Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Projem İçin Yorumlarınıza İhtiyacım Var

BaşlatanminengineerTarih17/03/2012 17:28:05Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Merhabalar ben Dokuz Eylül Üniversitesi 'nde mühendislik fakültesi öğrencisiyim. Kafamdaki iş projesi için yorumlarınızı bekliyorum.

Bir öğrenci avantaj sitesi açmayı düşünüyorum. Siteye sadece üniversitemizin öğrencileri üye kabul edilecek. Sitede kampüs çevresindeki anlaşmalı işletmelerin ürünleri yer alacak. (Giyim ve fastfood ağırlıklı)
Sitenin üyeleri anlaşmalı işletmelerin ürünlerini önceden belirlenmiş sitede yazan fiyatlarla indirimli alacak. Örneğin : 4 tllik bir fastfood %25 indirimle 3 tlye alınacak. Veya 100 tllik bir giyim eşyası anlaşmalı işletmeden 90 tlye alınabilecek. Sitenin yıllık üyelik ücreti 10 tl gibi düşük bir miktar olacak.
Site için üye bulmanın problem olmayacağını düşünüyorum çünkü dokuz eylül üniversitesinin 3 farklı kampüsünün 4 bir yanına pankartlar ve afişler asılacak. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Yeni Üye16 yazı
İlk etapta olmasa da daha sonrası için İzmir'de bulunan diğer üniversiteleri de projenin içerisine alabilirsin.
Üyelik ücreti 10 lira değil de sembolik 1-2 lira gibi bir
ücret alınabilir.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye31 yazı
bence öğrencilere indirim kuponu ver anlaştığın firmaya yönelt verdiğin indirim kuponlarını tekrar işletmeyle anlaş ve işletmeden hesabını al ve tekrar indirim kuponları dağıt sıcak satış yani hem masrafsız hem birebir

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Serbest meslek