan yaptığım işte ise 500-1000 YTL bazen yapmadığımda oluyo.
Ama Dükkanın iyi bir yerde olması ve ticaretten anlaman gerekiyo.
Ben 10 yaşımdan beri Tekstil sektöründeyim benim dahi kumaşını bilmediğim ürünler karşıma çıkıyo.
Zor işter Ticaret benden bu kadar...
Çalışmak Satmak Kazanmak

Yeni Üye10 yazı
suzal giyim imalatın varmı hazır alıpmı satıyorsun
kansu

Yeni Üye32 yazı
Lastikli Eteği imal ettiriyorum.Bebe yi ise Bursa ve istanbul piyasasından bazı büyük esnaflardan alıyorum.
Çalışmak Satmak Kazanmak

Yeni Üye10 yazı
suzal giyim ismin yapancı gelmedi lastikli eteği empirme viskondanmı kesiyorsun eğerkesiyorsan.malı ist anmı
bursadanmı alıyorsun ben empirme viskonda satıyorum
kansu

Yeni Üye32 yazı
Bursa'dan alıyorum arkadaşım.
İsmim belki Çek takasından alabilirsin.
Çeklerimde yazar ismim.
Çalışmak Satmak Kazanmak

Yeni Üye13 yazı
Merahaba arkadaşlar.Arkdaşlar bana toptan ithal etek kumaşlarından mal verecek varmı acaba.Arkadaşlar ben gercekten cok ciddiyim.eger bana ulaşmak istersenız 05443255994 05344796340 telefon numaralarım bana ulaşırsanız sevinirim.saygılarımla

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye13 yazı
selam arkadaşlar..
terzioğlu tekstil ürünleriyle ilgileniyorum demişsin? bunlar hangi ürünler? bayan giyimmi yoksa erkek giyimmi.Bana ithal eteklik kumaşı lazım toptan.Bu konuda yardımcı olabilirmisin?? olursan sevinirim..

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye473 yazı
slm arkadaslar...
Ben 25 yıldır ticaretteyim ve 15 sene Almanya da yasadım. Pazarlıgım kuvvetli diyor görenler.
Perakende dükkan yanı komisyon usulü veya stok mallari alıp (Textil, ayakkabı, canta,v.s.), bir aracla tr capında perakendecilere dagıtmayı düsünüyorum.
Magazam işiek yerde 5000-7000 tl kiralı bir yer olacak...

NE DERSİNİZ???
Böyle perakende bir isyerinin cirosu, karı...kurtarır mı???

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye9 yazı
selam arkadaşlar elimde 10.000 parça poliviskon takım elbise var askıda serili ve renkleri mevcut satış konusunda yardımcı olursanız sevinirim. oktay-kutlu.1971@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye464 yazı
Dostlarım Hiçbirşey Yapamadınız Fabrikadan İmalathanaden Alın Ürünlerinizi Koyun Bir Münibüse Cıkın Köyleri İlceleri Dolasın Dükkanları Dolasın Seyyar Magaza Bence Hiçbir Sorunuda Yok.
Perakende Toptan Bunlar Karısık İşler Bana Göre Alıcaksın 1 Kurusa Satıcaksın 2-3-4 Kurusa Karına Bakıcaksın Derim.
Sonrada Yeterince Para Kazandınmı Yine Ucuz Ürünlerden Olusan Geniş Yelpazeli Büyük Biryer Acıcaksın.
Ama Geldiğin Yeride Unutmayacaksın:).
Benim Nacizane Fikrim Budur.
Not:Bu Şekilde Hareket Edip Şuan Çok Büyük Gelişim Gösteren 2 Ayrı Tanıdıgım İnsanda Var.Hemde Bu Büyümeler 3-5 Yıl İçerisinde Olmustur.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Yeni Üye60 yazı
Arkadaslar, merhabalar ben rusyadayim, yeni acilacak toptan satis pazarinda ikitane 20 tonluk dukkan aldim. eger ucuza mal baglama ihtimali olon,ve malin surekliligini sagliyacak arkadaslarla ,rusya pazarina toptan satis yapma imkanimiz var. niyeti ciddi olanlarla goruselim.
saygilar herkese basarilar.
YA,tutarsa

Yerleşim Rusya Federasyonu / RusyaMeslek Tekstil