İlk mesaj
İş Dünyası
Beşiktaşta Belediyeden İzinli Ne İş Yapardınız
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorumM
Üye335 yazı
P
Üye355 yazı
BEŞİKTAŞ BELEDİYE-FENERBAHÇE BELEDİYE
NE MAÇ OLUR AMA....
P
Üye195 yazı
18/03/2012 : 20:22:55#3
Web sitesi
Alıntı
Son dönemin bence en cazip ve önümüzdeki dönemin en uygun ürünü olan soft dondurma.. bende Beşiktaş'ta doğdum ve büyüdüm. düşünmüyorum da değil...
K
Yeni Üye27 yazı
P
Üye355 yazı
Arkadaşım belediyeden seyyar yer alabileceğini söylemişsin anladığım kadarıyla.Madem yazın ve kışın satılacak bir ürün seyyar olarak simittir .Senin imkanın varsa iki-üç işlek noktaya simit tezgahı koy seni fazlasıyla memnun eder merak etme......Kocaelide bu sene simit yerlerine zam yaptı belediye en işlek olan yerde fethiye cad. iki simitçiye caddenin girişi ve çıkışında bulunur 3.000 er tl fiyat verdi var gerisini sen düşün kazanç nasıl......Bu yerler seyyar ayrıca onuda belirtiyim.
P
Üye195 yazı
19/03/2012 : 15:24:29#6
Web sitesi
Alıntı
haklısın. kışın seyyar biraz zor olabilir. aynı yerde kışın salep veya kahve satabilirsin...
E
Üye762 yazı
yaz veya kis ne zaman desen calisir
http://d1203.hizliresim.com/v/m/3nw57.jpg
bolge Istanbul oldugu icin musteri sykyntysy da olmaz.yabanci vatandas istedigi gibi kendi gazetesini print edebiliyor.
http://d1203.hizliresim.com/v/m/3nw57.jpg
bolge Istanbul oldugu icin musteri sykyntysy da olmaz.yabanci vatandas istedigi gibi kendi gazetesini print edebiliyor.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
K
Yeni Üye27 yazı
güncel
K
Yeni Üye27 yazı
güncel
A
Yeni Üye26 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - exportsrvce yaz veya kis ne zaman desen calisir http://d1203.hizliresim.com/v/m/3nw57.jpg bolge Istanbul oldugu icin musteri sykyntysy da olmaz.yabanci vatandas istedigi gibi kendi gazetesini print edebiliyor. |
iste mantık ıste farklılık budur .....farklı olmak ayrıcalıkır cok guzel bır dusunce ...
COLDE SU ARASAM UTU BULURUM WOLTRANI OLUSTURSAK DOTU OLURUM......
..........leoparın kuyruğunu tutmayacaksın tutarsan da bırakmayacaksın..............
..........leoparın kuyruğunu tutmayacaksın tutarsan da bırakmayacaksın..............
A
Yeni Üye95 yazı
28/03/2012 : 07:24:22#11
Web sitesi
Alıntı
mini donut standı yada takı tokayla ilgili bi iş yapardım
F
Yeni Üye38 yazı
15/07/2012 : 20:17:41#12
Web sitesi
Alıntı
Merhaba durak ve insan kalabaligi var ise bozuk para ile calisan snack urunleri satilabilir.
Pilic cevirme satilabir.Bunlar tartismasiz satar emin olabilirsin.
Pilic cevirme satilabir.Bunlar tartismasiz satar emin olabilirsin.
B
Yeni Üye29 yazı
gözleme satardım çünkü herkesin severek tükettiği bu lezzeti her yerde bulmak mümkün olmuyor.özellikle sabah saatlerinde insan trafiğinin yoğun olduğu yerlerde güzel talep görür
Y
Yeni Üye57 yazı
bence evde yapılmış pastane malı deyil farlı olabilecek pogaca simit acma vs saba h kahvaltı sabah 12 kadar bunu satacaz 12 den sonra degişik birşey bulunup harika olabilir ama acmalar ev yapımı olamalı yani yaglı vs deyil kepeklı pogaca vs
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz