a.altun23 size daha kazançlı bir teklifim var üstelik kredi almanıza gerek yok ve daha fazla getirisi olacak 05318375374 numaralı telefonumdan ulaşırsanız detaylı bilgiyi aktarabilirim..
merhaba verdiginiz faiz ne olacak? diyelimki 100bin tl kredi çektiniz vadeye göre degişir en az 130bin tl ödemeniz gerekecek 1.5 yıl içinde 30bin tl kazanç saglayacak yer bulmanız lazım
a.altun telefon numaranızı verirseniz ben size daha detaylı bilgi aktarımı yapabilirim size % 200 geri dönüşümü sağlayacak bir projeden bahsedicem stelik kredi çekmenize gerek yok ..
Yazıyı gönderen - dropshipper a.altun telefon numaranızı verirseniz ben size daha detaylı bilgi aktarımı yapabilirim size % 200 geri dönüşümü sağlayacak bir projeden bahsedicem stelik kredi çekmenize gerek yok ..
Sevgili bumfunk, ben sordum kaplicalarda devre mulk satiyorlar. Sehri dogru hatirliyosam afyondu galiba...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz