İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İş Yerimi Devredip Müzige Dönmek İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorumD
Üye192 yazı
konseptinde "her çağda müzik" deyip her yaştan insanları çekmeye çalışırsın çünkü müzik deyince küçük yaş akla geliyor oysa yetişkinler bir uğraşı arıyorlar...
müzik aletlerini de özellikle sen tedarik edersen hiç olmazsa kendini denemek için bile gelenler sana yeter...
Sonuçta sevdiğin bir iş yapmış olursun
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...
A
Yeni Üye44 yazı
16/03/2012 : 13:25:19#2
Web sitesi
Alıntı
2. alternatif ise, işyerini devrettikten sonra, cruise gemilerinde çalışabilirsin, müzik olayında yetenekliysen ve yabancı dilin varsa, araştır derim.
kolay gelsin. iyi şanslar.
F
Yeni Üye6 yazı
airbroker şöyle diyim 4 sene yıldız tilbenin sahne şefligini yaptım baglama çaldım.bunun haricinde gitar cümbüş ud tar gibi enstrümanları çalıyorum.aslında şöyle diyim benim 2004 te bir albümüm çıktı.askerlik ailevi sebepler derken manisaya gelmem gerekti bu süreç içerisinde bi cafe açtım.ama şimdi askerligim bitti ve ailemin durumunuda hallettim.açıkçası ist la gitme sebebim yeni albümüm ve asıl işim müzik.ama şu cruise gemileri işini biraz açarsanız memnun olurum.çünkü yabancı dilim ortanın biraz üstünde diyebilirim.teşekkürler şimdiden...
A
Yeni Üye44 yazı
17/03/2012 : 11:42:19#4
Web sitesi
Alıntı
F
Yeni Üye6 yazı
airbroker bencede haklısın sanırım herkes işini yapmalı.teşekkürler...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz