Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Balkan Ülkerinde Yaşayan Arkadaşlar Acillll. . .

BaşlatanhoomelistTarih15/03/2012 19:50:43Yorum10

İlk mesaj
Üye141 yazı
Karadağ dayım.. podgorica ve çevre illerde olan arkadaşların irtibat bilgilerini göndermelerini rica ediyorum. Tekstil - İthalat ve ihracat yapan arkadaşlar.. Bir konuda yardıma ihtiyacım var.. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Nice kişiler vardır ki dizimin dibindedirler, ama benim için sanki Yemen’dedirler. Yemen’de olan niceleri de vardır ki sanki dizimin dibindedirler...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Editör5590 yazı
İnşallah oralarda bir arkadaş bu yazınızı görür.

Kolay gelsin.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı

merhaba balkan ulkeleri konusunda
size yardimci olabilirim
05306403546

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Üye141 yazı
teşekkür ederim, lakin kimselerr yok :)
Zeki bey, Özelden msg attım, rus arkadaşın burda mağaza açmak isterse, burda sadece 2 tane avm var, biri türk biri sırp.. 1 ay sonra otel inşaatıda bitiyor.. Ramada gelicek.. Bir sor bakalım, kiralar uygun..
Nice kişiler vardır ki dizimin dibindedirler, ama benim için sanki Yemen’dedirler. Yemen’de olan niceleri de vardır ki sanki dizimin dibindedirler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye141 yazı
akın bey, çok çok teşekkürler... kenan bey ekledim sizi msne görüşelim, bana bilgi maili atabilirmisisiz, firmanızı tanımak isterim

Yeni Üye95 yazı
makedonyada yaşıyorum yardımcı olmak isteriz her konuda yardımcı oluruz sıkıntımız yok selamlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye141 yazı
montenegrodayım, hırvata geçeceğim.. neler yaptığınız hakkında biraz bilgi ve irtibat numaranızı özelden gönderirseniz sevinirim.. ilginize teşekkürler

Üye141 yazı
nerde yardımseverlerrrr... :) yada para kazanmak isteyen girişimciler.. :))))

Yeni Üye95 yazı
Arkadasim sen ne is yapmak istiyorsun acikca soyle yardimci olalim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk